27,5 rokov, vrasky pod ocami a nazolabialne :(

Príspevok v téme: 27,5 rokov, vrasky pod ocami a nazolabialne :(
sadcinderella

Ahojte,

mam 27,5 roka, studujem tazku VS a ked som nastupovala v 23 rokoch, vyzerala som na 20. Teraz uz mam toho vsetkeho po krk a mam pocit, ze som strasne zostarla :( je pravda, ze jak blba som si trela oci, alebo ze som obcas musela ist neskoro spat apotom nasledne skoro vstat do skoly. naozaj ma to trapi :(

Mam este sancu to zvratit?

Ked pozeram na ludi, ked sa usmeju, pod ocami sa im spravi taky vankus a vyzera to normalne, lebo vsetci to maju.

Ja tam mam ale pod kazdym okom aspon dve vrasky, cize ked sa usmejem, uz sa mi ten vankus nevytvori :(

z toho mam take depresie, ze nemam chut ani von chodit. vsimla som si to prvykrat toto leto.

asi som zrela aj na psychologa.....

Moireal

Hm. Dalsia co fnuka pre nic. V tvojom veku by si mohla mat uz ovela viac vrasok,nakolko nemas ziadne. Tie pory su horsie.
Zameraj sa na ine veci a nevytvaraj problemy kde niesu.

ANGEL-DEMON

a tie vrasky maš kde??? to čo ty vidíš su normálne viečka... si daj do google "oči" a obrazky každy človek to tak má... ovšem ked neberieme do uvahy tie vyretušované fotky...

pokial nevyzeráš ako vid. foto tak nie je čo riešiť...
ale možeš použivať (nielen) na okolie očí kokosový olej... pleť je potom jemná, hebká...

sadcinderella

no ja uz od oktobra som zacala poriadne tvar olejovat olejmi s antioxidantami, sipkovy, slnecnicovy, bambucke maslo, jojobovy....atd atd. plus som zacala pouzivat pravidelnejsie podlene dva mesiace uv krem pod oci minimalne, nech sa to zastavi. ono na tychto fotkach to vyzera asi lepsie, ale ked sa clovek zahladi, vidi tam tie vrasky no. a to je to, ze moje zname ich az tak nemaju, resp mau ich tak, ze pri usmeve sa im ten vankus spravi.

plus som mala cele mesiace total tmave kruhy pod ocami, co sa trolinku zlepsilo. ale tym ze tam mam uz malo tuku, tak uz te tien mi robi tmavotu....

no priatel mi vravi, ze mi sibe, ze ma lubi a vobec si to nevsima atd

ale tym, ze mam mladsich spoluziakov a vidim ich mlade tvaricky, tak mam depky

ella811

Čisti si pleť, trochu neskôr môžeš používať krémiky, ale podľa mňa ti ich ešte netreba. A to som nadmieru úprimný človek. A pi vodu, začni so zdravšou životosprávou, aby sa ti aj pleť dala viac dokopy a uvidíš, že to pôjde. Veľa šťastia. :-)

ella811

Prepáč, ale tebe šibe? Si vporiadku? Ty máš komplexy pre nič! Moje spolužiačky majú omnoho viac vrások a to majú 12-13 rokov. Vážne netuším o čom točíš, lebo asi nemáš poriadny problém, keď si robíš hlavu pre TOTO, a to TOTO je NIČ. Čiže na tvojom mieste sa spamätám. Nevidela si vrásky? Počkaj si na 45, potom sa začni sťažovať. Takže kľúd!
Pekný deň. :)