Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Matka mi rozkazuje

Príspevok v téme: Matka mi rozkazuje
akomaledecko

Mam 13,5 rokov a v poslednom čase mam problem so svojou. Doteraz sme si celkom vychadzali keďže je mlada, bude mať 29 rokov. Boli sme ako kamaratky. Problemy nastali až teraz. Nikam ma nechce pušťať, o osmej večer musím byť doma. Bez jej povolenia si ani nemôžem pozvať k sebe kamošku aj keby u nas neprespala. Už ma to nebavi rozkazuje mi jak malemu decku. Ako ju presvedčiť že má brať na vedomie to čo od nej žiadam

Kycera

Otvorte si vlastnú tému, ak si chcete porovnávať vlastné EGÁ!
A láskavo nekazte prácu tých, kt. dieťaťu odpovedajú, snažia sa mu vysvetliť postoj matky a urovnať spor! Títo ľudia si dovidia viac ako na špičku vlastného nosa a na dieťati im záleží.

Kycera

@ Niektorí ľudia by mali v takýchto témach radšej mlčať ako hovoriť, lebo narobia viac škody ako úžitku! Bolo by dobré, ak by si svoj pomýlený názor nechali pre seba a nekazili snahu o urovnanie sporu medzi dieťaťom a matkou.

@ lLily, to sú Tvoje vlastné úvahy alebo si to niekde čítala? Vieš, kto je tu EVIDENTNE nezrelý? Si to TY! Smutné je, že Ty na rozdiel od tohto dieťaťa si dospelá!

neviem111111

ak si postavi hlavu a bude robit napriek, tak to vypoveda skor o absolutnom nerespektovani vlastnej mamy. aj my sme nemohli vsetko ako deti. aj my sme mali vecierku, ktora sa nam nepacila, lebo sme chceli byt vonku dlhsie. ale vzdy sme posluchli a pravidla, ktore nam stanovili rodicia, respektovali. ak kocka nechce o 2 roky rodit vlastneho potomka, tak hadam mamu zacne posluchat.

otazky

Z môjho pohľadu na nich zlé nie je. Len vyžadovať ich direktívnym spôsobom bez vzájomnej komunikácie a aj vzájomného porozumenia, častokrát prináša práve opačný efekt. A v tomto s lLily súhlasím. Postaví si ešte väčšiu hlavu, začne robiť naprieky a všetko bude doslova v prdeli.

neviem111111

iLily, a ty si dokedy byvala vonku ked si mala 13 rokov? co sa ti zda z maminych poziadavok neadekvatne? pripada mi normalne, ze ked je to mamin byt, v ktorom teda pochopitelne byva aj ona, asi sa najprv opytam, nez tam niekoho dovediem. Urobila by som to aj teraz, ak by som byvala s mamou, a to mam 2x tolko rokov ako autorka temy. Respekt a slusnost kaze. Mama potom ma prist domov z prace a najst doma ktovie kolko deciek a ani o tom nevediet?

lLily

ta matka je evidentne nezrela a desi sa toho, aby jej dcera nedopadla jak aj ona - v 16-tich s deckom na krku, ale tymto sposobom ju k tomu priam dotlaci