Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte na zázraky?

Príspevok v téme: Veríte na zázraky?
inmate74

Myslíte si, že to "príde" vtedy keď to človek najmenej čaká? Keď nehľadá?

Aké s týmto máte skúsenosti? Pretože čo si tu čítam, tak väčšinou radíte ľuďom, že nech nehľadajú, že ono to príde samo a podobne.

Vážne?

Ja som nikdy nehľadal, nezaujímal sa o to, nevyhľadával... za život som stretol milión báb a doteraz sa mi nestalo, že by ma zázrakom osvietilo a našiel si niekoho takto. Moc pozeráte romantické filmy...

Ak človek nepôjde naproti tomu tak si nikdy nikoho nenájde. Nedávate ľuďom blbé rady prosím....

Nečakajte, že vám z neba spadne dokonalý bezchybný človek priamo do náruče. Nikto nie je dokonalý a tým že si svojho potencionálneho partnera príliš idealizujete prehliadate skutočných ľudí, ktorí by boli super, síce nie sú dokonalí...
Nepozerajte romantické filmy, lebo vám to len poblázni hlavu, takto to nefunguje.

Kycera

Áno! Každý deň sa dejú zázraky, malé, veľké,... : )
Ak šancu nespoznáš a prepasieš ju, ona sa nestratí. Vždy sa nájde niekto, kto sa jej chopí a využije ju, lenže... Lenže ďalšiu šancu už Ty nemusíš dostať.

acylpirin

poznas porekadlo
"Pomoz si clovece, aj Boh ti pomoze"
to znamena ze ano nechaj to na zivot a on ti mozno niekoho posle ale potom sa cin aj ty!
Mohol si stretnut kopu bab ale co si urobil preto aby si mal vztah?!
Konal si nejak? Alebo si pasivne len cakal okolo nich ze sa niektora sama od seba zahladi do teba?
Mozno ti ich zivot posielal ako sancu ale ked ty si nekonal tak sanca zmizla a si sam ostal.

divocina1

tento svet speje do záhuby... aj sybila nech jej je zem ľahká to predpovedala... ked bude na nebi 7 hviezd už je zle nedobre :-) to už príde ten hospodin

lLily

a co ineho ti ostava, nez "ten zazrak" v dnesnej dobe totalne plytkych vztahov, kde sa ludia otvaraju ci uz citovo alebo telesne kdekomu na pockanie bez vacsej ucty a trpezlivosti? Ved z takych vztahov nemoze vzniknut nic ineho, nez len dalsie kopie. Bud sa toho ucastnis alebo nie, nic ineho v podstate nemas ani na vyber.

divocina1

ja verím :-) stále som dúfam že budem jedného dňa kočka ako hrom :-) a že si nájdem muža :-)
no čo už nádej zomiera posledná ako sa hovorí :-)

Anthuria

Ipsik, kvoliba tebe pisem.
Nesmies byt taky smutny a negativny chlapec.

Som z malej dedinky, kde je pozehnane ticho.
Verim na zazraky, lebo som uz jeden prezila. Ale nie je to tak, ze sa modlis za to, aby Ti do rana zhustli vlasy, na ucet prisli necakane peniaze a narastol vypadnuty zub.

Nech sa ktokolvek prsi, ze nicomu neveri, nie je to pravda. Nemohli by sme zit, keby sme neverili v nic. Zazraky sa deju. Mozno je zazrakom, ze Ti prave pisem.

Niekomu nie je sudene, aby sa stal zazrak /Ipsikovi sa prave stal/ . To ale nie je dovod, aby sme sa nemodlili a nedufali. Ved viera, nadej a laska. Najvacsia z nich je laska.
Mozno sa zle pozerate a zazraky nevidite.

Ipsik

Áno, nečítať, nehovoriť, nemyslieť, nesmiať sa, nepočúvať, nepozerať a čo ešte? Len pracovať a ľutovať, že sme sa narodili. "Skvelá" predstava o živote... A bolo to smiešne, lebo je to jeden z najlepších vtipov sveta. Tak, už keď to oni uznali, tak nie my to neuznáme.
Je mi zle zo všetkého!