ahojte, viete mi povedať ako sa mám už k tomu nejaký čas postaviť, že všade aj na pár minút berie moj priateľ telefón so sebou. Včera urobil to že išiel si na balkón zapáliť a mobil bol vedla mňa na gauči kde som sedela a poza mňa si ho zobral a to už bolo troška moc a mu hovorim že či už na pár minút nevydrži bez neho a to sme mali návštevu s nimi si šiel zapáliť nie sám, a on že to robil vždy....a potom predtým ako sme šli spať mu hovorim ako mu mám veriť potom keď takéto robí, tak mi povedal že sa nemusím fakt ničoho báť. Ja mu inak verím ani nemám nejaké iné pochybnosti že má u mňa všetko čo potrebuje a naozaj je to chlap s ktorým chcem proste byť, tak ale toto mi pride smiešne no... nemám to riešiť??
stále všade berie mobil zo sebou
nehcem to velmi robiť :/ lebo ja mám pocit že keby sa natiahnem mu pre mobil tak sa zobudi, už raz tak bolo a to som si chcela len nabijačku požičať ktoru mal pri telefone....a podla mna by si aj tak vymazal veci ktore nechce aby som videla lebo nemá na heslo fón
vsak mu ho prelustruj, ked zaspi, aby si mala dusu na mieste... ci aj spava s mobilom v ruke? .. ak ho ma na heslo, tak pripoj mobil k PC cez kabel, ak nedostanes ku spravam, tak aspon pokukas co tam ma nafotene/postahovane...
nechcem, aby to vyzeralo, ze preferujem sa hrabat v cudzom sukromii, ale tak ked mas na to odvahu a budes sa potom citit lepsie, tak to sprav...
Macuro
čo? :D :D nemal velmi prečo riešiť čas napr včera? návšteva nemala v pláne odisť, prespávali alebo neviem prečo by mohol riešiť práve čas, tam mobil určite nepotreboval, to len aby ten mobil podla mňa nebol v mojej blízkosti
V dnešnej dobe mobil slúži ako sledovač času-teda ako hodinky. Ničoho sa neboj, bude to tým.