Neviem, čo máte v poslednej dobe s tými signálmi chlapi. Nedávno jeden chcel signály vysielať, ty teraz chceš signály prijímať.Však preto na to aj reagujem. To ako sa mám fakt sústrediť už len na signály? Buď mám sledovať chlapa jak detektív, čo robí, teda vysiela signály a podľa toho zistiť, že po mne ide alebo mám nejaké signály vydávať. Ale ja za toho pana neviem aké. To už niečo také ako prirodzenosť vymrela? Je tak ťažké povedať žene na verejnosti, lebo o to ti ide predpokladám, že aká je dnes pekná alebo čo je taká smutná či veselá alebo hocičo, čo súvisí so situáciou, kde ju stretávaš. Neverím, že normálna prirodzená inteligentná žena by ťa zjedla zaživa.
A jediný signál, ktorý som ja ochotná vysielať je taký, že ak mi je dotyčný sympatický,tak sa pokúsim niečo povedať, hocijakú krátku blbosť, podľa toho, kde práve sme a pridám k tomu mierny úsmev. Alebo ho požiadam o nejakú malú službičku či pomoc. Urobím to raz dvakrát trikrát. A čakám na reakciu a posun v rozhovore, ak neprichádza, berem to tak, že nemá záujem. K tomu, aby som niekoho zaujala nepotrebujem pretrčať svoje prednosti či zadnosti.