Dobrý deň,
Chcel sa opýtať,vyzná sa niekto vo whatsape?
Priateľ tam je online aj 2-4x za deň a keď sa ho pýtam ským si píše raz povie s kamaratom potom ho zase vidim online pytam sa ho skym si píšes 2:08 rano prihlaseny naposledy povie ze to on uz davno spal,že asi to je nejake pokazene
Ide oto ze takto som nikdy nesnorila,lenže raz som išla na email na pokec a tam mi vyskočil nejaky nick pozrela som to cez moj pokec a bol ze prave online prišiel priatel domov pytala som sa ho ze co to ma znamenat ci to je on a priznal sa ze je to on a dal mi aj heslo pisal si so zenama :( odvtedy mu uz neverim ani pol slova..a to si pisal tajne jeden rok,vkuse..preto teraz pozeram ze je kazdu chvilu online a viem ze jeho kamosi tuto apku nepouzivaju nejako iba ten jeden..neviem co mam robit strasne sa bojim ze ci si zase znekym nepise stale sa zato hadame len ja uz fakt neviem verit..
Vzdy mi povie ze nevie preco to ukazalo taky cas ze asi tomu sibe ok nekedy mi ukazal a cas sedel ze si pisal stym kamosom ale proste hovorit ze tomu sibe je podla mna blbost iba tak by tam nebol cas vselijaky..poradte nechcem robit stale policajta ale co mam robit?
Whatsapp vyzna sa niekto?
Ja mam pokec 13r a chodim tam iba koli fotkam ktore si ukladam do albumu zmknuteho ktore mam iba pre mna lebo mam malu pamat v mobile a nechcem prist o foto tak si to takto ukladam..lebo sa mi nechce chodit stale na pc a ukladat si to cez kabel atd.ale nezalozila som si tajne novy nick to je rozdiel ale skoda reci
Na pokeci su premna iba uchyli a nikdy by mi nenapadlo si tam zniekym pisat nemam to za potrebu keby si chcem niekoho najst tak urcite nie cez trapny pokec kde su nadrzane prasata
Irina je veci znala.
A my ostatani, ti mozeme zazelat len kvapku zdraveho rozumu do zivota.
Sama priznavas, ze si na Pokec-i, asi ste si to s partnerom odsuhlasili.
Tak mu potom nelez do sukromia, lebo si ublizujes sama sebe.
Mate to tazke, deti.
Asik
Dakujem
Je to tak veru uz ked clovek najde take nieco neviem ci sa to da niekedy dokopy ta dovera :(
Mala sanca...
Sama vidis ze ten vztah nema zmysel kedze ta sklamal a ta dovera je nastrbena.To chces cely zivot sliedit ze kde skym si vypisuje fotky posiela?Tie nahe fotografie je vrchol ja by som to netolerovala.Ved to je chore.Urcite si super baba a najdes si chlapca ktory si ta bude vazit a nebude ta klamat.S tym co si teraz to nema vyznam dalej tahat ty sa len vnutorne zozieras a trapis a on ta za chrbtom klame.Vaz si samu seba a maj hrdost
Problem s doverou je lebo ma uz raz klamal a bol rok na pokeci zalozil si novy nick a pisal si tam debiliny so zenama chcel aby mu poslali foto nahe alebo volali cez webku takze asi mam dovod takto snorit ...lebo ma uz raz sklamal a klamal ma dost dlhu dobu,rok chodil na pokec ked som bola v praci alebo nebola doma alebo zaspala a pisal si s inyma zenama takze bohuzial sklamal moju doveru tak si moze teraz zato sam..
Len ty trapne vyhovorky ze to asi nejak blbne tak to su strasne blbosti lebo viem ze nikomu sa to nestalo ze by to nefungovalo skusali sme to s kamoskou ako to ukazuje ty case ...
Neviem proste neda sa mu verit uz,ale chapem ze aj logicky by si pisal inde aby som to nevidela ale evidentne ho to netuklo ...
Cau, nie nie whats nechybuje. (Viber ano) uz milionkrat sme to skusali a testovali co, ako, preco,za co. Ak ti ukazuje ze o 2:08 na whats bol, tak tam realne aj bol a ci uz nieco ukazoval alebo pisal je asi jedno. Ak si chces iba precitat spravu, neodpisat, a mas povolene videnie sprav po odomknuti ked stiahnes roletku tak sa ti ukaze, precitas, ale nezapise sa ti do "online statusu". Musis fyzicky kliknut na aplikaciu. Pre tvoje dusevne zdravie ho bud popros o trochu chochmesu, nech si skryje čas aby si nemala potrebu ho stalkovat ( kamoska ma z toho riadnu obsesiu, fakt jej z toho hrabe) alebo nech ta prestane tak prostoducho klamat ;) alebo nech zacne pouzivat messenger ktory nemas ty a nemas ako na to prist :D to ci s takym chces ostat riesit nebudem, to su tvoje veci ,ale aj klamat treba vediet trochu inteligentne, ne ze je jediny z uzivatelov, ktory to ma pokazene :D ziadne vplyvy wifi, ziadne nahodne aktualizacie, ziadny zapis ak tebe pride sprava a neotvoris ju, ziadne nahody typu prilahol som si telefon, ked som spal a pustilo sa to samo ;))
Dievca nechcem ti kazit iluzie vo vztahu no co tu ty riesis nieje problem nejaka aplikacia ale tvoj problem sa vola dovera.Nemas doveru vo vztahu a to je hlavny pilier fungovania kvalitneho partnerskeho zivota, ked nieje dovera je to cele o nicom.To sa chces cely zivot zozierat ci si pise tvoj chlap s cudzimi a kedy kde bol prihlaseny odhlaseny?Porozmyslaj ci ma ten vztah vobec zmysel neviem kolko mas rokov mozno si mlada tak si neni ista sama sebou.Lebo zdrava zena vie ake ma kvality a co ponuka partnerovi.
Nebolo to len jeden krat je to viac krat za den a nevie mi to odpovdnit ok povedal video ukazoval kamosovi ze to asi tym sa ten cas zmenil alebo pisal mu ten a ten ale hocikedy povie ze nebol cely den na whatsape ze nerozumie tomu a pritom je 3-4x online
A my sme si nepisali
Ide oto ze mne nevadi ked si pise ale on povie taky tupy dovod ze asi to blbne prave nemu by sa to zapinalo same a to ma teraz aj druhy a novy telefon a prave nemu to blbne aj vtomto telefone novom
Ano cas posledneho prihlasenia
Viem ze ked idem napr nieco ukazat kamoske tak sa cas da kedy dom jej naposledy nieco ukazovala ale myslim si ze cas 2:08 a on povie ze to uz spal tak si myslim ze klame lebo same by sa to nespustilo ...
Nevadi mi keby si pise s kamosma a ze ked mu poviem nahodne ukaz tak ukaze ze case sedia ale nie ze povie ze ta aplikacia asi nejak blbne
Nechcem robit policajta fakt to je aj mne neprijemne ale ked vas clovek raz oklame tak uz sa neda tolko verit :((
Ešte jedna poznámka, na základe posledného prihlásenia či už WhatsApp, alebo na iných aplikáciách hoci aj na nete, by som ja osobne nikoho neobviňoval. U mňa sa to zdá, že je to spoľahlivé, ale sú rôzne operačné systémy, rôzna stabilita internetu, verzie, nemusí to byť vždy 100%.
Na základe jednej negatívnej skúsenosti Ti to bude otravuje nielen tento, ale aj budúce vzťahy. Nakoniec odíde kvôli tomu, že sa po každom pípnutí SMS strhneš - nevera a pritom to bola možno len nevinná reklamná správa. Toto dlhodobo rozvráti každý vzťah. Skús sa na to pozerať inak.