Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako byť chlap

Príspevok v téme: ako byť chlap
lolo37

Ahojte...Mám problém priateľka sa somnou rozišla preto že sme sa hádali a už bolo toho moc... Dôvod je ten že podľa nej nie som chlap.. ktory nevieš riešiť problémy a nemá istotu že by som sa vedel oňu postarať...A chcem sa zmeniť lebo ju moc milujem...Poprosil by som vás o rady no skôr o názor žien, ako má vypadať podľa vás chlap, ďakujem za odpoveď

marianmrva

to lolo:
2 pravdy si vtlc do hlavy
a.) zena ma vzdy pravdu aj ked ju nema
b.) zena nechce pocuvat ziadne vysvetlenia preco sa nieco neda, ona chce vysledky a najlepsie teraz a hned

karissa

Pre mna znamena ze je chlap chlapom, ked je na neho spolahnutie, co povie to dodrzi, vie co chce a ide si za tym, ma svoje zasady a pevne si za nimi stoji, dokaze byt oporou a riesit problemy a nie zdupkat alebo hadzat vinu na kazdeho okolo,vie co je zodpovednost a dokaze sa postarat sam o seba a nepozaduje to od zeny akoby bol decko, vie sa postarat i o partnerku po vsetkych strankach, teraz ma viac nenapadne ale toto myslim chlapa vystihuje najviac

grckagrc

Zenu musis lubit najviac ako vladzes.
Ked si vyberies jednu zenu,tak si aj zvol iba jednu zenu, nie dalsie. Tej daj vsetko, co vladzes. Ved aj chlap chce, aby dala iba jemu vsetko, co moze.
Hrate sa na nieco zo strachu, ze vas ogabe o vsetko. Mna este ziadna neogabala, naopak, zbohatol som po vsetkych strankach. Naco by mi boli prachy, ak si ich nemam s kym uzit a komu nimi urobit radost?
Kto sa boji milovat a ist do toho naplno, ten nech nemiluje vobec. Toto je tajomstvo bohatych ludi. Ak sa bojis do niecoho investovat, lebo uz na zaciatku rozmyslas, ze o to prides, budes davat, len omrvinky, sice nic nestratis, ale ani neziskas.
Zena sa chce o chlapa opriet. Nepotrebuje zajaca, ktory zbabelo ujde pri prvom probleme a vsetko necha na nu. Bud chlap, stoj rovno a neuhybaj. No a takto stoj pri tej, ktoru si si vybral. To je vsetko. Nic tazke. Ked ju milujes tak jej to povedz, tak jej to dokaz, vsetky zenske posli razne do pi*e. Urob ju stastnou, v posteli a v zivote. Pomiluj ju zakazdym tak, akoby to bolo prvy a posledny krat, akoby bola jedinou zenou na svete a vsetky ostatne uz davno vymreli. Chce dieta? Tak jej ho urob. Nevyhovaraj sa ako daky soplos. Tie gule medzi nohami mas na silu, odvahu a raznost.

0vecka

nemyslim si ze ked da zena kopacky ze chce aby sa zmenil.. jednoducho ten vztah a mozno aj z tach dovodov ktore udala pre nu zu nebol akceptovatelny... ale aj kebyze sa zakladatel stane "chlapom" tak ho urcite nezoberie naspak... imho vecsinou zena nevie presne definovat preco zu nechce byt vo vztahu. Takze su to len take vyhovorky. Netreba sa s tym trapit a ist dalej.

Matyo

Ženu nesmieš "moc milovať", môžeš ju mať rád, ale ona teba musí viac, potom ten vzťah správne funguje. Žena sa musí o mužovu lásku a náklonnosť neustále snažiť, nesmieš byť pre ňu príliš istý ;-)

Ipsik

Aj podľa mňa je to forma manipulácie zo strany žien. Chcú ťa proste prinútiť, aby si urobil nemožné, aby sa pri tebe mala dobre.