Potrebujem ochorieť

Príspevok v téme: Potrebujem ochorieť
Zdravuckaa

Dobrý deň. Potrebujem radu ako rýchlo ochorieť do zajtra alebo aspoň ako dostať teplotu. Počula som, že pomáha soľ pod pazuchou, no bojím sa, či mi niečo nebude - otrava krvi napríklad. Kriedu mi ani neraďte. Tú si do úst nedám. Prosím, len tu nepíšte veci typu '' Spamätaj sa. Choď do školy, nenič si zdravie.'' Vážne potrebujem radu.

Pag

Ja si myslím a vidím to tak, že v regiónoch s nižšou chorobnosťou by mali predávať choroby bez receptu, hoc´ aj na recept, v lekárniach. Však tu už nikto nie je chorý, nikoho tu niet, jedine dôchodKári a tí sú zdraví ako repa, ...! Už si navzájom ani neprajeme zdravie, však my chceme byť chorí, hrozná doba! Aspoň nás tu niečím posypte s tým čmeliakom, nejakou agresívnejšou formou chrípky, poprosím a ďakujem a ešte by som sa chcel poďakovať...:-) Pohlavné choroby nie, tie sa nás ešte našťastie ako tak držia:-)

Ninuska123

Ahoooj??? Noo ak chceš ochorieť v zime stačí že si dáš do ucha sneh? Na druhý deň máš zápal stredného ucha..(nefunguje u každého) Mám to vyskúšané???

Zdravuckaa

philips - No už ich tento polrok nemôžem využiť. A k doktorovi chodím tak, že keď mám cez deň/večer a v noci teplotu, hneď ráno tam idem.

Zdravuckaa

lLily - Ja som vedela, že to s otravou krvi nemám písať. Riadna blbosť. My to máme v škole dané tak, že sa ospravedlnenky napísané rodičmi môžu davať len 2x za polrok.

lLily

V dnesnej dobe uz v skolach neplatia ospravedlnenky od rodicov? niektori ziaci si ich pisali aj sami. Tak to by ma vazne zaujimalo ako moze sol pd pazuchou sposobit otravu krvi. Ste sa ucili na chemii?

Ipsik

Vidíš, ako to je. Zdraví chcú byť chorí a chorí chcú byť zdraví, tak ako sa z toho dá vyjsť?:-) Normálne choď do školy a povedz si, že odvážnemu šťastie praje.
Ja už mám toľko diagnóz, že už ani neviem, na čo všetko mám brať lieky, proti tomu, proti hentomu, tak už radšej rovno chodím do reštaurácie s názvom U veselej smrtky. Podávajú tam chladené pivo, chladenú minerálku, studené jedlá, napr. studenú polievku (Kaltschale). Všetko je tam chladné a izbová teplota sa pohybuje na úrovni 5-7 stupňov (v zime netopia vôbec). Ale majú tam bonus, ak si objednáš dve pivá, môžeš si bezplatne poležať na ich vlastnom katafalku. A kto chce, tak si v prípade rakoviny pľúc môže na hruď prikladať vždy čerstvo nakopanú hlinu z ich vlastného cintorína, ktorý slúži ako predzáhradka.