Otázka pre ženy

Magnesium

Cením si to, že ste sa tu rozpísali :)

Čo sa týka mňa a tejto témy, pre vysvetlenie, založil som ju pretože sa mi stalo, že som vo vlaku stretol dievčinu, ktorá sa mi páčila a všimol som si, že sa na mňa párkrát pozrela a prišla mi trochu roztržitá a aj sa občas usmievala takže môj neandertálsky mozog to vyhodnotil ako signál od dotyčnej. Keď som sa pokúsil nadviazať rozhovor, dostal som strohú odpoveď a prišlo mi už blbé sa o to pokúšať znova. Hlavne keď tam boli ďalší ľudia. A myslím, že si všimla, že po nej pozerám, pretože to bolo neskutočne často :D Možno sa trochu hanbila alebo čakala nech skúšam ďalej a možno som sa jej vôbec nepáčil a len si to celé mylne vysvetlil. Preto táto téma.

Samson30

to by si mal rýchlo zpoznať ak niesi dement, ak sa babe páčiš a si jej sympatický tak v prvom rade je to
pohľad, taký ten pohľad že sa z neho ideš roztopiť, proste tie oči sä iné, také božskééé :D
potom je to úsmev, ak sa baba na teba usmieva nielen keď si vtipný tak je to plus pre teba
no a potom je to o zrkadleni tela a vzájomnej blízkosti, ak ti neuhýba, nevadí jej tvoja prítomnosť ani keď sa priblížiš tesne k nej čo by iná už uhla, nevadia jej tvoje dotyky akože náhodné :D veď vieš tak je to ďalšie veľké plus pre teba.

myval

Ocumujem ho, ked to trva dlhsie a priblizi sa ku mne skoro nedycham, omdlievam...neviem ako to maju baby ale to spoznas ze nejaka ti vysle signal
Horsie je ak nezareagujes priamo, donekonecna to nejde len sa na seba usmievat a cumiet, tam to potom konci tak ze jeden z nich to vzda aj keby neviem ako moc toho druheho chcel :-(
stalo sa mi aj to, ze chalan aj dosiel oslovil ma, a ja som sa nezmohla na slovo. Povedal ze no tak prepac, ze som otravoval a odisiel. Najlepsie je rovno si vymenit cisla ale hlavne nie pisat si cez blby fb.

Audeyu

poviem za seba, mna ked niekto niekde zaujme, tak sa nenapadne snazim naviazat ocny kontakt a mierne sa usmiat :D ak to opatuje urobim to maximalne 2 - 3 krat a cakam ci pride ku mne :D niekedy to vyjde niekedy nie.. samozrejme zavisi aj od toho, kde sa nachadzame, isto necakam, ze dakto sa bude za mnou predierat cez polku autobusu len kvoli usmevu :D :D :D ... skor som myslela v nejakych podnikoch a tak

divocina1

Ja som môjmu ex zložila básničku a zaspievala som mu k tomu :-) no nejako nemal pochopenie a odvtedy je vlastne ex :-) pri mojom výkone som vyľudnila celú našu bytovku a odvtedy som sólistkou :-) čo už budem si na tento život nejak musieť zvyknúť :-)