Dobrý deň,
Chcel sa opýtať,vyzná sa niekto vo whatsape?
Priateľ tam je online aj 2-4x za deň a keď sa ho pýtam ským si píše raz povie s kamaratom potom ho zase vidim online pytam sa ho skym si píšes 2:08 rano prihlaseny naposledy povie ze to on uz davno spal,že asi to je nejake pokazene
Ide oto ze takto som nikdy nesnorila,lenže raz som išla na email na pokec a tam mi vyskočil nejaky nick pozrela som to cez moj pokec a bol ze prave online prišiel priatel domov pytala som sa ho ze co to ma znamenat ci to je on a priznal sa ze je to on a dal mi aj heslo pisal si so zenama :( odvtedy mu uz neverim ani pol slova..a to si pisal tajne jeden rok,vkuse..preto teraz pozeram ze je kazdu chvilu online a viem ze jeho kamosi tuto apku nepouzivaju nejako iba ten jeden..neviem co mam robit strasne sa bojim ze ci si zase znekym nepise stale sa zato hadame len ja uz fakt neviem verit..
Vzdy mi povie ze nevie preco to ukazalo taky cas ze asi tomu sibe ok nekedy mi ukazal a cas sedel ze si pisal stym kamosom ale proste hovorit ze tomu sibe je podla mna blbost iba tak by tam nebol cas vselijaky..poradte nechcem robit stale policajta ale co mam robit?
Whatsapp vyzna sa niekto?
Kontroluješ asi čas jeho posledného prihlásania. Ten čas hovorí iba o tom, že v tom čase užívateľ otvoril appku WhatsApp, či si s niekým písal, alebo či niečo čítal nevedno.
Zobrazovanie času posledného prihlásenia je celkom spoľahlivý údaj, nestretol som sa s tým, že by ten čas nespoľahlivo ukazoval, alebo by ho náhodne vypĺňal automat. Appka totižto stále beží, je spustená na pozadí a priebežne kontroluje, či nie sú nové správy.