Ahojte...Mám problém priateľka sa somnou rozišla preto že sme sa hádali a už bolo toho moc... Dôvod je ten že podľa nej nie som chlap.. ktory nevieš riešiť problémy a nemá istotu že by som sa vedel oňu postarať...A chcem sa zmeniť lebo ju moc milujem...Poprosil by som vás o rady no skôr o názor žien, ako má vypadať podľa vás chlap, ďakujem za odpoveď
ako byť chlap
"moc ju milujem"... tam bude asi pes zakopaný. Ak si CHLAP tak sa otrasieš a pôjdeš ďalej a nenecháš sa zničiť kvôli jednej babe.
na jednej strane to moze byt od nej manipulacia. zeny zvyknu pouzivat take manipulativne techniky na muzov tym ze im vytknu ze nie su chlapi. a sleduju tym svoje zaujmy. alebo sa snazia vyhnut odpovedi a snazia si napriklad aj rozchod ulahcit. pri detailnejsej vzajomnej vymene nazorov by sa totiz mohlo ukazat ze aj dotycna nesie na rozchode svoj podiel viny. alebo len ona.
na strane druhej si mozno naozaj neisty. ale v tom pripade sa vykasli na delenie muzi - zeny. premyslaj o sebe najprv ako o cloveku. aj muzi su len ludia a maju svoje trapenia nedostatky a neistoty. nic nemusi byt ale permanentne. s neistotami sa da popasovat len treba si ich priznat a potom prist na to co je ich pricinou.
nevedel postarat o nu je klasicka odpoved zlatokopky :) vacsinou to znamena, ze nemas dost penazi, ktore by ona dokazala minut
Zmenit povahu len tak mavnutim ruky sa neda.Bud taky si alebo nie.Nepises kolko mate obaja rokov a co boli najvacsie príčiny vasich hadok.
Presne ako pise Angel.Kazda ti tu napiseme ine.Kazda vidime chlapa inak.Aj zalezi kolko mame my rokov a kolko vy.Ja po 40 uz vidim predstavu chlapa inak,ako mlada baba co ma len 20
každá ti opíše niečo iné...každej sa niečo iné páči.. no proste ste si nesadli, stáva sa...
ale to ty by si nám mal povedať ako to myslela že by si sa nevedel o ňu postarať...? nemaš prácu, vlastne byvanie..?