Poradíte mi ?

Príspevok v téme: Poradíte mi ?
misicka564

Dobrý deň,mám problém ktorý pre väčšinu vyznie ako totálna blbosť ,no pre mňa je to čím ďalej tým viac nepríjemné.
A čo je za problém?....necítim alebo lepšie povedané nedokážem cítiť žiadnu sexuálnu náklonnosť či nejaké bližšie city k mužskému pohlaviu.Začalo mi to okolo 12-13-tich rokov,teraz budem mať 16..viete si asi predstaviť aké zlé to teraz musí byť.Vôbec nič ani ťuk...
Nechcem ísť kvôli takémuto niečomu psychológovi preto píšem sem.
Neviete čo sa to so mnou deje ? Prosím poradte? Kľudne Vám odpoviem ak Vás bude ešte niečo ohľadom mňa zaujíma´t len mi poradte.

Audreuy

preboha sa pocuvas? vsak mas 16!!! Si este decko!!! To chces v 16-tich trtkat prvu ligu??? Ani ja som v tvojom veku necitila ziadnu sexualnu pritazlivost, dokonca mi bolo neprijemne, ked ma moj vtedajsi "priatel" bozkaval, tak som sa s nim rozisla a riesila zaujmy/skolu... Potom som mala 19 a stretla uzasneho chalana, do ktoreho som sa zalubila a vtedy prisla aj sexualna naklonnost...
Cize sa nemas kam ponahlat, uc sa, venuj sa niecomu normalnemu, na trtkacku mas casu este habadej...

lLily

tak to nedivim, ked sa rozvadzaju, na druhej strane zas velmi pocitovo nechapem odkial v sebe doluju tu sex. energiu....asi z tych ego-hratok. naschvalov, nenavisti,. strachu a podobne...mne take vztahy nikdy nic nehovorili

bingoo

na samotný sex postaci len sexualna pritazlivost to by ludia nemali tie jednorazovky...na dlhodobi vztah tam aby to fungovalo sex. pritazlivost nestačí...aj preto sa vztahy rozpadaju...lebo ked sa nabazia zistia, ze tam nic viac nie je...aj ked aj tym sa da vselico zaplatat...som pocula napr. ze sa rozvadzajucich manzelov opytali, kedy mali naposledy sex a oni povedali, ze rano pred pojednavanim :D

lLily

no nemusi, ale zalubenost akosi prirodzene vyvolava k danemu objektu aj sexualnu pritazlivost

preto ja sa divim ako niektori v tych plytkych vztahoch na baze "kto z koho", ktore su v dnesnej dobe tak frekventovane, kde ziadna laska ani zalubenost nefunguje, dokazu vobec provozovat aj nejaky sex.

bingo

ked je niekto zalubeny v mladom veku nemusi hned na toho druheho mysliet sexualne, od 9 rokov som bola zalubena do jedneho a neprestavovala som si s nim nic sexualne

lLily

Ak si ziadneho nemilovala ci nebola zalubena, tak je len prirodzene, ze k ziadnemu nic sexualneho necitis. Mne tiez vacsina muzov absolutne nic nehovori, no v tvojom veku som bola zalubena uz pomaly do asi tak osmeho. Ostatni muzi ma samozrejme, ze nezaujimali a ani nijak nepritahovali.

asdflkkjh

Mysicka ty sa len pekne uc do skoly a nie nad frajermi rozmyslaj tym si sa ti len priemer na vysvedceni zhorsil.
Na chlapcoch mas casu dost este. Niesi ani dospela len kur*a tehotna by z teba sa stala ako niektore ze v 16-18 decka maju a zbabrany zivot a potom rozvod a dalsie a dalsie manzelstvo alebo budu slobodne matky na cely zivot lebo kto by take chcel...