Som tehotná, priateľ zo mňa urobil trosku..

Príspevok v téme: Som tehotná, priateľ zo mňa urobil trosku..
Kajjja

Ahojte .. som úplne na dne a som hlavne sprostá .. odpustila som mu že ma rok podvadzal aj to že zadali pol roka za tej žene išiel prosit zo slovami že ju stále miluje .. za ďalší pol rokom sním otehotnela , zdalo sa že sa umúdril správal sa super .. včera v noci zaspal s telefónom v ruke a tam otvorený net režim inkognito tajný nick na FB a písal si zo zenou s ktorou podvádzal bývalú .. písal aká som sprostá pica že stále revem (za to čo mi všetko spravil plus hormóny) a hovoril o mne veľmi škaredo .. nebývam s rodičmi mám 19 nevychádzam si s mamou bývam snim .. všetko som mu dala vložila do neho všetko ..Dala mu srdce a on s tou ženou (ktorá má 15 mesto dieťa a partnera) volaval a písal stále že by rád išiel za ňou že by rád bol pri nej .. zechcem u bola jeho milenka ..Proste čo ak úplne položilo .. písali toho veľa je mi z toho zle .. dokonca pil po robote každý deň a ja tehotná už kúsok pred termínom začnem rodiť a on vypite .. chodil neskoro v noci a tiahli z neho aj ráno ale ja som si myslela žena nieco zo žalúdkom .. nemám kde ísť nemám nikoho a je mi strašne , nepomohla mi ani psychologicka .. poraďte mi prosím čo mám robiť v takejto situácii .. som zúfalá ..Takto o mne písal .. vadilo mu ze plačem

BOHR

Ahoj, Kajjka, rada by som ti pomohla, možno to bude znieť hlúpo, neviem, ako veľmi je zlý tvoj vzťah s mamou, myslím si však, že by bolo najlepšie zdôveriť sa jej.
Nemáš ani starú mamu alebo starších súrodencov?

Laurora

Vobec si nevsimaj niektore prispevky tychto citovo vyprahnutych a povacsine labilnych ludi. Si mladucka, zalubila si sa do nespravneho. Nevazi si ta, nema ta za nic, nezasluzi si ta. Budete mat dieta, uz momentalne nic nevymyslis, no ked porodis a budes moct po materskej najdi si pracu a postav sa na vlastne nohy a zbav sa ho, bude platit alimenty a tebe bude ovela lepsie aj nejaku dobu samej ako s takymto bastardom. Len teraz prezivas najtazsie obdobie, kedze o chvilu este aj rodis . Inak tvoja hlupost bola odpustit mu neveru, ked si videla, ze to medzi vami nefunguje :( Za chyby sa plati, niekedy aj takto tvrdo. Prestan plakat a bud silna, musis kvoli babatku a kvoli tomu aby si sa uplne neznicila. Tazke situacie su ale aj na nieco dobre.... spravia z nas silnejsie a stabilnejsie bytosti, zivot je niekedy tazky....uz len bojovat a neopakovat rovnake chyby neustale...

Kajjja

ANGEL.. zakvacila na chlapca ma 21 .. vlastne bývanie nemá ani jeden z nás sme v prenájme chodila som na brigádu a všetko dával sem , jeho práca ..Nič moc neboj sa žiadny boháč .. od vyplaty do výplaty žijeme , antiku som vysadila nerobila mi dobre .. dieťa mi spravil naschvál priznal sa s tým vraj si ma chcel udržať .. mama s taktom bývajú v malom jednoizbaku , rozvádzajú zas táto má rakovinu ..Mama dostala asi krízu stredného veku .. zmenila sa a nevychádzam si snou .. ale každopádne ďakujem za múdry komentár ..Pýtala som sa ako sa mám správať a aj som povedal že nemám kam ísť..

Kajjja

Stabilnú prácu ťažko , aby nebolo dosť teraz som utorok stredu estelen maturovala ... Nemám kam ísť kde môžem ísť do práce v 9 mesiaci .. nikdy ma nenapadlo že mi môže toto urobiť .. nedokážem tomu uveriť cy deň plačem vraciam je mi proste na nič nespala som a hanbím sa to povedať niekomu ..Keď som to povedala mame povedala že ju s tým nemám otravovat že som si sama vybrala ..

hafanana

Takych cokotov je strasne vela. Bola si naivna, co uz. Takych musis, len vyuzivat, rovnako ako oni teba. Nic vazne. Taki sa nemenia. Hlavne si davat na seba pozor. Nechytit daku pliagu, lebo ta curva, ktoru trtkaju, trtkava hlava nehlava s viacerymi, no a nedat sa nabuchat. Normalne prestan revat kvoli cokotovi, odid a nech pekne plati na decko, tak, ze bude revat on. Este by som mu aj gule odfaklila. Zder ho z koze, za to, co ti spravil. Neboj sa, zivot ta nauci ako sa spravat ku cokotom, co si nevazia dobru zenu. Svine si, len svinstvo zasluzia. Bez lutosti.

moja rada

Nebudte na nu takí zlí. Aj keby to bola len fake tema.
Teraz to uz nezmenis, dieta by som vychovala sama bez chlapa. Skus sa zmierit s mamou, nikdy nevies, mozno ti pomoze. A s nim sa rozid, lepsie sama vychovat nez byt ponizovana. Si velmi mlada, mas to ozaj narocne. Mala si mysliet na ochranu, nie je to sranda spavat s takym muzom bez ochrany. V takom mladom veku je to velmi riskantne. Nevadi, poucila si sa. Bud rada, ze si zdrava, nemas rakovinu. Dieta ti prinesie radost do zivota. Modli sa, aby aj dieta bolo zdrave pri tych stresoch co prezivas. Spociatku to bude tazke, ale zvladnes to. Nie si prva, ani posledna, ktorej sa to stalo. Urcite mas nejaku kamaratku, pribuznu, aspon sa s nou porozpravaj. Vzdy existuje nejake vychodisko, len musis bojovat.
Pripadne chod do domova pre opustene matky ako ti tu radili.

Kajjja

Neviem čo ste to za ľudí ja nemám chuť žiť celý deň vraciam a niekto mi povie že je to fake .. áno ani ja tomu nedokážem uveriť ...