Ahojte, opucha mi lava noha. Uraz som nemala a neviem comu to mam pripisat. Co by mi na to pomohlo? Chcem sa opytat, ci si to mam stahovat, alebo to ma byt naopak volne? Prikladam fotku , dakujem
opuch nohy
Noelinka a Mesačný princ, nestrašte ju a nedramatizujte túto situáciu, NŽT to s veľkou pravdepodobnosťou určite nie je, opuch nie je mäkký, červený, bolestivý, a ani veľký, takže to počká do pondelka. To však nemení nič na tom, že prístup lekára bol maximálne ľahostajný. Pre zakladateľku, nohu si vylož nad úroveň srdca a prilož si na miesto chladivý obklad.
Takže v pondelok ideš?
Bola som u lekara, dal mi Cantalin a poslal ma na cievnu chir. ambulanciu, no ked som tam prisla, sestricka mi vo dverach povedala, ze ma moze zobrat az v pondelok. Papiere mala aj vo vnutri, no s doktorom sa asi dohodli, ze to pocka na pondelok. Na nohu sa mi ani nepozreli. Tak neviem co si mam o tom mysliet.
Ty si fakt taká hlúpa alebo sa len robíš? Okamžite na pohotovosť. Ale veď tebe môže človek hovoriť čo chce. Pre info tu na fóre ti nikto na 100% nepovie čo ti je to ti len vie lekár povedať. Ja by na tvojom mieste už na pohotovosť bežala. Buď sa ti zdržiava vode v tele alebo máš niečo s lymfatickými uzlinami takže ak ti je zdravie a život dôležitejšie než sem vypisovať tak honem!!! Si nezodpovedná!
Je to fakt len orientačná skúška, takže nie je úplne spoľahlivá, nohu v kolene si ohni, následne si ohni chodidlo dopredu a dozadu.
Nerozuiem anglicky, tak neviem co rozpraval, ale ked som si robila co mu robil ten doktor, tak ma lytko nebolelo, ani ziadne krce. len okolo clenku ma boli.
Urob si túto skúšku: www.youtube.com, bolelo ťa pri nej lýtko? Kŕče v lýtkach, bolestivé postavenie sa na nohy, bolesť v chodidle, nemáš nič z toho?
Môžu to byť aj lymfatické uzliny. A ty si ešte stále doma? Už si mala byť dávno na Emergency Room! Takže honem! Keď chceš ostať medzi živými
Nie je to bolestive. Akurat mam pocit, ze mam strasne ako keby tazku tu nohu. Taky neprijemny pocit...neviem to poriadne definovat. Taka oslabnuta, proste taka na nic...