Veríte na zázraky?

Príspevok v téme: Veríte na zázraky?
inmate74

Myslíte si, že to "príde" vtedy keď to človek najmenej čaká? Keď nehľadá?

Aké s týmto máte skúsenosti? Pretože čo si tu čítam, tak väčšinou radíte ľuďom, že nech nehľadajú, že ono to príde samo a podobne.

Vážne?

Ja som nikdy nehľadal, nezaujímal sa o to, nevyhľadával... za život som stretol milión báb a doteraz sa mi nestalo, že by ma zázrakom osvietilo a našiel si niekoho takto. Moc pozeráte romantické filmy...

Ak človek nepôjde naproti tomu tak si nikdy nikoho nenájde. Nedávate ľuďom blbé rady prosím....

Nečakajte, že vám z neba spadne dokonalý bezchybný človek priamo do náruče. Nikto nie je dokonalý a tým že si svojho potencionálneho partnera príliš idealizujete prehliadate skutočných ľudí, ktorí by boli super, síce nie sú dokonalí...
Nepozerajte romantické filmy, lebo vám to len poblázni hlavu, takto to nefunguje.

johanna2

Poznám divočinu osobne a tiež si myslím, že by si bol sklamaný. želám ti, aby si bol šťastný a spokojný a stretneme sa na konci sveta a keď aj dovtedy tak nieže ma požuješ a vypľuješ, ešte sa ti môžem zísť (ak budeš potrebovať), tak idem zachraňovať svet ps: super song

ipsik

Divocina napis mi. Nechal som tu kontakt, Ty si nenechala. Ked si taka vesela kopa tak ta chcem poznat. Napis mi, budeme sa zabavat uz teraz, nie na onom svete. Tvoje psychicke problemy mna netrapia, ani trapit nebudu. To si riesi kazdy sam.

0vecka

sasdq typujem ze si muz a preto to tak vidis. Ja som si to tiez myslel ale toto sedi tak na tie krajsie zenske. Taka priemerna alebo mierne podpriemerna ma tiez smolu. Ak by to bolo ako ty hovoris tak by neboli nedobrovolne bezdetne 40tnicky bez partnerov. Napr z pohladu zeny to ma dchlap lahsie. Prides k zenskej prehodis par slov a pozves ju von ak odmietne hned vies na com si. Ak nie tak s nou ides ak ti na tretom rande neda tak zase vies na com si a riesis inu. Zenska musi pritahovat ale nemoze pouzivat taketo efektivne metody...

ajja1

Od mužov sa očakáva, že budú aktívnejší, ale nie je to tak, že si ženy nevyberajú, IMHO veľa kráť muži idú za ženou až keď vidia, že aj ona prejavuje záujem alebo ako sa hovorí "preskočila iskra"

sasdq

Je veľký rozdiel medzi mužmi a ženami. Žena môže čakať, môže sa venovať sebe, kamoškám, modliť sa za partnera a ... ono to naraz príde, niekto si ju nájde. Keď to isté spraví muž, tak zostane v 30tke stále nepobozkaný panic, ktorý márne čaká, že mu pred dverami zazvoní kočena - "jéeeee, už som tuu"
Nie je lepšie šťastiu ísť naproti, aktívne vytvárať príležitosť a VYBRAŤ si sám/sama?

Ipsik

Tak potom fajn, keď nás spasí tvoja kamoška, ja jej mám v úmysle chcieť veriť. Potom si zatancujeme Give me hope Joanna alebo na slaďák: While my guitar gently weeps (Kým moja gitarka nežne plače).
www.youtube.com

ajja1

a ja som počula, že ich chce spasiť až sto :D čo zábavné už zase tá žena napísala? Asi by sa mala najskôr poradiť s nejakými odborníkmi, keď chce radiť živým bytostiam :D

divocina1

janko ja sa na koniec sveta teším :-) moja kamarátka bola vraj vybraná spasiteľom že zachráni 50 vyvolených možno budeme medzi nimi aj my :-) potom možeme trsať hop hop jovanna