Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále všade berie mobil zo sebou

Príspevok v téme: stále všade berie mobil zo sebou
nechapacky

ahojte, viete mi povedať ako sa mám už k tomu nejaký čas postaviť, že všade aj na pár minút berie moj priateľ telefón so sebou. Včera urobil to že išiel si na balkón zapáliť a mobil bol vedla mňa na gauči kde som sedela a poza mňa si ho zobral a to už bolo troška moc a mu hovorim že či už na pár minút nevydrži bez neho a to sme mali návštevu s nimi si šiel zapáliť nie sám, a on že to robil vždy....a potom predtým ako sme šli spať mu hovorim ako mu mám veriť potom keď takéto robí, tak mi povedal že sa nemusím fakt ničoho báť. Ja mu inak verím ani nemám nejaké iné pochybnosti že má u mňa všetko čo potrebuje a naozaj je to chlap s ktorým chcem proste byť, tak ale toto mi pride smiešne no... nemám to riešiť??

nechapacky

lLily

nie mobilu sa nedotýka viac než mňa...a nemám iné dovody na neveru stále sme v kontakte a domov chodi normálne nechodi pozde alebo ja neviem...a máme normalne často sex a je ku mne uplne taký ako to má byť alebo ako to chcem aby bolo...dáva mi vela láska stále...jeho to sklame a nahnevá keď som mu aj na druhý deň povedala že čo má s tým mobilom stále a povie že proste to robil a bude robiť a nech nevidim na tom nič zlé....

taky jeden

skúsim to s tým preložením mobilu niekam inam alebo ho zoberem do ruky ako bude reagovať ale on ho má málokedy len tak položeny len keď ho nabíja, inak ho má stále vo vrecku, alebo v teplákoch...

0vecka

jasne kludne si pozri mobil. ak tam nic take co sa nevery tyka nebude tak jednoducho na to zabudni a mas to vybavene.

Problem bude ak tam najde nieco ine napr nejaku kriminalnu aktivitu, alebo ked zisti ze si tam pozera chlapcov ktori si to rozdavaju. Imho v Tomto pripade by sa tiez mala tvarit ze o nicom nevie.

Kazdopadne si myslim ze je to na hlavu. Lebo by to musel byt debil kebyze tam take nieco ma ak vie ze mu jeho priatelka pyta na mobil.

taky jeden

Tu na Zdraví je plno príbehov nevery a čo som si všimol, neverníci mali jeden spoločný znak: nespúšťali z očí svoj mobil, brali si ho aj do sprchy.

Osobne by som tento príznak nebral na ľahkú váhu, ale by som sa nad tým zamyslel. Možno naozaj je na mobile úplne závislý, ale mal by si minimálne uvedomiť, že pôsobí nedôveryhodne.

Mobil by som neprehľadával, ale zamyslel by som sa nad tým ako by sa dalo okrem nevery vysvetliť, že potrebuje mať stále mobil pri sebe: má toľko hovorov, sleduje messenger, alebo chatuje, alebo hraje sa s ním?
Skús ten mobil niekedy zobrať do rúk v jeho prítomnosti, chceš ho len preložiť na iné miesto - trhne to s ním, alebo je mu to ľahostajné? ...Alebo sa ho opýtaj, či by si si nemohla pozrieť jeho fotky.

Inak obvykle v prípade nevery dosť veľa ľudí o tom vie, len tomu podvádzanému to nepovedia. Skús sa taktne opýtať nejakej svojej kamarátky, či nepočula o tvojom partnerovi také reči.

Moja rada je, aby si nebola hlúpa a moje želanie pre teba je, aby si bola pre svojho partnera tou jedinou.

dianka_liza

tak mu nekukaj do mobilu, bud cestna, moralna a nechaj sa nim podvadzat aspon dalsich 5 rokov... a nezabudni si aj decko s nim spravit.. idealne aj dve, nech mas o to vacsiu zabavu potom, ked ta odkopne pre inu ;) len mu hlavne nekukaj do mobilu, lebo sa to nepatri :D :D :D :D :D jaj logika niektorych.... a potom sa cuduju, ze su podvadzani aj 5 rokov...

neviem111111

suhlasim s kiddo. keby som to bola urobila ja vtedy ked som mala, usetrila by som si dlhe mesiace trapenia. ked niekto takto chorobne skryva telefon, 100% je v nom nieco, co by si nemala vidiet. ak clovek nic neskryva, nema dovod sa takto chovat.

kiddo

Toto nikdy v zivote neolutujes - bez jeho vedomia si jeho mobil prejdi. Pohorseni moralisti nech ta netrapia. Ked to urobis, pochopis. Aspon si mozes najst niekoho, kto ta nepodvadza.

lLily

veci, ktore k nemu neodmyslitelne patria (ci uz zive alebo nezive) mu na oci radsej nevyhadzuj, ak sa nechces zacat zbytocne hadat. Spytala si sa, on ti odpovedal a tym by to pre teba malo hasnut, ibaze nie....takze by si sa mala zamysliet skor nad sebou, kedze on to nijak zvlast neriesi a bere ako samozrejmost. Ziarlis na mobil, ktoreho sa dotyka pomaly viac nez teba?

Laurora

Aj mne to lezie na nervy toto s tymi telefonmi, ze nas takto ovlada tato elektronicka doba a ze travime tolko casu vo virtualnom svete. Ja uz nervy mam, ked som s niekym von a v kuse mu pipaju spravy na messengeri, mobil ma po ruke, tak stale ho to laka pozerat si to. Zavislot uplna. Ja pridem domov z prace a chcem mat pokoj, hocikedy ani neviem kde mam mobil. A moze v tom nieco byt a nemusi. Neviem. Ale podla mna je to dalsi takyto zavislak, co proste chce mat len prehlad o tom co sa deje kedy, co nove na fb...a hrabat sa v sukromi nema vobec absolutne ziaden relevantny dovod, kym ti nepride este viac veci podozrivych. Je to narusenie sukromia a to sa nerobi ak si dvaja ludia veria... a ak si neveria potom uz vztah nema zmysel.

Da_da1

Čo je na tom zlé? Ja si ho tiež beriem všade so sebou a to aj na WC, lebo nemám chuť volať nikoho späť a človek sa mrkne aj na net. Okrem toho nemám hodinky, takže aj čas. Ak je tak zvyknutý, tak sa toho zvyku nezbaví ani kvôli návšteve.
Nech ťa ani nenapadne pozrieť sa do mobilu bez jeho neprítomnosti, to by už bol maximálny vrchol. Ja kebyže také niečo zistím, okamžite končím vzťah a to tam nemám žiadne tajnosti. Kým som bola doma, tak sme si navzájom neliezli do telefónu ani s rodičmi.