Ahojte, opucha mi lava noha. Uraz som nemala a neviem comu to mam pripisat. Co by mi na to pomohlo? Chcem sa opytat, ci si to mam stahovat, alebo to ma byt naopak volne? Prikladam fotku , dakujem
opuch nohy
tu je najúčinnejšia akupunktúra
je to Ketospray. V lekarni sa cudovali, preco mi predpisal taky liek, resp. sprej, ked nemam ziadne bolesti, ked mam len opuch, ktory vobec neboli...a rozdiel vobec nevidim. ten opuch sa postupne presunul nizsie okolo clonku a chrbat nnohy, le to leprie. mam na tej nohy i krivy palec, ale vraj to on nevyriesi. ze to len operacne. ale na to nejako nereagoval, ci ano alebo nie....tak tolko k tomu.
Ak by si uviedla názov toho spreju tak ti to poviem
Ahojte. Bola som u cievneho chirurga a trombozu nastastie vyriesil. Poslal ma na ortopediu ze ci to nemam z toho. a ten mi napisal tak nalez, nerozumiem skoro nicomu. Predpisal mi ale nejake specialne vlozky a nejaky spreja mam si to aplikovat na tu nohu...
Ako to vyzerá?
Ako si dopadla?
to si bola na pohotovosti?
taky doktor co ta s takou nohou posle domov tomu by som zobrala normalne diplom a zavrela ho do basy!! preboha ved presne takto vyzera tromboza viem to lebo moja mamina ju mala!!! prosim ta chod na pohotovost necakaj v ziadnom pripade do pondelka!!
Clenok som si nepodvrtla, to by som citila...a mozem s nou hybat, pohyb mi nerobi problemy, len ten pocit tazoby tam je, ale v klbe necitim bolest pri pohybe. Postipat ma nemalo co...opuch sa nezvacsuje, je stale rovnaky. Budem si na to davat studene, snad mi to pomoze a som zvedava, co mi povie doktor v pondelok.
Mne sa teraz zdá, že len pri členku máš ten opuch, možno si si ho len vymkla a neuvedomila si si to, alebo ťa mohlo niečo poštípať a je to alergická reakcia, tiež sa mi to už stalo, v takomto prípade je ten opuch tvrdý a nevieš si ten kĺb skoro vôbec ohýbať.