Dobry den, pisem na toto forum, snad nie som jedina, ktora ma ako rodic trapenie a rovnako ako ja nasiel dieru na trhu a nenasiel dobreho pedopsychiatra, ktory by dietatu urobil endokrinologicke vysetrenia, neurologicke, aby sme vobec zistili, ci sa kraca spravnou cestou a najma mi z dietata nerobil pokusneho kralika so slovami, ved liecba depresie trva cely zivot , tak co chcete, dieta pod liekmi bolo najprv agresivne, po vysadeni antidepresiv nasledol liek na uzkost Spitomin, dieta len spi , rano ani nevstane z postele, nevladze ist do skoly. Budem vdacna za kazdu radu, som ochotna urobit cokolvek,co pomoze, hoci sj hypnozu, cokolvek , co jej pomoze, verim, ze sa mi rng ozve a najde sa nieco, co pomoze 16 rocnej slecne, plnej hormonov , ktore nevladze zit, ma nechut robit cokolvek, stretavat sa s ludmi, ist von na vzduch a trpi uzkostami, PROSIM, Lieky nam nepomohli, berie ich 4 mesiace.Nevladzem,
Pedopsychiater alebo ako pomoct dietatu v peberte s uzkostami a depresiou
krystal, je mi ľúto, že Ti nedokážem pomôcť, a ani len poradiť. Ale veľmi, veľmi Vám obom držím palce, aby ste to zvládli. Snaž sa byť silná. Myslím na Teba a posielam Ti veľké silné objatie plné pozitívnej energie.
na endokrinologiu sme objednani az koncom juna, takto je to u deti, asi jedina endokrinologia dlhe cakacie terminy, dietatu urobia vysetrenie len v pripade, ze je hospitalizovane, a to dieta odmieta, co by mohlo trvat par dni
viem , to vsetko viem a je v kontakte s liecebnym pedagogom -terapeutom , len v tejto faze hladam kvalitneho pedopsychiatra, kedze dieta lieky ma, hala bala predpisnane lekarkou, ktora si dnes dala na vereny portal zmazat vsetky svoje negativne hodnotenia v historii nespokojnych rodicov, kedze asi spomenula, ze robi sudno.znalecke posudky, jednoducho clovek bez chrbtovej kosti, co za peniaze zapreda aj dusu a ohrozi zdravie dietata.Ja potrebujem poznat aspon postup ako citlivo vysadit tie lieky, viac k nej urcite nepojdem.
Ak ste boli na vyšetrenie žliaz, či je všetko v poriadku, tak dieťa potrebuje najmä oporu u svojich rodičov a takisto veľa komunikácie. Vaše dieťa môže byť niečim vnútorne zaťažené, čo nemá s nikým odkomunikované, najskôr to môžu byť mylné predstavy o niečom, čo si myslí, že je správne a pre ňu prioritné. Skôr by sa na to mal pozrieť psychológ ako psychiater. Deti sú v dnešnej dobe oveľa inteligentnejšie ako kedysi, rozmýšľajú dopredu, trápia sa pre to, čo by mohlo byť a podobne.