Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka pre ženy

Roxi

Neviem, čo máte v poslednej dobe s tými signálmi chlapi. Nedávno jeden chcel signály vysielať, ty teraz chceš signály prijímať.Však preto na to aj reagujem. To ako sa mám fakt sústrediť už len na signály? Buď mám sledovať chlapa jak detektív, čo robí, teda vysiela signály a podľa toho zistiť, že po mne ide alebo mám nejaké signály vydávať. Ale ja za toho pana neviem aké. To už niečo také ako prirodzenosť vymrela? Je tak ťažké povedať žene na verejnosti, lebo o to ti ide predpokladám, že aká je dnes pekná alebo čo je taká smutná či veselá alebo hocičo, čo súvisí so situáciou, kde ju stretávaš. Neverím, že normálna prirodzená inteligentná žena by ťa zjedla zaživa.
A jediný signál, ktorý som ja ochotná vysielať je taký, že ak mi je dotyčný sympatický,tak sa pokúsim niečo povedať, hocijakú krátku blbosť, podľa toho, kde práve sme a pridám k tomu mierny úsmev. Alebo ho požiadam o nejakú malú službičku či pomoc. Urobím to raz dvakrát trikrát. A čakám na reakciu a posun v rozhovore, ak neprichádza, berem to tak, že nemá záujem. K tomu, aby som niekoho zaujala nepotrebujem pretrčať svoje prednosti či zadnosti.

vlkdivy

odpovede zien v tejto diskusii ta mozu mylit. su to neiste zeny ktore su so sebou s svojim zivotom velmi nespokojne. ale internet znesie klamstva.
realita je taka ze ak je zena psychicky v pohode narozdiel od tychto tu tak ti za okolnosti ktore opisujes da najavo zaujem pohladom. venuje ti nejaky dlhsi pohlad v ktorom vidis zaujem. tieto veci nie je problem rozlisit dokazu to aj deti aj adolescenti a vobec za tym nie je domyslavost. ten pohlad je podobny u zien aj u muzov. venuje ti ho viac krat. niekedy s usmevom ked sa odvazi alebo je uvolnena. premeria si ta. jednoducho sa ti snazi vacsinou taktne dat pohladom najavo na vedomie ze hej tu som a pacis sa mi.
to je pre zaciatok take najbeznejsie. potom mozu nasledovat aj ine triky hlavne ked sa viac spoznate alebo sa poznate z videnia v skole v praci na ulici atd.
od hanblivych vela necakaj. tie budu uhybat zrakom klopit oci ale je to rozkosne.
kazda normalna zena ti da najavo zaujem tak ako kazdy normalny muz da najavo zaujem zene. vyrovnani ludia dokazu normalnym primeranym sposobom dat najavo zaujem. jedine co sa dodrzuje su nejake zazite stereotypy ze ty ako muz by si ju mal oslovit ako prvy. ale je jedno kto zacne pohladmi.

sinsinety24

Ak má muž o nejakú ženu záujem mal by ako prvý začať baliť, loviť, flirtovať, kontaktovať... nazvi si to ako chceš. Ale muž by mal byť ten čo ide po žene nie naopak. Darmo že sme v roku 2017 aj tak by mala táto pocta zostať mužom. Aj v ríši zvierat je to tak že samec toká samici. Samec spieva, šuchorí perie, natriasa sa, uloví korisť pre samičku, pobije sa so sokom, postaví hniezdo a pod.
A ako zistiš že aj na druhej strane preskočila iskra? Ak sa žena pri rozhovore s tebou usmieva, ale tak od srdca nie nasilu a zo slušnosti, komunikuje, má iskričky v očiach, doslova aj oči sa jej smejú, nevadia jej tvoje náhodne dotyky, nevadí jej tvoja blízka prítomnosť, proste to vycítiš že jej nevadíš a je s tebou rada.

AladinovaJasmina

Sama za seba musim povedať, že nikdy nie som iniciátor kontaktu, ani nevysielam nejaké cielené signály. Ak som na verejnosti niekoho stretla, kto sa mi páčil, vždy to bol iba očný kontakt a sám prišiel. Normalna konverzacia a buď sme si sadli alebo nie. Ak neprišiel, neriešila som to. Keď nemá odvahu, čo s takým. V žiadnom prípade by som žiadneho chlapa neuháňala, silene sa nesmiala, nehádzala vlasmi, nepritahovala nasilu pozornosť a podobné "signály" čo sa radia v ženských časopisoch :D

ANGEL-DEMON

žena, ak má sebaúctu tak sa žiadnemu chlapovi pchať nebude...
chlap je ten, čo má dať najavo záujem...