Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach ak sa vam rozbusi srdce

Príspevok v téme: strach ak sa vam rozbusi srdce
myska77

Ahojte napiste ak vas trapi to iste co mna rychly pulz busenie srdca palenie na hrudi pocit ze sa neviete nadychnut poviem vam je to katastrofa ked to pride na cloveka znicoho nic a potom sa tak zlaknem ze stoho mi este viac busi srdce neviem si nato zvyknut strasne ma to oslabuje psychicky magnezium si davam nepomaha stitnu zlazu mam v poriadku ekg dobre iba sinusova tachykardia a ze vraj psychika doktorka mi dala betablokator ale beriem ho len obcas lebo mi dost znizuje tlak a inac dost casto byvam aj unavena tieto problemy som predtym nikdy nemala dokazete chodit stymto do prace lebo ja zatial nie caakam kedy mi to prejde ako to zvladate vy ked pride na vas zachvat ja sa vtedy zlaknem myslim si ze to je infarkt uzcfakt neviem co mam robit poradte niekto ak ma podobne problemy dakujem

Tomas12345

Príznaky sedia na panicku poruchu. Mala by si sa liecit antidepresivami, a mat vzdy pri sebe nejaky ten utlmovák typu lexaurin, ktorý si vždy das ak ty príde zle, a po nom ty to vsetko prejde. Budes to mať z toho aj dobrý pocit, ked vies ze mas po ruke vzdy nieco co ty hned pomoze.

Co sa betablokatorov týka, tie by sa nemali brat kedy sa ty zachce, ale bud ich ber pravidelne alebo ich neber.

ped

To, že ti srdce bije občas ako v splašenom zajacovi je spôsobené tým, že máš zúžené cievy v rukách a okolo srdca. Práve rozšírenie týchto ciev by malo viesť k dlhovekosti a som o tom presvedčený. Mala by si cvičiť nejaké cviky na rozšírenie ciev v rukách. Ja som mal to isté, cvičil som také cviky a nič mi nie je a ani nebude. Také najjednoduchšie cviky sú také, keď budeš dávať k sebe dlane za účelom vyvolania tepla v rukách. My v Európe sa zameriavame najmä na cvičenie nôh a chôdzu. Lekár ti dá tak maximálne Betac a dovi dopo. Čo sa týka tých prechodných nepríjemných pocitov, tak hlavne sa nesmieš báť, že to neustojíš, lebo to isto ustojíš. Čiže tak.

Sonrisita

Ahoj,úplne ti rozumiem posledné mesiace zažívam presne to isté. Diagnostikovali mi sínusovú tachykardiu len nedávno so slovami že mám byť v klude a nestresovat sa. Ni stav sa mi zhoršil , mam presne to co ty, palenie na hrudi, silny tlak,taká ťažoba, som hrozne unavena nevládzem nič( krv mi brali len pred 2 dňami takze cakam na vysledky) pulz mam hrozne vysoký, neustále mi buši srdce aj ked aom naozaj v klude. Snažim sa byť kludna a nedesit sa no už začinam panikariť, lebo sa mi stav len zhoršuje.Predpisali mi lieky, robili EKG.

Bodaj by som ti vedela pomôcť , no na jednej strane aspoň vidím že nie som jedina s tymito problémami.

Držím palce aby sa ti polepšilo!