Myslite si ze kazdeho chlapa vo vezeni caka to ako sa hovori? Ze tam zazije homosexualny sex, znasilnovanie, dokonca aj fetakovi vzdy zaobstaraju drogy? Cize ked ide do vazby chlap heterak, moze vyjst ako gej. A cisty ako drogovo zavisly? Funguje to tam tak? Je to len divadlo, ze je to tam prisne, realne si tam vlastne mozu robit co chcu?
Co caka v base realne na chlapa? Ake zmeny?
tak teoreticky je vacsia moznost, ze sa z cisteho stane zavislak, nez ze sa stane heteraka gay, i ked pokial viem, i heterak moze provozovat homosexualny sex, ak sa mu to celkom nebridi a nema pri sebe nikoho opacneho pohlavia
neviete niekto poradit ze kde, alebo a k o zistim kolko dostal vazen - znamy, kamarat, atd. atd., ? proste ziaden pribuzny mi to nieje a nemam to ako zistit. dik
neviete niekto poradit ze kde, alebo a k o zistim kolko dostal vazen - znamy, kamarat, atd. atd., ? proste ziaden pribuzny mi to nieje a nemam to ako zistit. dik
Chapem, nemusi byt ani bisex ani gej, jebu sa tam medzi sebou proste bezne
to je iny luxus potom ...
orientacia sa nemeni ... je bezne ze v base sa klatia spoluvezni a potom na slobode su cisto heteraci... jedine ze by nieco taketo vyskusal a zachutilo by mu to. ze by bol skryty bi a nevedel by o Tom popripade vedel ale nikdy sa neodvazil to vyskusat a v base skusi a ide na to...
imho nebola ziadna statistika ze by sa z basy vratili imho obrateny ludia :-D
Cize ked tam ide ako dajmetomu ,,mierne bi,, vrati sa ako uplna buzna ... ak to dobre chapem
Takze vlastne luxusna dovolenka .. da sa povedat.
Pytam sa len preto, ze co sa da ocakavat. Ci sa tam chlap zmeni k este horsiemu ak uz to je s nim dost nahnute.
Hracc ako je to mozne ale nezda sa mi to .. jj ved to neviem preco si kazdy mysli ze kazdeho v base hned znasilnia..
Ak ide na 2 roky tak bude normal chlap, ktoremu daco nevyslo v zivote. Taky bude posluchat.
Tie vety neboli vymysel, ani kdesi precitane ale od bachara (nie konkretne ale mna, ale dlhorocneho kamosa, ktory tam roky robil, a ano ked robia na dielni, tak obcas daky nastroj zmizne)
som sa len zlakla, ze preco po mojom prispevku