RNG - porad mi prosim... chce sa mi z toho plakat

Príspevok v téme: RNG - porad mi prosim... chce sa mi z toho plakat
tinusska

mozes mi prosim poradit, co mam robit, pouzivat, ked mi zacali vo velkom padat vlasy. bola som uz aj u lekarky. krv je v poriadku, stitna zlaza tiez. povedala mi, aby som mesiac uzivala revalid, a pouzivala vichy sampon, ak uz to nezaberie, tak koznej... ale mne je uz az do placu, ked vidim kolko vlasov mam na rukach pri umyvani, cesani....

Ivka 1

Ak kvapka túžby obsahuje určité množstvo spermií.Veľké riziko je aj pri
opakovanom pohlavnom styku ak sa nedodržala hygiéna.

fiona

ja mam tiez dotaz ohladom vlasov a to sedive vlasy, mam 32 rokov, a mam ich dost, riesim to farbenim. myslim si ze u mna je to dedicne (z otcovej strany). zaberaju vitaminy na vlasy aj proti sediveniu?

kacicka1891

možte mi odpovedať prosím! Dá sa otehotnieť aj vtom prípade, ak sme síce nepoužívali žiadnu ochranu ale on si dával naozaj pozor??Teda nič nedal do vnútra.

RNG

Migliorin ma vyborne zlozenie ale zase je to prostriedok zvonka
Problem je ale vo vnutri
Zacina s hormonalnyou nerovnovahou ktora vykolaji hromadu druhych procesov
Prirodzene napravenie rovnovahy hormonov doplnkom (yam) a dodanie chybajucich materialov(zimok, B6 pantotenicka kyselina, rozne mineraly atd) to obvykle odstrania alebo zastavia
Hladaj pod :; doplnky, hair,nails,skin ...
Skus brat yam a nejaku zmes na vlasy.

melissa

mala som rovnaký problém niekoľko mesiacov,musela som 3x za sebou ostrihať dlhé vlasy, ale mala problémom bola štítna žľaza, hormóny i stres: brala som Migliorin (švajč.), a to naraz tabletky,šampon, injekcie do vlasov a prísadu do kúpeľa, vypadávanie vlasov sa zmiernilo na minimum, dokonca mi rýchlo začali rásť nové a upravili sa mi nechty. Ale celý balíček stál 1500Sk!!!!
Ale bol to čas, keď každá žena zvažuje takúto investíciu, ak si na svoje vlasy i zovňajšok aspoň trochu potrpí.Veď nemáme 100rokov, nie?!

Ivka 1

Tinusska napíš mi na mail ak chceš. Omylom
som si vymazala Tvoj. Môžeme sa porozprávať /popísať/ o Tvojich ťažkostiach.

RNG

To s tym cajom je len vtedy, ked ho pijes spolu so zdrojom zeleza. Treba ho pit aspon 3 hodiny po jedeni masa a zeleniny obsahujucej zelezo
Tak isto napr mliecne vyrobky obsahuju med,tiez potrebna na cervene krvinky, ale spolu so zdrojmy zeleza sa med neabsorbuje. Treba to jest oddelene niekolko hodin.
To je hotova veda, co s cim jest a kedy...