Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rieši blbosť

lLily

Frost, cize ona sa tie 2 dni doma kurirovala (cakala - skusala, ci sa ozves) a ty si si jej ani raz nenapisal ci ako to chapat?

kiddo

Mozes nam vsetkym urobit laskavost a konecne sa s nou rozist? Neviem, co od nas cakas. Vidis sam, ze je aka je, co este chces? Keby ti to vsetko prislo normalne, nepises sem o tom. Tak nechapem, co potrebujes od nas. Vsetko, co vediet potrebujes, uz vies.

Frost

rozladený som bol z toho že sa za to na mňa naštvala...a inak väčšinu dní v týždni sme spolu, už dlho sme neboli spolu menej ako 5 dní v týždni, víkendy trávime spolu takmer celé dni....a keď nie sme spolu tak si píšeme, nebolo to tak že by som jej ani nenapísal, naopak keď môžem tak píšem
a inak kto chce vidieť za čo je na mňa zase naštvaná tak pozrite tému "skúša ma"

osmoza

najdi si inu priatelku lebo tato ked sa vie nastvat pre debilinu co bude robit ked zabudnes kupit chleba...?,
....ta rovno prizabije?

Lary

Je asi 5 základných prejavov lásky.Je ich viac ale základných je asi 5.
1.pocit uistenia cloveka ktorèho lùbime mu to hovorìme uistujeme ho o tom
2.obdarùvanie cloveka ak lubime radi mu davame darceky....
3.osobne stráveny cas .cloveka ktoreho lubime chceme s nim travit cas.
4.osobný kontakt .hladkanie objimanie ,sex atd
5.skutky slova .to co milovanej osobe hovorìme poprípade slubime to aj splnime tak jej davame najavo nasu lásku.
Teraz pride rozuzlenie:kazdy pocuje na niektorý prejav viac na niektorý menej .
Nymfomanka potrebuje stale sex a ked jej ho das ma pocit ze ju najviac milujes.ale nepotrebuje tolko pocit uistenia to ako keby si na nu rozpraval cínsky.atd.......
Treba vediet na aky prejav lasky partnerka pocuje apod l a toho ........
Zlatokopka potrebuje najviac prachy a dary ale je jej jedno ze priatel slubil nieco vybavit ved jej kupil kabelku miluje ju najviac ......

Mesačný princ

Niektorí ľudia nie sú odborníci v prejavovaní citov....

1. Muž nezavolá a nenapíše žene celý deň ale vezme ju večer napríklad na večeru a spravia si romantiku.

2. Napíše jej a večer sedí pred tv s pivom v ruke a nič ho nezaujíma.

Osobne som bol vždy za možnosť jedna. Jedna vec sú obkecávačky, na ktoré si ženy potrpia ale druhá vec sú skutočné činy.

Podľa mňa rieši blbosť! presne tak, ako 80% všetkých žien, ktoré si na toto potrpia. Ale tak je to len môj názor :)

Ako som napísal, som za tú prvú možnosť.

kamkaa

možno sú už v pohode a FROST to ani nepotrebuje ďalej riešiť, asi ho len niečo rozladilo a potreboval to dať von...a ona možno mala skôr problém so sebou, určite už spolu normálne komunikujú a my sa tu nimi zaoberáme