Kamarat je zalubeny uz roky do dievcata, ktore ma vsak zaroven uz 4 rocny vztah a tohto kamarata iba vyuziva. Kamarat ma 26, ona ma 25 alebo tak nejak. Nic spolu nemaju, ona si ale nechava od neho platit a podobne. On je strasny dobrak a naviac je presvedceny, ze ona ho potrebuje. Ale nie to ma zaujima. Skor by som sa vas chcela opytat, co si o tom myslite, ze chodia spolu na dovolenky iba vo dvojici. Vam by vadilo, keby vas partner/partnerka chodievali na dovolenky s kamaratom opacneho pohlavia?
Dovolenka zadaneho/nej s kamaratom opacneho pohlavia
pripad od pripadu
moj bol tiez, najprv mi to vadilo, ohromilo ma to, ale potom uz nie
niektory iny by mi mozno vadil, s kazdym je ten vztah iny
banaska tiez bola so sajfom v exotike a chodila s modrovskym
kamarat tiez tak bol, ale dodnes to ma na tanieri. pritom aj mne hovoril, ze s tou babou nikdy v zivote nic nemal.
Buki zvlast, ak je to kamaratske iba z jednej strany.
No co, cisto kamaratsky vstah moze byt ale je to dost rarita. A aj ked su len prijatelia a o nic nejde tak na takom vylete sa moze stat vselico.Normalne to urcite nie je.
kiddo - ak nedokážeš dôverovať partnerovi, tak neviem...
Pochybnosti môže mať len niekto, kto sa už sklamal a koho očakávania boli diametrálne odlišné, ako skutočnosť. Čiže ti odpovedám áno. Ja by som mal pochybnosti, pretože viem aký tento svet je a akí sú ľudia povrchní. Ale je to len môj osobný návod, ktorý som zdedil.
No ak partnera miluješ a existuje medzi vami dôvera tak tej osobe jednoducho veríš a vieš, že sa nič nestane. Samozrejme ak partnera nepoznáš a máš pochybnosti, tak to začne nahlodávať tvoje ja.
a_dr1a diky, tvoj prispevok dava zmysel asi vo vsetkom, co si napisala.
Buki. Vsetci to pochopili okrem teba) Co nechapes?) Autorka prispevku pise, ze ma kamosa, ktory je zalubeny do baby, ktora ma 4r vztah, no napriek tomu s tymto kamosom, ktory je "do nej", chodieva na dovolenky vo dvojici aj ked ma vztah s inym muzom. Zrejme preto, ze jej vsetko plati a kupuje.
Pozri kiddo. Dovod, ze to riesis je len taky, ze bud ho aj ty lubis, si donho zalubena, alebo prostejsi dovod a tym je zavist.
Takze zabudni na tohto a zalub sa pre svoje dobro radsej do ineho. Trva to uz 4r a on sa tak rychlo neodlubi. Dotycnej tento stav vyhovuje, ona nic menit nebude. Ma priatela na vztah a aj kamosa, ktory jej kupuje dopraje mozno aj viac nez frajer ale ver, aj keby sa s priatelom rozisla, nasla by si zas ineho a tento bude vzdy len kamos. Ona ho ma isteho tak ci tak a nemusi nic davat investovat. Dostat sa z tohto bludneho kruhu musi tvoj kamos. No musi chciet ON. Jemu to vsak nateraz takto vyhovuje. Ludia su zvlastne tvory, a nadej robi vela. Tu racio neuspeje, ani ho tu nehladaj. On musi dospiet k rozhodnutiu, ale cez ine.... No to este potrva.
Ty sa pohni dalej. Pri nom by to bolo iba o vecnom cakani "na nieco", v co vlastne dufa aj on. Ale v spojitosti s inou. Nie s tebou.
Nemal by si pochybnosti? Co uz o vasom vztahu alebo o tom, ci sa medzi nimi nedeje viac ako hovoria?