Prosim vas poradte mi, neviem ci som len histerka, alebo si fakt len namyslam somariny... S priatelom sme spolu 2 roky, v septembri sa mame brat, on ma dlho chcel, no ja som ho stale odmietala, az sme sa nakoniec len predsa dali dokopy. uz na zaciatku som zistila, ze si pise fakt dost intimne spravy so svojou ex milenkou,,,podotykam milenkou, nie frajerkou, ktora je mimochodom vydata a podvadzal s nou kazdu svoju ex....samozrejme som vybuchla, chcela som sa hned rozist, no vtedy mi slubil, ze to uz neurobi a podobne....po roku a pol ma poziadal o ruku, vsetko bolo OK a teraz, par mesiacov pred svadbou som zistila, ze si s nou stale pise a vola. On mi hovori, ze je to OK, ze je to normalne, ze s nou hovori len o nasej svadbe...akoze to co je? s byvalou (snad byvalou) milenkou si volat a riesit nasu svadbu? nedokazem mu verit uz akosi, uplne som sklamana, ze toto riesi a pride mu to normalne, dokonca mi povedal, ze spravy co si s nou pise, nie su flirt, ale ze on to mysli zo srandy....ze vraj pokial nema o nu zaujem, tak to neni flirt, ale sranda.....uplne som z toho mimo, nechapem, ze tieto veci povzuje za normalne....poradte mi co dalej....mam sa aj ja hrat na to, ze je to OK a normalne? alebo som fakt len paranoidna?
Nevera?
mna narozdiel od ostatnych nezaujima on a jeho ex milenka a ako to medzi nimi naozaj je. mna zaujima co teba zaujima na nom. cize preco ta pritahuje, preco si sa s nim dala dokopy, co ta pri nom drzi.
Suhlas s Mavadom
Oni su stale spolu! ona ked je vydata tak on si z trucu nasiel priatelky , teraz ma akoze teba .. A planuje si ta vziat , lenze , robi len naprotiven a naschval tejto zene ktoru nemoze mat)
teba tak ako tie predtym nema, nemal a nebude mat za nic nikdy
,,,Ona,,,je ta zena , pre ktoru je rozhodnuty , ale , .. nejde to
vsetky jeho , , akoze vztahy , , su len z trucu! musi tou zenou byt posadnuty , alebo je do nej az moc zamilovany a takto si ju kompenzuje
== vlastna skusenost ==
Este co by som urobila...
Poziadala by som ho,ukazat mi tie spravy.v kľude.Nie mu ist potajomky do mobilu.Nech ti to ukaze sam.Ak nema co skryvat,ma ich tam a ukaze ti ich.Ak neukaze alebo povie,ze ich vymazal,tak nemas co riesit.Preco by mazal spravy,kde sa riesi len tvoja svadba?
Podvadzal s nou kazdu svoju partnerku. Preco si myslis, ze sa mu da verit? Ja by som do takeho vztahu ani len neisla, nie este, aby som o svadbe uvazovala. V zivote.
Ked nevies, co mas robit, predstav si, co by si v rovnakej situacii poradila cloveku, na ktorom ti velmi zalezi. A podla toho sa rozhodni aj ty sama.
Slubil ti ze si s nou uz pisat nebude.Oklamal ta.Je jedno co riesia teraz.Ide o to,ze nieco slubil.O tom je vztah,neklamat a nesklamat.
Keby to bola byvala priatelka s ktorou ma normalny vztah,ona uz ma rodinu,to by sa dalo pochopit ze s nou riesi vasu svadbu ale... s milenkou?Ktoru mal na sex?A teraz riesia tvoju svadbu?No neviem...
Navazis si samu seba nemas hrdost?To si fakt taka naivna, ze si myslis ze teba s nou nepodvadza, prosim ta nebud hlupa a trosku rozmyslaj o com sa asi tak bavia..vasa svadba to urcite nebude.Pozbieraj este kustik sebaucty a posli ho do riti pretoze tam patri.Daj dole ruzove okuliare pretoze tak ako klamal svoje priatelky klame aj teba.Never mu ani nos medzi ocami
suhlasim so sasou. ty si zazracny jednorozec, ze prave teba s nou podvadzat nebude ked to ak urobil doteraz vzdy? cudujem sa, ze si si s nim vobec zacala. ludia svoje vzorce spravania vo vztahoch zvyknu opakovat. a to, ze sa takto vobec choval, vypoveda cosi o jeho moralnom nastaveni. vycuvaj kym je cas.
muselo by mi prepnúť aby som niečo takéto odpustila!
tak toto by som ja určite netolerovala...on s ňou sexoval pokaždé keď bol vo vzťahu s inými, ale s tebou už keď je vo vzťahu, to "nerobí" a len si píšu a volajú :D fakt dobré! spamätaj sa, je viac ako isté že ťa s ňou podvádza, proste si v tom rozumejú, inak by s ňou kontakt už neudržiaval. Ju má na sex a teba chce na rodinný život. A ju určite nezaujíma vaša svadba ked s ním ..... čiže to nepreberajú určite, dobré bludy ti tlačí do hlavy, ale asi budeš trošku naivná :/