Dovolenka zadaneho/nej s kamaratom opacneho pohlavia

Príspevok v téme: Dovolenka zadaneho/nej s kamaratom opacneho pohlavia
kiddo

Kamarat je zalubeny uz roky do dievcata, ktore ma vsak zaroven uz 4 rocny vztah a tohto kamarata iba vyuziva. Kamarat ma 26, ona ma 25 alebo tak nejak. Nic spolu nemaju, ona si ale nechava od neho platit a podobne. On je strasny dobrak a naviac je presvedceny, ze ona ho potrebuje. Ale nie to ma zaujima. Skor by som sa vas chcela opytat, co si o tom myslite, ze chodia spolu na dovolenky iba vo dvojici. Vam by vadilo, keby vas partner/partnerka chodievali na dovolenky s kamaratom opacneho pohlavia?

tarapaca

pripad od pripadu
moj bol tiez, najprv mi to vadilo, ohromilo ma to, ale potom uz nie
niektory iny by mi mozno vadil, s kazdym je ten vztah iny
banaska tiez bola so sajfom v exotike a chodila s modrovskym
kamarat tiez tak bol, ale dodnes to ma na tanieri. pritom aj mne hovoril, ze s tou babou nikdy v zivote nic nemal.

Mesačný princ

kiddo - pre neho si ty kamarátka a pre ňu je kamarát on :)

Tak si daj pohár vína a aspoň trošku sa usmej

Buki

No co, cisto kamaratsky vstah moze byt ale je to dost rarita. A aj ked su len prijatelia a o nic nejde tak na takom vylete sa moze stat vselico.Normalne to urcite nie je.

Mesačný princ

kiddo - ak nedokážeš dôverovať partnerovi, tak neviem...

Pochybnosti môže mať len niekto, kto sa už sklamal a koho očakávania boli diametrálne odlišné, ako skutočnosť. Čiže ti odpovedám áno. Ja by som mal pochybnosti, pretože viem aký tento svet je a akí sú ľudia povrchní. Ale je to len môj osobný návod, ktorý som zdedil.

No ak partnera miluješ a existuje medzi vami dôvera tak tej osobe jednoducho veríš a vieš, že sa nič nestane. Samozrejme ak partnera nepoznáš a máš pochybnosti, tak to začne nahlodávať tvoje ja.

a_dr1a

Buki. Vsetci to pochopili okrem teba) Co nechapes?) Autorka prispevku pise, ze ma kamosa, ktory je zalubeny do baby, ktora ma 4r vztah, no napriek tomu s tymto kamosom, ktory je "do nej", chodieva na dovolenky vo dvojici aj ked ma vztah s inym muzom. Zrejme preto, ze jej vsetko plati a kupuje.
Pozri kiddo. Dovod, ze to riesis je len taky, ze bud ho aj ty lubis, si donho zalubena, alebo prostejsi dovod a tym je zavist.
Takze zabudni na tohto a zalub sa pre svoje dobro radsej do ineho. Trva to uz 4r a on sa tak rychlo neodlubi. Dotycnej tento stav vyhovuje, ona nic menit nebude. Ma priatela na vztah a aj kamosa, ktory jej kupuje dopraje mozno aj viac nez frajer ale ver, aj keby sa s priatelom rozisla, nasla by si zas ineho a tento bude vzdy len kamos. Ona ho ma isteho tak ci tak a nemusi nic davat investovat. Dostat sa z tohto bludneho kruhu musi tvoj kamos. No musi chciet ON. Jemu to vsak nateraz takto vyhovuje. Ludia su zvlastne tvory, a nadej robi vela. Tu racio neuspeje, ani ho tu nehladaj. On musi dospiet k rozhodnutiu, ale cez ine.... No to este potrva.
Ty sa pohni dalej. Pri nom by to bolo iba o vecnom cakani "na nieco", v co vlastne dufa aj on. Ale v spojitosti s inou. Nie s tebou.