mozes mi prosim poradit, co mam robit, pouzivat, ked mi zacali vo velkom padat vlasy. bola som uz aj u lekarky. krv je v poriadku, stitna zlaza tiez. povedala mi, aby som mesiac uzivala revalid, a pouzivala vichy sampon, ak uz to nezaberie, tak koznej... ale mne je uz az do placu, ked vidim kolko vlasov mam na rukach pri umyvani, cesani....
RNG - porad mi prosim... chce sa mi z toho plakat
možte mi odpovedať prosím! Dá sa otehotnieť aj vtom prípade, ak sme síce nepoužívali žiadnu ochranu ale on si dával naozaj pozor??Teda nič nedal do vnútra.
Migliorin ma vyborne zlozenie ale zase je to prostriedok zvonka
Problem je ale vo vnutri
Zacina s hormonalnyou nerovnovahou ktora vykolaji hromadu druhych procesov
Prirodzene napravenie rovnovahy hormonov doplnkom (yam) a dodanie chybajucich materialov(zimok, B6 pantotenicka kyselina, rozne mineraly atd) to obvykle odstrania alebo zastavia
Hladaj pod :; doplnky, hair,nails,skin ...
Skus brat yam a nejaku zmes na vlasy.
mala som rovnaký problém niekoľko mesiacov,musela som 3x za sebou ostrihať dlhé vlasy, ale mala problémom bola štítna žľaza, hormóny i stres: brala som Migliorin (švajč.), a to naraz tabletky,šampon, injekcie do vlasov a prísadu do kúpeľa, vypadávanie vlasov sa zmiernilo na minimum, dokonca mi rýchlo začali rásť nové a upravili sa mi nechty. Ale celý balíček stál 1500Sk!!!!
Ale bol to čas, keď každá žena zvažuje takúto investíciu, ak si na svoje vlasy i zovňajšok aspoň trochu potrpí.Veď nemáme 100rokov, nie?!
ja nieviem... ved stale su nejake starosti... stitna zlaza je v poriadku, bola som aj na krv....
niesi vo velkom strese nezaila si nejaku traumu? nemas nejaku aj inu chorobu napr stitnu zlazu?
Hormony su casto spojene s psychikou(a naopak)
Doplnky na pomoc: yam ,5-HTP a lubovnik bodkovany(st johns wort)
To s tym cajom je len vtedy, ked ho pijes spolu so zdrojom zeleza. Treba ho pit aspon 3 hodiny po jedeni masa a zeleniny obsahujucej zelezo
Tak isto napr mliecne vyrobky obsahuju med,tiez potrebna na cervene krvinky, ale spolu so zdrojmy zeleza sa med neabsorbuje. Treba to jest oddelene niekolko hodin.
To je hotova veda, co s cim jest a kedy...