Zúfalá z nezamestnanosti

Príspevok v téme: Zúfalá z nezamestnanosti
nestastnicka123

Ahojte, vopred prosím, aby ste ma ušetrili negatívnych komentárov k môjmu problému, nakoľko som veľmi depresívna už teraz, tak zlé komentáre by ma ešte viac položili. Môj problém spočíva v tom, že si nedokážem nájsť prácu. Áno, viem, že sa hovorí, kto chce, robotu si nájde, ale ja nepôjdem robiť predavačku alebo pred očami známych ľudí. Čo sa týka pokladne, tak s peniazmi robiť nechcem, trasiem sa a ešte keby tam príde niekto známy, úplný koniec. Neviem prečo, v tomto mám jednoducho blok. Ďalej čo sa týka vzdelania, mám ekonomickú školu, ktorá ma absolútne nebavila, ale kvôli rodičom som ju musela dokončiť, nabiflila som sa, zabudla a hotovo, teraz neviem nič. Som už veľmi dlho nezamestnaná a čím viac som doma, tým viac trpím depresiami a sociálnou fóbiou. Ak nájdem nejaké vyhovujúce inzeráty, tak sa neozvú a ak raz za čas, tak nás je tam asi tristo. Neviem už ako si nájsť prácu, cez internet myslím, že je to nula bodov, som čoraz zúfalejšia. Vedeli by ste mi poradiť ako sa dá niečo nájsť? Známosti nemám žiadne. Vopred ďakujem každému za povzbudenie.

neviem111111

myslim si ze vzhladom na psychicky stav autorky temy sa ta praca tak lahko nenajde. vsade je stres a nikde ta nezaucia vo vsetkom. vyhladaj pomoc a daj sa trocha dokopy, lebo v takomto stave nezvladnes ziadnu pracu

WHISPER

mate tam samsung, peugeot,.... je tam plno roboty a ty chudinka si nevieš najst robotu??

ja keby som byvala v tom kraji tak som stastna ako blha s tymi platmi!!!
skoda ze tam jednoizbak stoji 40 000 v GA a garzonka este viac..
tu mam za to dva..

WHISPER

to v trnavskom kraji si nevies najsť robotu?! čo by si robila keby si byvala v BB kraji?! tu je človek rád aj za tu predavačku za 400€ a nebude si vyberať...

čo tak profesia.sk ... stačilo mi pár sekund...
maš ekonomicku školu tu vyžaduju ekonomicku..
www.profesia.sk

nestastnicka123

Ja som evidovaná na úrade práce. Jasné, že dobrovoľne nezamestnaná by som byť nechcela. Len myslela som, že teraz len krátkodobo, keďže ten týždeň som pracovala. Bola to veľmi dobre platená práca, ale ja som ju nezvládla psychicky, veľa ľudí, práca aj s kasou, veľký stres a ja mám dosť narušenú psychiku, že sa veľmi trasiem, čo je aj na mne vidieť a zaúčanie bolo tak, že hodenie ryby do vody a to ja nemám rada, preto som musela odísť, lebo som preplakala potom celé dni a tam mi veľmi bušilo srdce a to trasenie sa mi nedalo zastaviť. A tak som sa tešila keď som to miesto dostala a takto to dopadlo. Pred tou prácou som si robila jeden kurz, ale aj tak sa nič nedarí. Jazykové a počítačové schopnosti sú už na bode mrazu, čo som vedela som pozabúdala, keďže som s tým už neprichádzala viac do styku. Takže jediné čo mám je papier zo školy, papier z kurzu, niečo z počítačom a to je asi tak celé. Aj ten riad by som išla umývať, ale neviem kam. Aspoň by ma tam nikto nevidel :D Neviem pôsobiť sebaisto, jednoducho svoju povahu neviem ovplyvniť, kam idem, tam sa trasiem a môžem si povedať čo chcem, to isté mám aj so šoférovaním...nejazdím, lebo sa bojím, moje telo koná za mňa...viem, že by mi to išlo, ale ja zbadám hustú premávku a nedá sa mi ani stupiť na pedál, lebo tak sa mi trasú nohy. Neznášam som svoju povahu, už toľkokrát som sa snažila, že nič to nie je, budem sebavedomá, o nič nejde, ale telo sa trasie, že hotovo :(

Madeline

Tak zjavne ťa má kto živiť (asi rodičia), keď si môžeš dovoliť nebyť evidovaná na ÚP... tam by za teba zaplatili aspoň zdravotné poistenie... nie je to malá suma, 62 eur, ak si dobrovoľne nezamestnaná. Ale keď to rodičia môžu za teba zaplatiť, tak dobre... Len dokedy ich to bude baviť, lebo keď ťa vyhodia z domu a budeš sa musieť o seba postarať SAMA, uvidíš, že pôjdeš aj riad umývať, aby si sa uživila. A to bola aká práca, že si v nej vydržala AŽ jeden týždeň ?

denisaf

v prvom rade nad sebou neplac ale zacni opravovat co sa da... daj si na inzernet inzerat ze hladas pracu napis ake mas vzdelanie ked je treba tak si ho dopln sprav si kurz alebo sa uc jazyky len nestracaj cas tym ze sa budes lutovat nepomoze ti to a este sa ti pohorsi... je plno takych stranok kde si mozes podat inzerat..(bazos,slov.inzercia careerjet atd atd) a aj keby mas zobrat nieco menej kvalifikovane tak sa toho neboj ja som robila vo vyrobach umyvala riad a upratovala v restikach a zaplatili ma lepsie nez kamaratky ktore mali vysoke skoly a robili v kancloch.... drzim palce

Ipsik

Daj si inzerát, napr. že robíš účtovníctvo, neviem, to by bolo také ešte dosť reálne a sem tam by sa ti možno niekto ozval. Ja si tiež dávam inzeráty, ale z SK sa mi ozýva len minimum ľudí, väčšinou sú to zahraniční Slováci. A ešte si predstav, že som dokonca jeden čas robil aj účtovníka, aj keď mám matiku asi tak rád ako opica vodu. Nejako som to popočítal s kalkulačkou, samozrejme, síce nie na cent, ale približne:-D Nemôžem povedať, že by na tých úradoch boli spokojní, to isto nie. Ešte som im povedal, že jeden cent hore dole. To už vôbec nechápali.