Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rieši blbosť

0vecka

akoze typujem ze celkovo jej moc neprejavujes City a to jej vadi. Je na tebe ci chces pokojny vztah a nejako to das dokopy popripade v buducnosti budes prejavovat svoje City alebo sa na to vyprdnes

Messje

Frost
Ja som pochopila ze toto nie je jediny problem ktory ta hneva.To ze ti vycita ze si jej nenapisal,ze ti chyba,uz bola pravdepodobne len posledna kvapka co doplnila pohar.
Najskor mate tych problemov viac.
Nechces to viac rozpisat?
Bud jej nieco v tom vztahu chyba,ty sa mozno spravas inak ako ona ocakava,alebo je ona na teba prilis naviazana.
Ak vztah funguje,tie dva dni nie su taka katastrofa,aby sa len kvoli tomu nahnevala a vydobijala si nieco nasilu hnevom.

kamkaa

mozno si si ty nieco zle vysvetlil, nemyslím si, že všetky ženy riešia blbosti..vela problemov vznika z dovodu nevyjasnenych veci, nie vsetko sa da vysvetlit v heslach, podla mna vobec sa nemusela nastvat a za neozvanie uz vobec nie, mozno sa chcela len spravne zachovat a mozno chce byt len kamaratka a mozno sa uz ozvala a máš po probleme a ja tu zbytocne vypisujem :)

Fantasyi

Jaaj to by sa musel rozist s kazdou. Zeny riesia "blbosti". Skor vy ste nechapavi. To je taky problem napisat, ze ti chyba? Zeny chcu dokazy lasky, jaj sorry, podla vas blbosti.
Bud ich budes riesit, alebo budes sam ako tuto, co ti tu " mudro"radia a vyplakavaju, ze ich ziadna nesce.

Ipsik

Kde niet lásky, tam vynikne každá chyba. Tým sa bráň, lebo sa ten scenár bude opakovať ešte veľakrát. Slovo priateľka nemusí hneď znamenať, že človek žije s osobným démonom. K viere v Peklo to človeka privedie, ale čo ďalej?! Lepšie je hodiť flintu do žita hneď na začiatku ako s flintou strieľať.

medikamentus

Priatelka je sibnuta a ty mas asi -nast rokov. Teraz to je este v poho,
ale ako zivotnu partnerku si vyber nejaku zrelsiu osobnost.

kyrill

Buď chlap a nenechaj sa od sekírovať od ženy. Daj jej jasne najavo, čo si k Tebe dovoliť môže a čo nemôže. Ak pri každom jej trucovaní "sklopíš uši" a ustupiš jej, nedosiahneš harmóniu vo vzťahu a bude si dovoľovať viac a viac až v konečnom dôsledku jeden z vás aj tak tento vzťah ukončí. Je tu ešte jedna 100 % účinná možnosť...