Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zúfalá z nezamestnanosti

Príspevok v téme: Zúfalá z nezamestnanosti
nestastnicka123

Ahojte, vopred prosím, aby ste ma ušetrili negatívnych komentárov k môjmu problému, nakoľko som veľmi depresívna už teraz, tak zlé komentáre by ma ešte viac položili. Môj problém spočíva v tom, že si nedokážem nájsť prácu. Áno, viem, že sa hovorí, kto chce, robotu si nájde, ale ja nepôjdem robiť predavačku alebo pred očami známych ľudí. Čo sa týka pokladne, tak s peniazmi robiť nechcem, trasiem sa a ešte keby tam príde niekto známy, úplný koniec. Neviem prečo, v tomto mám jednoducho blok. Ďalej čo sa týka vzdelania, mám ekonomickú školu, ktorá ma absolútne nebavila, ale kvôli rodičom som ju musela dokončiť, nabiflila som sa, zabudla a hotovo, teraz neviem nič. Som už veľmi dlho nezamestnaná a čím viac som doma, tým viac trpím depresiami a sociálnou fóbiou. Ak nájdem nejaké vyhovujúce inzeráty, tak sa neozvú a ak raz za čas, tak nás je tam asi tristo. Neviem už ako si nájsť prácu, cez internet myslím, že je to nula bodov, som čoraz zúfalejšia. Vedeli by ste mi poradiť ako sa dá niečo nájsť? Známosti nemám žiadne. Vopred ďakujem každému za povzbudenie.

nestastnicka123

Chcela by som robiť niečo v oblasti administratívy, sekretárku, asistentku, prípadne recepčnú menšej kliniky, nie kde je viac ambulancií, ale takéto fleky sú vždy hneď obsadené. Neviem čo si počnúť ďalej. Neviem už kde sa ísť pýtať, vo väčších spoločnostiach som už bola, ale vždy mi dali dotazník, vypísala som poslala a nič, nemajú voľné miesta...a teraz ja už neviem naozaj kam. Jedná sa o Trnavský kraj. Ďakujem :(

akemesto

je to jednoduche
z akeho mesta si? sprav si plan kam vsade mas zaujem ist pracovat a chod osobne do kazdej spolocnosti, firmy / podniku a trvaj na prijati u personalistu alebo rovno veduceho ci riaditela
hlavne sa netras a neukazuj strach pred nimi a nedaj sa odbit bojuj ak nieco chces
nikto ti domov nepride ponuknut nic a co si sama nevybavis a nevybehas to mat nebudes taka je doba

nestastnicka123

Tak momentálne som nezamestnaná len chvíľu, pretože som mala prácu, ale len týždeň, pretože som to nezvládala, tak zase som tam kde som bola a ešte horšie. To, kto ma živí, myslím, že nie je podstatné. Ja by som sa aj šla pýtať osobne, ale vôbec neviem kam a keď som niekde aj bola, tak ma len odbili, že pošlite si životopis a potom zas nič. Neviem ako ďalej.

Madeline

A nie si evidovaná na úrade práce ? Lebo keď si v evidencii viac ako rok, zaradia ťa do programu "Dohoda o pracovnej integrácii", ktorý trvá 4 mesiace a je zameraný na to, aby ti úrad práce pomohol nájsť prácu (posielajú ťa na pohovory + rôzne aktivity). Ináč máš pravdu, hľadať si prácu cez internet je takmer zbytočné, tiež som reagovala na množstvo ponúk práce a odnikiaľ sa mi ani len neozvali. Bez známostí sa práca hľadá veľmi ťažko. A kto ťa celé tie roky živí ??