Kamarat je zalubeny uz roky do dievcata, ktore ma vsak zaroven uz 4 rocny vztah a tohto kamarata iba vyuziva. Kamarat ma 26, ona ma 25 alebo tak nejak. Nic spolu nemaju, ona si ale nechava od neho platit a podobne. On je strasny dobrak a naviac je presvedceny, ze ona ho potrebuje. Ale nie to ma zaujima. Skor by som sa vas chcela opytat, co si o tom myslite, ze chodia spolu na dovolenky iba vo dvojici. Vam by vadilo, keby vas partner/partnerka chodievali na dovolenky s kamaratom opacneho pohlavia?
Dovolenka zadaneho/nej s kamaratom opacneho pohlavia
Buky - moj kamarat je zalubeny do dievcata, ktore ma frajera. O nich troch hovorim. Moj kamarat, jedno dievca a jej frajer.
Mna skutocne zaujima iba to, ci dovolenky vo dvojici (zena + muz) s niekym inym ako s partnerom su uplne normalne podla vas, ak je niekto zadany. O nic ine mi nejde.
@kiddo A kto by chapal? Najprv hovoris ye su partneri potom ze spolu nic nemaju a nakoniec co pytas co by si o tom myslel ich partner. A potom este povies ze poznas len chlapca XD To je moc toto XD
Ja zas nerozumiem, co sa do toho staras a preco to riesis? Zavidis?
kiddo - si úplne presvedčená, že je to len tvoj kamarát? Ja mám z toho príspevku iný dojem, ale môžem sa mýliť.
Odpoviem ti teraz na otázku. Neviem či je to ok a či by mi to ako partnerovi nevadilo - najskôr asi áno. Pretože by som si prial všetok čas tráviť so svojím partnerom. Ty miluješ svojho kamaráta, on miluje tú ,,mrchu,, a ju miluje iný šuhajko...No vzťahy sú komplikované. Je na každom z nás či sa nechá využívať a ak to robí dobrovoľne a má z toho dobrý pocit, tak to nikdy nebudeš cítiť tak, ako on. On to neberie ako využívanie. Každý si žije svoj život a aké rozhodnutia robí je len na ňom samom. Ak sa do toho zamiešaš s tým ,,že chceš len pomôcť,, tak vždy dopadneš zle. Tak by som bol v tomto veľmi opatrný
To je mi jasne, ze nerozumies.
Nevim co tocis, pleties tu jedno cez druhe kto je kamarat s kym kto chodi kto koho sponzoruje? Plleties jedno cez druhe.
Nie, ja som mimo tohto "trojuholnika" a som zena. Osobne poznam iba toho "sponzora".
a ty si partner tej slecny, ktoru sponzoruje jej kamarat?