Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi! Skutočne vás odrádza....?

Príspevok v téme: Chlapi! Skutočne vás odrádza....?
eliza1472

Milí chlapi!

Ako zvyknete reagovať na prejav náklonnosti, prejavenie citov zo strany žien? Dnes sa väčšina chlapov odmieta viazať, odmieta skutočný normálny vzťah so všetkým čo k tomu patrí...a radšej chcú len nezáväzné sex. stretká,lebo vraj ,,načo si zbytočne komplikovať život"...,,človek vtedy stráca zdravý rozum"...,,,,zamilujem sa a potom ma nechá,prídem o ňu, stratím ju" ...
ALE NAJHORSIE JE, ked sa nejaká žena odváži mužovi povedať, príp. len naznačiť, že jej na ňom začalo záležať, že pre ňu začal znamenať viac, že sa postupom času doňho pomaly ,,zamiluváva" :D A reakcia chlapa? Stiahne sa, vyhýba sa jej, ignoruje ju...lebo predsa si chcel s ňou len užívať a pokial nedostal čo chcel, nemá si s ňou čo viac povedať... A smutné je, ked žena vidí, že by aj chcel viac, ale chlap radsej zaujme obranný postoj, radsej z toho rýchlo vycúva, kým je ešte čas, aby jej náhodou nemusel ukázať, že aj on je len človek a má city...aby ho to náhodou neskôr nepoložilo...
Pýtam sa...PRECO??? Preco sa tak bojíte milovať? prečo máte z toho taký neuveriteľný strach? čo môže byť viac ako mať niekoho rád?? Viete čo to pre takú ženu znamená, ktorá je ochotná spraviť pre chlapa všetko a nakoniec sa k nej takto zachová?

kubanec

Viacej uhm. No a to je dalsi problem. Statisticky je ich menej nez tych onakvejsich muzov. Takze nie len ze su to vlastne fejky ale este je ich aj malo.

kubanec

Inymi slovami zeny su ovela viac zviazane konvenciami, stadovitostou a rovnakym myslenim nez muzi. Muzi su v tomto slobodnejsi, zeny len z nejakeho kvazi donutenia.

kubanec

Martansky princ. Ti to vysvetlim. Zeny su vo svojej najhlbsej podstate vsetky rovnake. Ked najdes zenu vyznavajucu iny zivotny styl a zijucu podla toho - alternativny zivot ako v zajezovej, alebo zivot bez deti, alebo zivot na hrane, alebo zivot len pre sex, zena odmietajuca deti, zena odmietajuca standardneho muza, alebo zena odmietajuca prachateho muza a tak dalej a tak dalej, sam poznas vselijake tzv. onakvejsie zeny - tak vsetky su nejakym sposobom ujete a mimo. Popieraju svoju pravu zensku podstatu a bud klamu same sebe lebo sa k tomu co chcu nevedia dopracovat alebo uz nemozu, napr. aj kvoli veku alebo fyz. zdr. problemom, alebo su nejakym sposobom dusevne viac ci menej narusene. Inak ale vo svojej najhblsej podstate chcu vsetky standardny rovnaky zivot, su ako v jednom siku, su za jedno su ako jedna. Su dokonca schopne a ochotne sa podelit o jedneho alfa samca, ked na to maju, vid Kolar.

U muzov existuje ovela vacsia rozmanitost a aj niektori z nich ziju a vyznavaju iny, alebo alternativny sposob zivota z tych dovodov ako niektore zeny, to znamena ze maju nejaky problem a tak povediac zisli z cesty. Ale u muzov najdes ovela viac takych ktory si ten zivot zvolia aj ked nemusia, ale pretoze chcu, pretoze sa s tym dokazu stotoznit a najst v tom zmysel a vobec nie su renegatmi pretoze by museli. Toto zeny nedokazu, jedine pod ruskou nejakeho sebaklamu.

lento

princ
veď nejde o to, či je niekto vo vreci alebo von z vreca, ale či sa dá vedľa niekoho nejaký čas existovať a riešiť spolu záležitosti, byť pri sebe, spoločne sa zabávať, podať ruku pomocnú ...

Mesačný princ

Kde sa pozriem, tak všade sú ľudia rovnakí...

Nechce hádzať všetky žienky do jedného vreca, ale čo som poznal ženy, tak až na pár výnimiek, ktoré si doteraz veľmi vážim, boli všetky rovnaké.
A nechcel by som ich ani na sex, nieto ešte mať s nimi vzťah.

ejha

keď sa ta všetko pokašle, ako asi dlho trvá, kým sa to utrasie, lebo sa vyhnúť stretnutiu niekedy s niektorými ľuďmi celkom nedá, tak neviem, napr. v práci, v škole, v skupine ľudí...neviem, či niektoré veci nebudem musieť zmeniť úplne

Hracc

marianmrva
tak o tom citani myslienok bola presne moja moja ex, hocaky program na vikend co som vymyslel tak sa vyhovorila a po vikende na mna vsetko zle, ze nikam nechodime. Ked som jej hovoril nech nieco ona vymysli, tak ani jeden napad. Ku koncu vztahu som jej povedal, ze nie som vestec a zacal chodit sam na vylety. Chvilku bolo ticho a nakoniec vybuch a rozchod.