Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako osloviť ženu, ako začať rozhovor a prejaviť o ňu záujem

Príspevok v téme: Ako osloviť ženu, ako začať rozhovor a prejaviť o ňu záujem
NemamMeno

Ako mám osloviť dievča ktoré sa mi páči?
Včera keď som cestoval vlakom tak som si prisadol k jednej, premena atraktívnej žene, slušne som sa pozdravil a spýtal či si môžem prisadnúť, no na vaic som sa nezmohol. Až keď som už vystupoval tak som povedal dovidenia a ona mi povedala takým pekným hlasom ahoj. Veľmi ma to mrzí že som premrhal takúto príležitosť pretože nemám na ňu žiaden kontakt dokonca ani meno.
Som tak trochu introvert veľa toho nenahovorím a som hanblivy. Chcem s tým niečo spraviť aby keď náhodou nestane podobná situácia aby som sa s ňou mohol normalne porozprávať, hoci by z toho nebol vzťah ale tak aspoň nejaké priateľstvo, pretože nemám ani nejak veľa priateľov a priateľky už skoro vôbec nie.
Mal som to nutkanie nejak sa k nej prihovoriť no nevedel som ako začať, aby to nevyznelo nejak hlúpo, trápne, uchylne a podobne... chcel by som ju ešte aspoň raz stretnúť, ale nemyslím že ju ešte niekedy stretnem.
Ak by ste vedeli poradiť budem vďačný za každý normálnu radu :-)

NemamMeno

Tak ako keď budem vidieť, že nemá záujem alebo to na rovinu povie že nemá záujem tak určite ju nebudem zbytočne otravovať.
A keby aj bola zadaná, tak to automaticky znamená že sa k nej nemôžem prihovoriť? Veď ako som písal hoci by z toho nebol vzťah, ale aspoň nejaká známosť a tak trochu sa cestou porozprávať.
Akurát rozmýšľam či je vhodnejšie použiť ako pozdrav ahoj alebo dobrý deň :-D... dobrý deň mi príde ako keby som pozdravil nejakú staršiu osobu a tak, ale zase neviem či je vhodne použiť ahoj keď ju vôbec nepoznám :-D

sasdq

Pred rokom šla priateľka vlakom ku mne, celá načančaná a celú cestu ju jeden týždňovkár očumoval. Ona to samozrejme veľmi dobre registrovala. Šanca, že tá kráska, ktorú náhodne stretneš vo vlaku bude nezadaná je malá, toto si stále opakuj. Nabudúce si nájdi sivú myšku a tej sa prihovor, normálne, bez stresu. Tým sa pomaly oťukáš a postupne sa zbavíš stresu a dokážeš normálne a nezáväzne komunikovať s neznámymi dievčatami. Určite babenám neponúkaj v špinavom vlaku nejaký Tvoj hnus na jedenie, pfuj, ešte doma z toho bude pikoška, ako jej nejaký podivýn ponúkal umastené nezdravé gebuliny. Určite nebuď otravný, urob pár pokusov, keď súdružka nebude reagovať nechaj tak, inak sa opäť dostaneš do večerných análov, keď bude svojmu chlapcovi hovoriť o trápnom chýlákovi z vlaku. Nechcel som Ťa tým odradiť od týchto pokusov, skúšaj ďalej, len od toho nič nečakaj, nie každý vo vlaku medzi spolucestujúcimi hľadá vzťah, aleba priateľa. Normálne sa ľudsky porozprávať.

bfcc

Toľko žien som už vo vlakoch stretol čo sa mi páčili. S toľkými kráskami som už sedel, veľa cestujem no... ale ešte nikdy som sa so žiadnou nedal do reči..

Nebudem sa hneď pototo keď sa mi nejaká páči... páči sa mi každá druhá, ktorú vidím.. To ich mám akože teraz osloviť všetky, lebo sú to moje osudové lásky ? :DD Kadžý deň stretnem minimálne 10 takých.. :D

Ale ja nemôžem mať priateľku, lebo nemám peniaze, nemám ani na jedlo nie ešte nejakej blbke platiť večere v podnikoch... ale ty vyzeráš že na to asi máš, keď chceš mať priateľku :D

Ja som ženami moc skúsenosti nemám, ale asi by som ti poradil, že skús byť trošku drzejší, priebojnejší... Proste povedz si svoje a či ťa odmietne a alebo nie, to je jedno, stretneš ďalších 100 čo sa ti budú páčiť. Hlavne sa z toho nepolož ak nejaká neprejaví záujem.... Musíš sa naučiť mať trošku v piči, je to ťažké ak taký nie si od prírody, ale dá sa to... aspoň toľko teda ak chceš radu :)

NemamMeno

ďakujem Vám zatiaľ za rady :), vlastne ja ani nejak nehľadám priateľku typu, že musím niekoho mať a podobne ono to prišlo tak nečakane, že sa mi vlastne zapáčila ale nemal som odvahu... Vlastne zatiaľ to nechávam len na náhodu a podobne, len chcem byť pripravený na takúto chvíľu aby som to zas neskazil -_-
Možno nakoniec príde aj ta extrovertka ako tu spomínala a_dr1a :D

Filip TT

Môžeš si napríklad kúpiť do vlaku nejaké krížovky a poprosiť slečnu, či náhodou nevie nejaké slovíčko, čo potrebuješ - môžete potom lúšiť spolu ak to zaberie :)

Alebo vytiahneš notebook, slúchatká a ponúkneš aj jej, či nechce pozerať, opýtaš sa aké má rada filmy a keď taký máš, tak to pustíš :)

Alebo vytiahneš niečo dobré pod zub a ponúkneš aj jej. Ak je to niečo domáce, môžeš k tomu pridať vysvetlenie čo to je.

Alebo môžeš začať tak, že jej niečo pochváliš - všimneš si nejaký detail a pochváliš - ona sa možno chytí a niečo o tom povie odkiaľ to má. Toto je v podstate taký najjasnejší signál, že si neprihováraš len tak.

A pamätaj - ak má aj ona tom záujem, tak ti s tým rozhovorom pomôže, budete na to dvaja, nenechá ťa grilovať sa. V každom propade ak si milý, pozorný a nevtieravý, tak ťa nemá prečo potopiť a bude taká aj ona.

a_dr1a

Tak si pockaj na extrovertku a ona zbali teba :D Ako moja kamoska)) Isla vlakom sedela sama a on sedel sam, tak vstala, prisla k nemu prisadla si k nemu, dala sa s nim do reci a uz su aj manzelia a maju spolu dieta)) Ona mu, ze kam ide? On jej povedal ze kam ide (isiel domov), ona to nepoznala, vsak blavacka a on, ze pod sa k nam pozriet)) a ona sla :D a bola svadba))

A k tebe. Ako ti tu uz niekto pisal. Daj sa normalne do reci. "Kam cestujes? Byvas tam? Studujes tam? Robis? Kde sa tam da ist zabavit? Kde je pekne a oplati sa tam ist pozriet? Ty tam kde chodievas a na ake miesta? Co sa tam oplati vidiet? Ako sa ti tam byva, zije? Mas surodencov? Ake mas konicky? Kam pojdes v lete? Pytaj sa ohladne pocasia konickov zalub zabavy leta prace ai ai) Vsak tych tem je tak velmi vela. A plus dalsie otazky sa vyskytnu aj z jej odpovedi. Reaguj, pytaj sa, zaujimaj sa o nu. Uvolnene spontanne s usmevom. Nie strnulo krcovito nasilne otravne, aby nemala dojem pocit, ze si uchyl psychopat trapos vrah nasilnik ai))

Jolina

NemamMeno
Keď máš krivé zuby, pôsobí to veľmi zle. Tiež som mala ten problém, a tiež mi "oznámili", že mi budú musieť vytrhnúť 4 zdravé zuby - 4ky, potom mi nasadia strojček, ktorý budem nosiť takmer 4 roky. A ja som s tým súhlasila, lebo som konečne chcela mať rovné zuby, hoci som už nebola najmladšia. Pár dní pred 30tkou mi dali strojček dole, odvtedy mám zuby pekne rovné a vôbec neľutujem, že som sa na to dala... a ešte dodám, že tie vytrhnuté zuby mi veru nechýbajú... aspoň sa mi už nemôžu pokaziť :)