chronická leukémia

sehria

Rada pomozem onkologickym pacientom, ale aj inym, ktorych trapia rozne zdravotne problemy. Zakladnou zlozkou produktov su peptidy, dolezite pre zdrave fungovanie buniek. Ich perfektna funkcnost zabezpecuje, aby mnozstvo resorbovanych peptidov do krvneho riecista alebo koze spolahlivo a rychlo zrekonstruovalo poskodene bunky. Produkty, ktore odstranuju pricinu, nie len potlacaju bolest a problem. Pre blizsie informacie ma pisomne kontaktujte.

Jaja15

Už podľa názvu "chronická" - znamená že ide o opakujúce sa ochorenie...Viem že pri chronickej leukémii sa podáva liečba až pri zhoršení stavu, ale sú aj druhy chronickej leukémie kde sa podáva udržiavacia liečba, aby sa predišlo zhoršeniu stavu....sú určité druhy ochorenia ktoré sa nedajú liečiť, resp.podáva sa liečba, ale ochorenie sa vyliečiť nedá....Vo vašom prípade ide skôr o potvrdenie že ide priamo o ten typ chronickej leukémie....Treba si dohodnúť konzultáciu s iným onkológom zaoberajúcim sa týmto druhom nádorového ochorenia. Treba si zistiť centrá, nemocnice kde sa zaoberajú priamo liečbou tohto druhu a dohodnúť si konzultáciu(pôjdete priamo so zdravotnou dokumentáciou). Je rozdiel či liečbu stanovuje jeden onkológ alebo ide o väčšiu nemocnicu(alebo centrum, kde je viac onkológov) v tom prípade zasadá konzílium a tam sa spoločne dohodne na ďaľšej liečbe....V každom prípade potrebujete názor ďaľšieho onkológa....

Marko70

Dobry den.Dovolte mi reagovat na vase prispevky.Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. V kazdom pripade za info nic nedate ..Rozhodnutie je na vas.

kludne sa informujte na: m.tyciak@gmail.com

BOHR

Myslím, že liečba je nevyhnutná, pretože už pred niekoľkými rokmi mala asi celý rok zvýšenú teplotu, pociťovala slabosť a krvácala. Doktori s ňou nič nerobili...
Prosím o akúkoľvek pomoc, rady, čokoľvek. Nepoznáte nejakého naozaj skvelého imunológa alebo človeka, čo sa rozumie podobným veciam?
Typ leukémie je to vraj ten neobvyklý, nazdávam sa že LTL. T- lymfocyty sú zle vyvinuté.

Buki

Nevim co placas, je vela sposobov liecbi. Takmer vsetky prisli v tomto tisicroci. Problem je ze je ich strasne vela a kazda je ina, kazda potrebuje ine lieky a treba ju diagnostikovat v skorom stadiu, ked mas nadory po celom tele tak sa tazko s tym nieco robi.