Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zabiť

Príspevok v téme: Chcem sa zabiť
Kattiekat

Pekný večer, deň, kedykoľvek čítate..Už istú dobu mám ťažké psychické problémy, ktoré má deptaju. Začalo sa to, keď ma otec začal psychicky týrať, a matke to je jedno. Doteraz. Každý deň od neho počúvam, aká som sprostá, ako nič nedokážem, a keď chcem, nech sa zbalím a idem do ****. Neskutočne ma to ničí. Ničia má aj ženské problémy, problémy v škole. Jednoducho som rozhodnutá, že sa chcem zabiť . Viem, je to divné. Ale... Ako sa hovorí, že život som si nedala sama, tak prečo si ho chcem aj sama zobrať.. ale nikto sa ma neopýtal či ho naozaj chcem. Preto by som niekoho poprosiť, ak by ste mali nejaké odkazy , alebo články o rôznych účinných spôsoboch samovraždy, poprosím o link. Hľadám to aj sama, ale nic normalne som zatiaľ nenašla. Ďakujem

Gima

Su zlé dni, zlé obdobia, zlí ludia. No takisto sú aj dobré dni, dobre obdobia a dobrí ludia. Rovnako je to aj so školou, kamarátmi. Jednoducho treba toto obdobie prežiť aj s " odretými ušami". Život ide dalej a dava ti novú príležitosť prežiť štastný deň aleboi smutný deň. Je len na tebe, ktorý si vyberieš. Ked sa zabiješ prídeš o mnoho viac ako škola a známky. Nechceš prežiť pubertu, mladosť, lásku a iné vymoženosti života? Fakt ubohé....
Vzopri sa a bojuj! Život je boj a ty si jeho "bojovník".

Ipsik

Ešte nemáš ani dvadsať rokov (predpokladám) a už ťa posiela do ....? Nemá na to právo. Povedz mu, čo sa ti nepáči a keď s tým neprestane, tak choď na sociálku a povedz im, čo sa u vás doma deje. A on isto nie je žiaden génius, keď vlastnú dcéru posiela do .... Mysli aj na to, že raz bude bezbranný on a potom mu to môžeš zrátať. Len nech sa neteší dopredu.

lLily

tiez pekny vecer a vobec to nie je divne, bo zabijaju sa uz aj 13-rocne deti

Samovraždy slovenských detí:

Jurko († 12)
V roku 2007 sa Prešovčan Jurko Maté († 12) obesil na šatke vo svojej detskej izbe. Jeho kruté rozhodnutie nechápal nikto z jeho okolia vrátane adoptívnych rodičov, ktorí ho nadovšetko milovali. Podľa nepotvrdených správ mohol problém nastať v predošlej rodine, v ktorej chlapec vyrastal ako malé dieťa.

Dominik († 15)
Dominik Turi-Nagy († 15) zmizol v Bratislave pred šiestimi rokmi a domov sa už nevrátil. Steny bytu popísal rôznymi nápismi a skočil do Dunaja. Jeho bezvládne telo našiel okoloidúci až o dva týždne neskôr v okrese Dunajská Streda. Za jeho skon mohlo aj šikanovanie v škole.

Zlatka († 16)
Iba pár dní pred prázdninami si v roku 2011 siahla na život Zlatka Kovácsová († 16) z Veľkého Krtíša. Dievča sa obesilo v lese na opasku a jej telo našli až po šiestich dňoch. Podľa jeho kamarátov mohli za tragédiu nezhody s rodičmi.

Števko († 13)
Len niekoľko dní po náleze Zlatkinho tela sa podobné nešťastie stalo aj v okrese Púchov. Števko († 13) sa rozhodol obesiť na svojom opasku na povale domu, kde býval s mamou a troma sestrami. Podľa susedov mal problémy so správaním a zlými známkami.

Peter († 14)
Dva dni pred začiatkom prázdnin v roku 2013 skočil z bytovky v bratislavskej Dúbravke z 10. poschodia Peter († 14). Podľa rovesníkov bol Peter tichým typom, ktorý sa so svojimi problémami nezdôveroval. Svojej spolužiačke prezradil, že chce skočiť z okna.

Jessika (15)
Sympatická gymnazistka prvého ročníka z Pezinka sa vrhla pod vlak po poslednom polročnom vysvedčení. Jessika zrážku akoby zázrakom prežila, ale prišla o obe nohy. Jej vysvedčenie nepatrilo k najhorším, problémy nemala ani doma.