Dobrý deň,mám problém ktorý pre väčšinu vyznie ako totálna blbosť ,no pre mňa je to čím ďalej tým viac nepríjemné.
A čo je za problém?....necítim alebo lepšie povedané nedokážem cítiť žiadnu sexuálnu náklonnosť či nejaké bližšie city k mužskému pohlaviu.Začalo mi to okolo 12-13-tich rokov,teraz budem mať 16..viete si asi predstaviť aké zlé to teraz musí byť.Vôbec nič ani ťuk...
Nechcem ísť kvôli takémuto niečomu psychológovi preto píšem sem.
Neviete čo sa to so mnou deje ? Prosím poradte? Kľudne Vám odpoviem ak Vás bude ešte niečo ohľadom mňa zaujíma´t len mi poradte.
Poradíte mi ?
na tomto fore su super nazory :-D ze zena po 20 tke je uz odpisana lebo je neatraktivna a na odpis super idem si vykopat truhlu lebo uz nemam sancu na nic :-D
tie vztahy co su zalozene na krase maju aj take trvanie.... a vacsinou sa tam clovek najviac popali... prepacte ale ked si dneska len na tomto zakladate tak sa necudujem ze tu je kazdy druhy rozvedeny v tejto republike... muz si vybere zenu podla krasy a potom zisti ze je tak troska dost vypocitava ze ho vlastne vobec nelubi ale lubi len jeho peniazky a majetok a potom skonci s holou ritou :-) ale kto chce kam ten si tam aj pomoze sam :-)
No, dievča milé, nebudem klamať. Pokiaľ si chlapa nenajdeš teraz, vo veku, keď žena dosahuje vrchol krásy, neskôr to bude už len ťažšie a ťažšie. Prečo asi pred 50 a viac rokmi dievčatá svadbu a potomstvo vo veku 16-18 rokov ? Odpoveď je jednoznačná, práve v spomenutom veku bolo vždy dievča najatraktívnejšie pre opačné pohlavie. Vtedy si svoju krásu nemohli predlžovať o niekoľko rokov make-upom, šminkami ako teraz. Jednoducho žena po 20tke odkvitala a šance na najdenie si muža jej tak klesali. Ani teraz to nie je o moc odlišné. Tu niečo nebude v poriadku, pretože v tomto veku sa človek aj najviac zapáli pre lásku ....
Ja som do 17 rokov nechapala, preco by som mala chciet nejakeho chalana a ked som sa prvy raz zalubila, nevedela som, co sa deje :-D
Angela to je nieco strasne ako sa ty vyjadrujes. Ved ty nemas v sebe ani kusok zeny. Robis s chlapmi, robis tazku muzsku robotu, ale stal sa z teba chlap. Brrr
čo je na tom divné? radšej by si sa kurvila ? kazdy den s iným a fajčila spolužiakov na hajzloch cez prestavku ako je to bezne...?
mna chalani nezaujimali, boli to pre mna deti,..
kym som nestretla jedneho chlapa...
ked stretnes "toho idealneho" tak ti začne brnieť neboj nič...
Mišička máš 16 a ešťe si sa nezlúbila. Do 28 máš čas tak sa nikde neponáhľaj všetkého sa ešte preješ.