Ahojte všetci. Prosím poraďťe mi! Každý mesiac až 2x mám herpes na drieku. Brala som mnoho preparátov na potlacěnie vírusu a nič. Imunologička mi len polyxidonium pichá dookola.
2rok už bojujem stýmto! Som zúfala,spôsobuje mi strašné bolesti,proste obmedzuje ma v živote. Lekári ma prehadzujú,chcú sa ma zbaviť.Mihli by ste mi poradiť nejakého lekára,ktorý sa už konečne začne o mňa starať. Ešte mi nikdy nebrali vzorku z výsevu,ani riadne potvrdené nemám o aký typ vírusu ide. Z krvi mi brali len že som mám v tele protilátky na herpes simplex a herpes zoster. Ale nemám vyšetrenie či ide o HSV1 alebo HSV2.
PROSÍM PORAĎŤE MI!
Opakujúci sa herpes
mjanik Odporuc mi niekeho?kam mam ist? Neviem kde sa s tymto zaoberaju
bela-mám
mjanik A máš s tým skúsenoosti? Vieš mi niekoho odporučiť? Koho a kde mám vyhľadať?
bella-herpesu sa dá zbaviť-akupunktúra
Danka33 a aké preparáty si užívala? mňa peniaze už nezaujímajú,som ochotná všetky moje financie dať na liečbu,len aby som sa uz herpesu zbavila....Už doteraz som minula stovky eur,viem že sa ho uplne nazbavim,len aby som už obmedzila reciditivu...
vyhľadaj akupunktúru,tá si stým poradí
Ja som síce mala genitálny herpes, ale v podstate je to to isté, lebo sa vždy jedná o protivírovú imunitu. Musím ťa sklamať, lebo liečba je veľmi zdĺhavá. U mňa trvala bez pár mesiacov skoro celé tri roky. Celú túto dobu som musela užívať lieky a keďže som sa liečila súkromne, tak som za lieky musela platiť z vlastného vrecka. Neľutujem to, lebo som sa herpesu zbavila, ale nie je to liečba pre každého. Aj genitálny herpes je veľmi bolestivý, ja som ho mávala každé dva týždne. Chodila som do práce a keď bolo najhoršie nedalo sa ani sedieť. Pracujem pri počítači, tak si to vieš predstaviť.