Ahojte všetci. Prosím poraďťe mi! Každý mesiac až 2x mám herpes na drieku. Brala som mnoho preparátov na potlacěnie vírusu a nič. Imunologička mi len polyxidonium pichá dookola.
2rok už bojujem stýmto! Som zúfala,spôsobuje mi strašné bolesti,proste obmedzuje ma v živote. Lekári ma prehadzujú,chcú sa ma zbaviť.Mihli by ste mi poradiť nejakého lekára,ktorý sa už konečne začne o mňa starať. Ešte mi nikdy nebrali vzorku z výsevu,ani riadne potvrdené nemám o aký typ vírusu ide. Z krvi mi brali len že som mám v tele protilátky na herpes simplex a herpes zoster. Ale nemám vyšetrenie či ide o HSV1 alebo HSV2.
PROSÍM PORAĎŤE MI!
Opakujúci sa herpes
Ďakujem,všetkým za dobré rady!
Vitamin b komlex beriem,probiotika a mam propolisovu tinkturu co si vecer do caju davam a pijem to.Pani Albertovej som pisala mail,dohadujeme sa na termine.
Mam este uzlovu stitnu zlazy,ale stitna mi pracuje na 100%,neoplyvnuje mi št.zlazu....a este mam syndrom polycistickych vajecnikov. Myslite ze aj tieto diagnozy suvisia s herpesom. 2 roky sa lieci na tieto choroby,ale niet zlepsenia. Chcela by slm sa dat dokopy,chcela by som max o 2 roky otehotniet ale pri zustavnom uzivani liekov nechcem.
Ahoj, nechcem ťa strašiť, ale mala by si si dať vziať krv, myslím, že je tam podozrenie na leukémiu. Naozaj to nezanedbaj a ešte niečo, doktori sú strašní väčšinou ani z krvi nezistia, že sa jedná o tak závažnú chorobu, nájdi si dobrého imunológa, možno pomôže.
Držím palce...
Ak máte záujem o viac informácií, napíšte mi na mail petronela.szaboova@gmail.com :-)
Je potrebné riešiť príčinu, čiže imunitu, ale to už viete :-) zaoberám sa produktami na prírodnej báze, ktorú si veľa ľudí pochvaľuje. Samozrejme nechýba ani u nás doma. Odporučila by som Vám nápoj Aloe Vera Gel, ktorý odstráni príčinu, čiže zlepší imunitu a zároveň detoxikuje organizmus. K tomu možno nejaké výživové doplnky, príp. niečo na lokálne použitie. Ak máte záujem, napíšte mi :-)
Herpes má v tele veľké množstvo ľudí. Niektorým sa celý život neprejavia príznaky, pretože majú iné predispozície obranných látok (imunit. systému). Ak je tento vírus raz v tele, tak sa ho človek už nikdy nezbaví. By ma zaujímalo koľko darcov krvi má Herpes a koľkí prekonali Boreliózu...ale to len tak...
Imunita je základ.
Musíš sa zbaviť stresu a akejkoľvek inej záťaže, ktorá oslabuje tvoj organizmus. Škola, práca, ochorenie...je veľa premenných, ktoré toto môžu spôsobovať, no takýchto faktorov sa potrebuješ zbaviť natrvalo a svoje telo nevystavovať takýmto situáciám. Pri každej situácií tvoje telo reaguje na stres a čím je ten stres pre telo náročnejší, tak tým viac musí tvoje telo s týmto bojovať. A ke´d to nezvláda, tak prvotná reakcie sa objaví vo forme vonkajších príznakov herpesu. To sú ešte tie lepšie, horšie je ak sa vírus prejaví skryte napr. na mozgu.
Zbav sa podobných faktorov a Herpes ťa prestane trápiť tak, ako ťa trápi teraz. Nezbavíš sa ho nikdy ale ak eliminuješ stresové faktory, tak tvoje telo nebude riešiť obranu pred nimi ale zameria obranu na samotný vírus.
to nie je psychologicke, maš v sebe vírus herpesu.
to znamená že maš zvýšiť imunitu, nič ine- len kvalitnú stravu a B vit-iné vit.lekarni je pangamin-v prirodných tabletkach-droždie-alebo to priamo jedz.
potom oviocie ,zelenina, vygugli si ostatné kvalitné potreviny.
dlhodobo. Napr,ked si kupiš na trhu pel -to su také malé zrniecka žlte od včeličiek.nie je drahé.-tam siu vitaminy, alebo med.pravý.
potom, nebabri to, nechaj to volne nos šaty volne aby si tam nemala pas od nohavic ktoré dráždia, bavlnené veci, čo nestahuju.
chemiou sa neustale napchávať nie je dobre, možno to maš v určitých ročných obdobiach, telo na niečo asi reaguje, vysleduj
možno si to od niekoho chytila uterakom, maj vlastný, a plachaj dvakrat, od praskov, veci, ktoré možu draždit. nemasti to nič na to nedavaj, len bavlnené veci.
to nie je psychologicke, maš v sebe vírus herpesu.
to znamená že maš zvýšiť imunitu, nič ine- len kvalitnú stravu a B vit-iné vit.lekarni je pangamin-v prirodných tabletkach-droždie-alebo to priamo jedz.
potom oviocie ,zelenina, vygugli si ostatné kvalitné potreviny.
dlhodobo. Napr,ked si kupiš na trhu pel -to su také malé zrniecka žlte od včeličiek.nie je drahé.-tam siu vitaminy, alebo med.pravý.
potom, nebabri to, nechaj to volne nos šaty volne aby si tam nemala pas od nohavic ktoré dráždia, bavlnené veci, čo nestahuju.
chemiou sa neustale napchávať nie je dobre, možno to maš v určitých ročných obdobiach, telo na niečo asi reaguje, vysleduj
možno si to od niekoho chytila uterakom, maj vlastný, a plachaj dvakrat, od praskov, veci, ktoré možu draždit. nemasti to nič na to nedavaj, len bavlnené veci.
Pani Albertová je zároveň psychologička aj liečiteľka. Vyhľadj si Ľuba Albertová. To je ona.
Sorry,teraz mi nacitalo prispevko,doteraz som mal len prispevky od krtko7...ospravedlnujem sa
Ludia nerobte zo mna blazna? Dr. Albertova? Ake ma meno,google mi vyhadze 3 albertove,ktora to je? Psychologicka ci liecitelka? Viac informacii,by som potrebovala. Napr. Kontakt,miesto kde vykonava svoju profesiu,a viac informacii o tom zappere,kde sa objednava,kde pracuju stymto pristrojom. Na taketo informacie som narazala. Dakujem za pochopenie!