Čaute. Myslíte si,že zákon príťažlivosti naozaj funguje? Máte s tým aj skúsenosti? Ďakujem za všetky odpovede.
Zákon príťažlivosti
O akom zakone pritazlivosti sa bavite? Kde ste na to narazili?
Vtip :-D Vtipky treba veru. :-)
Mesacny princ, tym som myslela, ze kedze niesom na SVK, tak sa strenut nemozme, inak by som s tym nemala problem. :-)
Inak v podstate sa obaja krutime okolo toho isteho, pouzivame len ine vyrazy. Stastie je stastie a stastie je aj laska a vsetko to, co nas robi stastnymi. Ja by som chcela, aby boli vsetci stastni. :-)
Zelam ti, nech ti tento postoj uz vydrzi a nech sa na vsetko divas takto.
Ja mam tiez veci, vdaka ktorym som rada, ze som kto som a tie by som nemenila. Lebo viem, ze takych ako ja, nieje vela. :-)):-P
"(Na otazku, co je gravitacia, cigan odpovedal: To mna pyyytate? Zeny opytajte. :-) )"
Toto mi pripomenulo tiež jeden vtip.
Čo hovorí jeden prsník druhému, keď sa žena vyzlieka?
Čau, ja padám!
Alebo taký kreslený vtip:
Jedna žena sa rada opaľuje hore bez. (Ako je opálená si domyslite.)
Messje - ? A aký Mesačný princ sem chodil donedávna? :O :D Ono vieš, ľudia veľmi ľahko uveria niečomu, čo im ponúkneš :) Ja som stále taký istý človek, nemením sa a stále mám IQ len 60 a zarábam len 180 eur za mesiac :) Ale ďakujem, nemám teraz toľko času a neprispievam všade, možno preto sa ti zdajú moje príspevky iné. Slová majú obrovskú moc a ak niekto niečo napíše, tak sa to vôbec nemusí zhodovať s tým, ako to myslel. A čitateľ to pochopí ešte viac po svojom. Preto sa ti môže zdať, že píšem inak. Ale ďakujem, som rád, že sa ti moje príspevky páčia :)
Moireal - vidíš, pre teba je to láska :) Pre druhého peniaze, pre iného vzdelanie, práca, rodina, poznanie, a pre niekoho je to šťastie.
Podľa mňa je tým naj šťastie, pretože ak je človek šťastný, tak má v podstate všetko čo sám potrebuje a po čom túži :)
Nemôžeme sa stretnúť? :O :D Možno ty sa nemôžeš, ja sa s tebou stretnúť môžem :D Všetko je len otázkou chcenia :)
Ja som spokojný, nie som síce najšťastnejší človek ale nič by som zo svojho doterajšieho života nevymazal. Môj batoh je síce ťažký, ale nosím ho veľmi rád a aj vtedy, keď skoro praská pod tou ťarchou :) tento život som si vybral a nemám čo ľutovať. Nejaký zákon príťažlivosti ma nedokáže rozhádzať :)
a tiež som nepochopil všetko, ale ak by som pochopil, tak by život stratil zmysel :)
Hehe, ja sa na to divam tak, ze cim viac veci prijmem, tym lahsi bude moj batoh. :D Ale ano, su to cenne veci. Uvedomila som si par veci, ktore by som si mozno inak neuvedomila. A sice, ze najdolezitejsia je laska, mat pre koho zit, mat ju komu dat. :-)
Heh, skoda, ze sa nemozeme stretnut. :-) Ty si jeden z mala tu na fore, s kym by som sa stretla aj osobne. :-) Mam takeho jedneho kamosa,s ktorym mozem tiez taketo veci rozoberat. Aj ked on je silno veriaci. Ale predtym nebol. :-)
(Na otazku, co je gravitacia, cigan odpovedal: To mna pyyytate? Zeny opytajte. :-) )
jj gravitacia funguje :D
u mňa funguje dokonale :-) priťahujem k sebe všetko čo nechcem :-)
Mesacny princ
Ta tvoja nepritomnost tu ti velmi prospela.Odrazu ako si sa vratil,podavas velmi pekne rady,rada ich citam.Akoby si to ani nebol ty.Ten mesacny princ,ktory tu chodil donedavna je prec.
Pekny vikend
Moireal - Do toho tvojho pomyselného batoha bude len pribúdať :) A čím viac skutočností pochopíš, tým ťažší bude. Pretože čím viac budeš rozumieť sebe samej, tak tým bude batoh viac naplnený, ale nie tým, čo tam nechceš, ale tým čo potrebuješ pre prípadné prežitie v tomto svete. Možno sa ti zdá ťažký a nemáš silu ho niesť, ale čo ak sa ti to všetko čo v ňom máš jedného dňa zíde? Čo ak sa nezaobídeš bez jedinej veci, ktorú tam máš?
Čo ak sa mýliš? Mohli to byť manipulatívni ľudia, mohli mať vysoké sebavedomie ....dokonca úsmev na perách, silu, odhodlanie. Ale čo ak si videla len to, čo ti ponúkali? Čo ak si videla len tú ich dokonalú masku, ktorou ťa oklamali? Čo ak bolo tvoje okolie také, ako ty? Čo ak nie sú citliví ľudia v menšine a majú oveľa viac predností, ako si myslíš?
:)