Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

27,5 rokov, vrasky pod ocami a nazolabialne :(

Príspevok v téme: 27,5 rokov, vrasky pod ocami a nazolabialne :(
sadcinderella

Ahojte,

mam 27,5 roka, studujem tazku VS a ked som nastupovala v 23 rokoch, vyzerala som na 20. Teraz uz mam toho vsetkeho po krk a mam pocit, ze som strasne zostarla :( je pravda, ze jak blba som si trela oci, alebo ze som obcas musela ist neskoro spat apotom nasledne skoro vstat do skoly. naozaj ma to trapi :(

Mam este sancu to zvratit?

Ked pozeram na ludi, ked sa usmeju, pod ocami sa im spravi taky vankus a vyzera to normalne, lebo vsetci to maju.

Ja tam mam ale pod kazdym okom aspon dve vrasky, cize ked sa usmejem, uz sa mi ten vankus nevytvori :(

z toho mam take depresie, ze nemam chut ani von chodit. vsimla som si to prvykrat toto leto.

asi som zrela aj na psychologa.....

sadcinderella

vcera som bola na kozmetike, kde mi dali dermabraziu a vytlacanie, preto mam flaky este, to sa zvykne zahojit za par dni

sadcinderella

no na fotkach mam presne NULA makeupu, prave som sa zobudila, umyla si tvar, dala si hydratacny makeup. ja mam pory velke uz od mlada, mam to pomame.

mnaumnau

Ja na tvojich foto vidim uplne iny problem. Mas hroznu plet. Vyzera, ze mas kilo make up na tvari. Odtiet pleti je uplne iny ako krku. Mas hrubu hrosiu plet, a vyrazky prekrite kilom omietky. Skus si dat zmerat hladinu hormonov. Lebo aj z toho mozes mat vyrazky.