Aby vzťah napredoval

Príspevok v téme: Aby vzťah napredoval
Nika990

S priateľom spolu nie sme ešte ani rok, všetko je super, ľúbime sa. Chcela by som však rady od párov ktoré sú spolu už dlhšie, čo robiť aby vzťah aj naďalej fungoval ako doteraz, aby ma priateľ stále rovnako ľúbil. Mám na mysli napr. nejaké drobnosti ktoré robíte pre partnerov.
Tiež ma zaujíma ako sa váš vzťah vyvíjal, ako často ste sa stretávali, kedy ste napr. začali spolu bývať, koľko ste mali rokov. My od seba bývame asi 25km a stretávame sa cez víkendy. Ja by som s priateľom trávila rada viac času, možno by som už chcela riešiť aj spoločné bývanie ale priateľ sa akosi k ničomu nemá. Okrem toho býva u rodičov, majú len jeho tak počítajú s tým že tam ostane čo si ja veľmi neviem predstaviť. Jeho rodičov mám rada ale vždy som chcela niečo vlastné.

mates60

este podotykam cim skor tym lepsie aby ste nestracali cas.... ja som tak pri zene stratil vela rokov no nastastie sa mi podarilo este najst si taku pri ktorej zivot stoji zato

mates60

Nika lenze toto co si tu napisala treba povedat frajerovi a nie nam...my to tu nevyriesime za vas...sadnite si spolu a rieste co treba aby ste si to splnili alebo chodte kazdy vlastnou cestou...

Fantasyi

Deniska, niektori sa nezobudia ani v 40tke. Niektori az, ked mamicka umrie a zrazu si uvedomia, ze kto mi bude prat, varit, upratovat? Na vlastnu rodinu je uz neskoro a mozno si nechali dobru zenu, ktora ich naozaj milovala odohnat manipulativnou mamickou, ktora potrebovala, aby ju syncek doopatroval a zena jej stala v ceste.

denisaf

NIka jedna vec je vlastné bývanie chciet a druhá pracovať na tom. Co robis preto aby si si to splnila? Mas stabilnu robotu? rozpravala si sa o tom s frajerom? Inak ak by ste sa nikam nehli tak by som ti radila rozchod. Lebo niektory muzi dokazu zit u mamicky roky a zobudia sa az v 40tke....

ajja11

Romanita
si to takto dopodrobna zobrala, myslím, že nikto nemá pochybnosti o tvojich kvalitách pri riešení vzťahovej problematiky
som rada, že máš pekný vzťah, áno treba si ho pestovať a starať sa o partnera a aj o seba
je trochu zvláštne, že prečo v celkom spokojných vzťahoch, keď je to v podstate v poriadku a mohol by byť rád, že je rád, si sami problémy spôsobujeme a máme všelijaké depresie a stavy úzkosti, veď by sme mali byť šťastní a mať na tvárach stále úsmev...
niektorí ľudia asi nevedia byť celkom šťastní, lebo keď aj je všetko v poriadku, tak rozmýšľajú nad tým, že čo keď sa niečo pokazí alebo ako to, že je všetko tak OK iste sa niečo stane...
no, treba myslieť pozitívne, nehľadať chyby, a to čo je už pokazené, tak čo s tým?

dominika24

Ja som mala tiez vztahy na dialku konkrétne 2. A uz by som v zivote nechcela. Ani kebyze spoznam muza ktory sa mi hrozne paci dialka je strasny problem. Ked dvaja spolu neziju a ziju kazdy v inom meste tak na 80% tam bude casom nevera lebo vztah to ochladzuje. Partnera si treba hladat z mesta/dediny kde clovek byva... alebo aspon aby dvaja neboli moc daleko.U nas na neveru stacilo 50 km a ex si aj tak nasiel nakoniec babu z Ba...takze ako hovorim na dialku uz nikdy viac. Len investujete nervy,cas,peniaze a nakoniec si najde taku co byva pri nom...

Romanita

Úprimne sa Ti za to ospravedlňujem neviem111111, vôbec som si to neuvedomila ako som to písala, moja chyba, ďakujem za opravu. Aj Vám ostatným sa ospravedlňujem ak Vám môj príspevok nedal nič iného okrem gramatického okienka :))