Myslite si ze kazdeho chlapa vo vezeni caka to ako sa hovori? Ze tam zazije homosexualny sex, znasilnovanie, dokonca aj fetakovi vzdy zaobstaraju drogy? Cize ked ide do vazby chlap heterak, moze vyjst ako gej. A cisty ako drogovo zavisly? Funguje to tam tak? Je to len divadlo, ze je to tam prisne, realne si tam vlastne mozu robit co chcu?
Co caka v base realne na chlapa? Ake zmeny?
Hracc nestras ju akoze jj robia to medzi sebou ale urcite nie heteraci ktori su tam dva roky. ked tak heteraci ktori su tam dekady a potom buzici... o tych zbraniach som nepocul a ani mi to nepride pravdepodobne. Min nie tam kde je niekto kto tam die na dva roky. Ak by taketo zbrane nasli tak je to pruser a toto niekto kto ide na 2 roky riskovat nebude
Sex je a su tam aj zzenstili chlapi. Robota tam je na dielni, musia si ju ale zasluzit za chovanie. Obcas daka bitka, obcas vychovna od bachara ked neposlucha. Vyroba primitivnych zbrani z hoccoho. Cigarety su tam. Nie je to ale az take ako vo filmoch. Nepisem vseobecne ale konkretne o Ilave. Na inych netusim...
nechapem co sa tu ludia podomnou pohorsuju. do basy sa moze dostat fakt kazdy fakt staci ist na letnych gumach dostat smyk a ste v riti. popripade prehliadnut znacku atd atd... podla mna by sa totuto temou mali ludia zaoberat a netvarit sa ze sa nas to netyka
akojetovbasereal tak dva roky sa da. ma sa kam vratit? teda ma nejake zazemie?
co je toto za tema? :O
2 roky, Ilava ...
podla mna by chcel cely System reformovat. tie podmienky tam su na nevydrzanie a ked clovek po par rokoch vylezie tak je z neho absolutny lenivec a je na nic. imho min 80% trestov by sa dali spravit ovela lepsie a clovek by nebol poznaceny na cely zivot
Návod na prežitie v base máš od bývalého basmana popísaný v dvoch zaujímavých knižkách:
Jak přežít kriminál: aneb rady, jak žít mezi vlky
Jak vydržet vazbu: aneb čtení pro všechny, které tento osud potká
akojetovbasereal su to blbosti... fet v base sa zohnat da ale neni to az take lahke a co sa pohlavneho styku tyka tak to je velmi vynimocna zalezitost, to robia vecsinou ti co su na dozivotie alebo maju velmi dlhe tresty.. na ako dlho ide a do ktorej basy?
nejake info najdes na stranke vazen.sk ... mna to celkom fascinuje co sa basy tyka a precital som snad vsetko dostupne info na nete.
lenze ten , komu basa hrozí , alebo zena , ktora ma chlapa v base nad tym rozmyslat bude , logicky ...