Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tehotná, priateľ zo mňa urobil trosku..

Príspevok v téme: Som tehotná, priateľ zo mňa urobil trosku..
Kajjja

Ahojte .. som úplne na dne a som hlavne sprostá .. odpustila som mu že ma rok podvadzal aj to že zadali pol roka za tej žene išiel prosit zo slovami že ju stále miluje .. za ďalší pol rokom sním otehotnela , zdalo sa že sa umúdril správal sa super .. včera v noci zaspal s telefónom v ruke a tam otvorený net režim inkognito tajný nick na FB a písal si zo zenou s ktorou podvádzal bývalú .. písal aká som sprostá pica že stále revem (za to čo mi všetko spravil plus hormóny) a hovoril o mne veľmi škaredo .. nebývam s rodičmi mám 19 nevychádzam si s mamou bývam snim .. všetko som mu dala vložila do neho všetko ..Dala mu srdce a on s tou ženou (ktorá má 15 mesto dieťa a partnera) volaval a písal stále že by rád išiel za ňou že by rád bol pri nej .. zechcem u bola jeho milenka ..Proste čo ak úplne položilo .. písali toho veľa je mi z toho zle .. dokonca pil po robote každý deň a ja tehotná už kúsok pred termínom začnem rodiť a on vypite .. chodil neskoro v noci a tiahli z neho aj ráno ale ja som si myslela žena nieco zo žalúdkom .. nemám kde ísť nemám nikoho a je mi strašne , nepomohla mi ani psychologicka .. poraďte mi prosím čo mám robiť v takejto situácii .. som zúfalá ..Takto o mne písal .. vadilo mu ze plačem

Messje

Kajjja
Odhodlaj sa a chod za mamou.Mozno si si s nou prestala rozumiet prave pre tohto chlapa,vedela ze sa zenies do zahuby a ty si si isla aj tak po svojom.Mozno sa mylim.Porozpravaj sa s mamou,priznaj si cyby.Mama je najvacsi klamar,ta vzdy odpusti.Ved bude mat vnucatko.Vzdy lepsie ako ostat s tymto ... ani ho nenazvem.Uz bez tak to mas tazke,tak odid z kratsej cesty ako si znicit sebe aj dietatu cely zivot.Ostan cista,este si mladunka,este sa zalubis aj s dietatom.Len prve co musis urobit,pobalit veci a prec.Hned!Len horsie bude a ty tomu mozes predist.
Skus to s tou mamou.Zahod hrdost a vyber si mensie zlo.Aj ked si nemyslim,ze pokus zmierit sa s mamou je zlo.Kto ti uz len pomoze ak nie ona?

kiddo

Je to smutne ale, zial, zivot je o tom, ze robime chyby a este si ich aj zopakujeme. Ked je clovek na dne, dokaze zvladnut najviac. Aj ty to zvladnes. Jedina dolezita vec je, aby si sa to usilovala zvladnut bez pomoci nejakeho chlapa. Musis zosilniet, dokazes to. A tych premudrelych chytrolinov, co sa sem prisli iba vygrcat a vykricat ti, ze robis chyby, tych si nevsimaj. Myslim, ze o tom, ze si urobila chybu a nie jednu, vies aj bez nich. Co ti ale uz ziaden z nich nenapisal je, ze chyby neznamenaju koniec, a na to sa musis sustredit. Mas teraz o dovod viac. Zbav sa zla, ktore ta stahuje dole. Nieco pekne ta v zivote moze cakat, aj ked to teraz nevidis. Ako ti uz niekto poradil, vyhladaj domov pre matky, ktore nemaju kam ist. Skoly to zostava uz len trochu. Najdes si pracu a pomaly sa zacnes stavat na nohy. Len si pamataj - uz nikdy sa nespoliehaj na chlapa.

denisaf

Angel demon ma pravdu aj ked ju napise drsne ale bohuzial je to realita. Ked uz chcela mlada slecna autorka sexovat mala si ist dat predpisat antikoncepciu pouzivat pri sexe kondom... nemusela ostat tehotna bez zabezpecenia, byvania s otrasnym chlapom na krku... inak ja fakt nechapem ze zena vidi ze ma po svojom boku debila problemoveho a este s nim ostava a mava s nim nechraneny sex...pokazi zivot sebe aj decku..

cha

Nechcem byť hnusná ...no najprv sa nauč písať aby to bolo čitateľné aj obyčajným smrteľníkom.Keďže to neviem prečítať nemôžem na túto tému odpísať...vlastne aj tak nebudem vedieť čo odpísať na takéto niečo...

Kajjja

Mám na nič telefón a zle sa mi na ňom píše trvá to 100 rokov dokým niečo napíšem ešte aj mení slová a chcela som odpísať a nečítala som po sebe či je všetko správne .. rodina no ..Iba z maminej strany zo strany tata všetci umreli na rakovinu a táto ju má tiež .. nemám nikoho ..Koli nemu som stratila skoro všetky kamarátky lebo som všetok čas venovala jemu a nám .. najhoršie je že maturita toto bola len písomná časť , ešte musím dokončiť pol rok , praktickú skúšku a tak isto aj ústne maturity ktoré mám odložené na september keďže sú v čase môjho termínu .. dieťa strašne milujem už teraz ..Bude to chlapec ... Nikdy sa ho nevzdám a viem že aspoň od neho dostanem tú lásku a naplní ma šťastím po ktorom som tak dlho túžila .. psychologicka mi povedala že som celý život videla rodičov ako sa hádajú ako je to zlé mať taký vzťah a že preto som taká nešťastná keď zisťujem že ho mám taký aj ja a viem aké to bude zle .. aj pre dieťa ..Odišla som z pekla do pekla .. čo som vtedy nevedela je to že to vie pekne na mňa hrať .. nevládzem ..Najradšej by som tu nebola .. celý svet na mňa padol .. bojím sa že dostanem zas dnes amok plaču ,výčitiek a že niečo zlé spravím .. nemám chuť žiť

a_dr1a

Skus sa obratit na socialne a popytaj sa, ake mas moznosti vo svojej situacii (azylovy dom pre slobodne opustene matky, ci pre take co nemaju kam ist ai). Aby si mala aspon kde byvat a vyckat do porodu a cas po porode.
Pripadne sa skus popytat, ci cirkev taketo nieco nema. Mozno okrem cernochov utecencov pedofilov pomahaju aj takymto, vsak su proti potratom tak by mali podporovat nove rodiace sa zivoty ovecky.
Ak nechces ci nie si schopna mat to dieta, su hniezda zachrany, kde ho mozes po narodeni beztrestne odlozit, prip.ho poskytni na adopciu. Ak sa chces o dieta starat, tak porod a vychovavaj ho. Ak nemas oporu v matke, nemas aspon starych rodicov tety ai ostatnu rodinu? Aspon aby si mala kde byvat a zit. No a podaj cez socialne ziadost ohladne urcenia vyzivneho, nech na dieta (aj na seba mas narok), aspon nieco aby si od otca dietata dostavala.
Najdes si casom pracu, podnajom a uz sa dako pretlkat s malym budes. Skus sa obratit na svoju rodinu, ci ti nemoze niekto z nich pomoct.
Pri dalsich znamostiach pouzivaj ochranu - kondom ai. Sama vidis kam takyto nezodpovedny pristup k zivotu vedie.
Mozno si bola rozzrusena, ked si toto tu pisala (ak to nie je fake tema), ale tak pises hrozne, nesuvislo, nezrozumitelne.
Teraz potrebujes viac ako psychologa hlavne dakeho socialneho pracovnika a pravnika.

netreba

ANGEL-DEMON, tieto tvoje dva príspevky sú maximálne nevhodné a bezcitné, a čítaj pozorne, zakladateľka má len 19!

Kajjka, napíš sem ipcko.upside.sk.