Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi! Skutočne vás odrádza....?

Príspevok v téme: Chlapi! Skutočne vás odrádza....?
eliza1472

Milí chlapi!

Ako zvyknete reagovať na prejav náklonnosti, prejavenie citov zo strany žien? Dnes sa väčšina chlapov odmieta viazať, odmieta skutočný normálny vzťah so všetkým čo k tomu patrí...a radšej chcú len nezáväzné sex. stretká,lebo vraj ,,načo si zbytočne komplikovať život"...,,človek vtedy stráca zdravý rozum"...,,,,zamilujem sa a potom ma nechá,prídem o ňu, stratím ju" ...
ALE NAJHORSIE JE, ked sa nejaká žena odváži mužovi povedať, príp. len naznačiť, že jej na ňom začalo záležať, že pre ňu začal znamenať viac, že sa postupom času doňho pomaly ,,zamiluváva" :D A reakcia chlapa? Stiahne sa, vyhýba sa jej, ignoruje ju...lebo predsa si chcel s ňou len užívať a pokial nedostal čo chcel, nemá si s ňou čo viac povedať... A smutné je, ked žena vidí, že by aj chcel viac, ale chlap radsej zaujme obranný postoj, radsej z toho rýchlo vycúva, kým je ešte čas, aby jej náhodou nemusel ukázať, že aj on je len človek a má city...aby ho to náhodou neskôr nepoložilo...
Pýtam sa...PRECO??? Preco sa tak bojíte milovať? prečo máte z toho taký neuveriteľný strach? čo môže byť viac ako mať niekoho rád?? Viete čo to pre takú ženu znamená, ktorá je ochotná spraviť pre chlapa všetko a nakoniec sa k nej takto zachová?

jaj111

podľa mňa by sa mala autorka začať venovať písaniu ľúbostných príbehov, lebo tu na fóre len mrhá svojim talentom. Neverím, že by skutočne mohla existovať takáto žena, len v niekoho fantazmagóriách :) Myslím, že dnešné ženy sú silné a nedajú sa chlapom ovplyvňovať, že čo bude robiť, kedy bude robiť, s kým bude robiť a hlavne kde a tváriť sa, že mu všetko patrí.Raz je žena ochotná aj ustúpiť, ale nie donekonečna a myslieť si, že ho prenasleduje, len preto že robí niečo, čo robila aj pred tým než vedela, že niekde vôbec existuje. Nemám rada stíhačky a nikdy som takúto činnosť ani nepraktizovala a keď sa tak zdalo niekedy niekomu zdalo, tak som mala iný zámer. A s tým písaním som to myslela vážne :)

AladinovaJasmina

Ja vobec nechapem, ze co za ludi to sem chodi.... ani autorku temy, ani vas niektorych co to komentujete. Co zijem uplne v inom svete alebo co ? Vobec mi nepride zeby sa chlapi bali lasky, poznam mlade páry, staré páry sama som mala/mám normalne vstahy a nikdy sa mi nestalo, ze ked niekomu vyjadrim hlbsie city tak by sa zlakol. Oh ano, raz ked som sa vyjadrila a dotycny sa zlakol tak to preto ze ma jednoducho NECHCEL. Uz vtedy som to vedela, zostali sme kamarati a sam mi to potom potvrdil. Nemal o mna zaujem konec bodka vobec som neplytvala energiou na to, ci sa chudacik boji lasky alebo vstahov a jak ho preonacim, aby odblokoval tu svoju traumu a uvedomil si ze som zena jeho zivota co mu da vsetko. Figu borovu sa boji, zmier sa s tym ze ta nechce. Nic mu neni a nicoho sa neboji, jak ti mal asi slusne povedat ze si zenu ako ty do vstahu nepredstavuje ? Mozno sa mu nepacis opticky mozno svojimi vlastnostami a verim tomu, ze ked stretne taku aku by chcel, pojde si aj nohy dolamat len aby bola jeho. Vobec nechapem co je na tom take mega nezrozumitelne, ze mas potrebu to riesit ...

AladinovaJasmina

Ja vobec nechapem, ze co za ludi to sem chodi.... ani autorku temy, ani vas niektorych co to komentujete. Co zijem uplne v inom svete alebo co ? Vobec mi nepride zeby sa chlapi bali lasky, poznam mlade páry, staré páry sama som mala/mám normalne vstahy a nikdy sa mi nestalo, ze ked niekomu vyjadrim hlbsie city tak by sa zlakol. Oh ano, raz ked som sa vyjadrila a dotycny sa zlakol tak to preto ze ma jednoducho NECHCEL. Uz vtedy som to vedela, zostali sme kamarati a sam mi to potom potvrdil. Nemal o mna zaujem konec bodka vobec som neplytvala energiou na to, ci sa chudacik boji lasky alebo vstahov a jak ho preonacim, aby odblokoval tu svoju traumu a uvedomil si ze som zena jeho zivota co mu da vsetko. Figu borovu sa boji, zmier sa s tym ze ta nechce. Nic mu neni a nicoho sa neboji, jak ti mal asi slusne povedat ze si zenu ako ty do vstahu nepredstavuje ? Mozno sa mu nepacis opticky mozno svojimi vlastnostami a verim tomu, ze ked stretne taku aku by chcel, pojde si aj nohy dolamat len aby bola jeho. Vobec nechapem co je na tom take mega nezrozumitelne, ze mas potrebu to riesit ...

0vecka

neviem ako to chapu ostatni ale imho drviva vecsina muzov a zien chce trvaly vztah. Problem je ze ak to ma byt trvaly vztah tak to chce niekoho s kym si budu dobre rozumiet a kto im bude vyhovovat. ak takeho nenajdu tak si chcu aspon vrznut. A Co maju povedat ze: "Hladam trvaly vztah ale ty niesi nic moc takze s tebou si chcem len vrznut?" radsej povedia ze nehladaju a nemusia potom riesit nejake histericke vylevy presviedcacky atd..

medikamentus

Len tak opatrne, zo spomienok, sa vraciam k teme.
Muzi maju a aj chcu dobyvat.
Prepac, toto bude hnusne.
Zena, ktora vyzna lasku slovne a roztiahne nohy je mozno
uprimna, ale nic viac.
Ak je trochu pri tom vulgarna, moze byt na isty cas zvrhlo sexy.
Na isty cas.
Je mi luto, ale to, co sa nuka, samo
rozbaluje vyvolava nechut. Mozem sa mylit, ale povazujem
sa za priemerneho a takto to citim ja.
Mozno sa netreba okazalo ponukat, nebodaj slovne vyjadrovat
svoje city.
Poslal by som ta prec. Iny by ta vyuzil na par sulozi.
Treba trochu vytrimat, nechat ho pomaly spoznavat svoje hodnoty,
ak nejake mas. Chlap musi tuzit, dobyvat, lacniet po tebe.
A stale musi byt nieco nepoznane, aby to fungovalo roky..
To je cela veda.

medikamentus

Jezkovi zraky... co to je za chlapa? Ja by som nevycuval, keby som lubil. Nikdy...
Nikedy ;) To co je za chlapa? Mal uz nejaku zlu skusenost? N e v e r i m. Ak miluje,
miluje. Ale, mozno nemiluje. Len tak opatrne, ale mozno..je..to tak.

Mesačný princ

Milá eliza1472,

Na tvoju otázku ti veľmi rád odpoviem z môjho skromného pohľadu. Pravdou je, že človeku môže ublížiť len niekto, komu to ten človek sám dovolí. No dovoliť mu to môže jedine niečím nezištným...láskou, dôverou, úctou...ani neviem, je tu viac premenných a ťažko rozhodnúť čo sa stane tým konkrétnym dôvodom, prečo si človek nechá dobrovoľne ubližovať. No jedno je isté, nikdy by si ubližovať nenechal od niekoho, na kom mu nezáleží. Ak ho ten dotyčný/á sklame a spôsobí mu bolesť, raní jeho citlivú dušu a všetko čo tej bytosti obetoval/a, tak zanevrie na akúkoľvek formu opätovnej spolupráce a vkladania seba samého. Ak sa to tej bytosti stane opakovane a druhí jej ubližujú, tak čo myslíš: Bude ešte niekedy hľadať tú druhú stranu? Naozaj si nechá ubližovať opakovane? Nie je to masochizmus? Toto všetko je len obranný mechanizmus danej bytosti, jej emócie sa uzavrú a buď sa tá bytosť uzavrie do seba, alebo začne ubližovať druhým bytostiam tak isto. Môžeš si vybrať čo je lepšie!

Hej, skutočne nás to odrádza. Mňa osobne odrádza to, aké sú dnešné ženy a vďaka všetkým silám na tejto planéte som veľmi rád, že som sám. Nič proti vám milé žienky, ale pokiaľ sa takto budete správať, tak ani druhé pohlavie sa nebude správať inak. Platí to samozrejme aj opačne.

Ja osobne už ženám ,,potenciálnym partnerkám,, neverím. Je to dobou, predsudkami, skúsenosťami a zatiaľ som nezažil nič iné, než o čom tu píšem. Nikdy nepíšem do tém len tak. Nezažil som to raz, ale opakovane a nič v zlom, ale je mi ľúto že sú ľudia takí, akí sú.

Nečudujte sa ak sa muži a ženy takto správajú. už sa tak správajú aj deti v škôlke. A áno, skutočne ma to odrádza.

Chlap necúvne nikdy preto, pretože by sa bál ženy, ale bojí sa bolesti, ktorú mu spôsobili ženy dovtedy! Je to moja vlastná skúsenosť. Možno to nikto nikdy nepovie a nenapíše takto, ale je to fakt. Ja by som už do vzťahu nešiel! Stačilo.

eliza1472

ANGEL-DEMON,

problem je ale v tom,ze ja o ziadnom nezaväznom sexe v mojom pripade nehovorim!! Ved tam je aj pes zakopany, totiz,ten chlap chcel len sex,ale ked sa ani po niekolkych mesiacoch nedockal,stratil zaujem..lenze dovtedy sme sa stretavali a jeho spravanie vobec nezodpovedalo tomu co prehlasoval,ze len chce..cize sex...preto som ho zacala vnimat inak..lenze bohuzial sa zlakol,cuvol,dostal strach...povedat mi,ze ma mozno tiez zacal citit nieco viac...zle ste ma pochopili,k ziadnemu sexu medzi nami nedoslo...