RNG - porad mi prosim... chce sa mi z toho plakat

Príspevok v téme: RNG - porad mi prosim... chce sa mi z toho plakat
tinusska

mozes mi prosim poradit, co mam robit, pouzivat, ked mi zacali vo velkom padat vlasy. bola som uz aj u lekarky. krv je v poriadku, stitna zlaza tiez. povedala mi, aby som mesiac uzivala revalid, a pouzivala vichy sampon, ak uz to nezaberie, tak koznej... ale mne je uz az do placu, ked vidim kolko vlasov mam na rukach pri umyvani, cesani....

agina

S tym zelenym cajom opatrne, zabranuje vstrebavaniu zeleza do krvi, cize mozes byt anemicka a z toho ti kludne mozu padat vlasy.

RNG

Najdi si "mega vitamins for hair", je to lacne, plno vitaminov aj mineralov specificky na vlasy
Tam, kde maju toto maju aj yam.
Daj si tieto slova do google.sk

tinusska

moj jedalnicek je:
ranajky - ovocie, olovrant jogurt, obed ryza, pripadne var. kur. prsia so salato, a poobede zelenina, pripadne suchare.... a pijem asi liter zel. caju denne, a cistu vodu, ovocne dzuse....
a niekedy aj sladkost si doprajem...

tinusska

mne aj doktorka povedala, ze chudnutim to nebude, jedine ak chybaju tie vitaminy... chudnem velmi pomaly.. no chudnem. zacala som zdravsie jest. za cca 3 mesiace 7 kg dole.. to nie je vela, ani prudke chudnutie...

adi

No to urcite moze byt tym chudnutim, moja mamka mala ten isty problem, robila 10 dnovu dietu, pocas ktorej schudla 6 kil a na to jej zacali vypadavat vlasy

tinusska

dakujem za radu.. lenze ja mam 20 a hak neberiem, ani som nikdy nebrala, ani postinor som do seba nedala. nepijem, nefajcim.... je pravda, ze chudnem, a ze mi mozu vypadavat vlasy.. ale az tolko?

agina

Asi taka hlupost, ale skus jest viacej gumovych medvedikov, je to sice svinstvo, ale obsahuju vela zelatiny, ktora je potrebna na rast vlasov.

RNG

Odporucam ti pozriet si a porovnat zlozenie revalidu
www.naturalelixir.com
s inymi dovozovymi produktami na vlasy, napr najdi si v google.sk pod doplnky, mega vitamins for hair
Ak je to vec vitaminov a mineralov, malo by ti to pomoct
Ak je to hormonalneho povodu, musis si nechat urobit rozbor krvi na hormony.
Alebo len skus zobrat yam(3 denne), to ti nemoze uskodit,ak ho nepotrebujes.
Po 35 rokoch hlavne dnes s antikoncepciou su poruchy rastu vlasov castejsie.