Ako osloviť ženu, ako začať rozhovor a prejaviť o ňu záujem

Príspevok v téme: Ako osloviť ženu, ako začať rozhovor a prejaviť o ňu záujem
NemamMeno

Ako mám osloviť dievča ktoré sa mi páči?
Včera keď som cestoval vlakom tak som si prisadol k jednej, premena atraktívnej žene, slušne som sa pozdravil a spýtal či si môžem prisadnúť, no na vaic som sa nezmohol. Až keď som už vystupoval tak som povedal dovidenia a ona mi povedala takým pekným hlasom ahoj. Veľmi ma to mrzí že som premrhal takúto príležitosť pretože nemám na ňu žiaden kontakt dokonca ani meno.
Som tak trochu introvert veľa toho nenahovorím a som hanblivy. Chcem s tým niečo spraviť aby keď náhodou nestane podobná situácia aby som sa s ňou mohol normalne porozprávať, hoci by z toho nebol vzťah ale tak aspoň nejaké priateľstvo, pretože nemám ani nejak veľa priateľov a priateľky už skoro vôbec nie.
Mal som to nutkanie nejak sa k nej prihovoriť no nevedel som ako začať, aby to nevyznelo nejak hlúpo, trápne, uchylne a podobne... chcel by som ju ešte aspoň raz stretnúť, ale nemyslím že ju ešte niekedy stretnem.
Ak by ste vedeli poradiť budem vďačný za každý normálnu radu :-)

NemamMeno

Tak práve zuby niesu moja najsilnejšia stránka, nemám ich nejak zažltnute ale krivé, chcel som si ich dať aj narovnať ale keď mi oznámili že mi budú musieť vytiahnuť v každom kvadrante jeden zub čo su už dokopy 4 tak som odmietol, už len z dôvodu že by mi vytiahli zdravé zuby...
Ale tak nemyslím že je to až také strašne zase...
Viem že chyba je vo mne, chcem to napraviť, nejak prekonať strach. Ja keď sa mám ozvať k nejakému dievčaťu a hlavne k takému čo sa mi páči tak mám strach a neviem zo seba vytiahnuť ani slovo :-D ... raz som už oslovil jedno dievča ale to bolo na festivale a mal som už čo to vypite :-D ... zas nebudem piť len preto aby som ziskal odvahu :-D

stadokoni

boze co si to za samca ze nevies balit babu?
normalne si mal zacat nieco ako Kolko je hodin alebo Kam cestujete alebo nieco o pocasi alebo si mal jemne drgnut do nej ze nieco vyberas z vrecka ci z tasky a povedal by si prepacte nechcel som jemne sa usmiat a tak. Nic z toho ti nenapadlo? Potom si mohol rozvijat konverzaciu dalej uz pozvolna. A nezabudnut sa usmievat jemne pocas konverzovania nie byt strnuly ako figurina. Usmev robi vela ak mas dobre zuby samozrejme ak si strbavy ci zazltnuty tak s tym popracuj :D
Nezufaj ak ste si sudeni este ju Boh do cesty posle a ak nie tak nabuduce bud viac akcnejsi ty sam. Nielen pasivne cakat.