Ahojte, viem že na túto tému tu toho bolo asi milion..ale aj tak si neviem rady. S bývalým sme rozídení vyše roka ukončil to on. Stále sa však stretávame, nejaké také sú okolnosti, čiže sa často vídavame. ON je milý kamarátsky, niekedy mi aj napíše či nepotrebujem pomôcť, alebo tak či idem tam či nechcem to..proste len tak..len vždy ked mi takto napíše ja som strašne nervozna, lebo ho ešte stále ľúbim ale on nikdy nepovie nič priamo ..len je taký ako keby vrúcnejší kamarát...
mňa to vždy tak psychick rozhodí že pár dní ani nemôžem spať...trápim sa..ale bojím sa, že ak ho donútiťm priamo povedať či áno alebo nie..navždy ho stratím..stále si vravím dám mu čas počkám čo povie...ale nikdy sa to k ničomu priamemu neposúva... :(
bývalý chce byť kamarát
Ahoj je to stara tema ale tiez mam teraz taky problem..mal som priatelku uz vyse rok sme odseba ona to ukoncila..ja som ju a aj stale ju lubim a je premna vsetkym ale..rozysla sa somnou ale ze xhce byt kamaratka ..ja som povedal radsej to ako ju uplne stratit lebo som ju chcel spat..no a mesiace ubiehali stretavali sme sa niekedy viac niekedy menej..ale v poslednej dobe sme zacali mat velmi blizko k sebe..ja som bol stasny lebo to som chcel ..ona sama povedala ze boli chvile kedy sa chcela dat znova dokopy ja som to aj videl a vnimal..ale ked uz to bolo krasne dala krok spat ja som si to vsimol a hned som dostal strach ze ju stracam zacal som sa bat a vycitat hluposti..a damozrejme hadky a boli sme na zaciatku a takto sa to spravilo 3x ze uz sme boli blizko a zas dala krok spat..ja uz som bol niekedy tak zufali ze som povedal ukoncime kontakt ano na tyzden som to vydrzal potom som sa ozval..ok o mesiac zas som ukoncil kontakt lebo nevladzem sa pozerat nato ako chce nechce ozvala sa ona po 2tyzdnoch...a teraz sme sa stretavali skoro kazdy den...bolo nam krasne a zas z nicoho nic zacala davat krok spat neozvala sa poriadne nechfela tak moc byt somnou..tak som to zas koncil..uz je to 2tyzdne odvtedy ja ju lubim ale co ona chce..v lete povedala ze mala stretnutie ze bola von s chalanom a ze bol super vsetko ale necitila nic proste necitila sa tak ako somnou nebolo jej tak dobre ako somnou..co chce vlasne ked toto robi a ked jej poviem ze ju mam stale rad ze by som to chcel susit ona ze ale ako to bude ako zacneme co ma robit..ona sa strasne boji a mna to utapa..neviem pisem to narychlo neviem ci sa to da pochopit ale preco to robi zeny robiteto
Tiez tym prechadzam a trva to uz prilis , neviem si pomoct.
Donut ho pekne krasne povedat to priamo. A mas vec poriesenu.
Vyskúšaj sa s ním porozprávať úprimne. Tu je článok, ktorý ti môže pomôcť www.familia.sk . Veľa šťastia. :)
drzi si zadne vratka a namotava viac bab naraz.. ked mu to nevyjde s jednou tak si mysli ze bude moctt ist aspon za tebou... ja absolutne neschvalujem ze ostat kamarati.. a naco?? aby hral ako sa to hodi jemu...
On si ta len udrzuje a hladka si ego tym,ze vie,ze ho stale lubis.To mu robi dobre..Neberie ohlad ne teba ze ta zranuje.Ty mu len povedz,ano,prezili sme pekné,ale ty si sa rozisiel so mnou,odohnal si ma.Tak co teraz cakas ze budem s tebou chodit na nakupy?Skoncil to,tak nech ta mecha tak.On mysli len na seba,uziva si aka si zranitelna.Ked ta nechal,tak co chce teraz?Kamarati mozte but,ale nie tym sposobom,ze ta bude stale udrziavat v dufani.On potrebuje vediet ze ho stale niekto chce.Ked stretne inu,teba prestane riesit,lebo uz tvoje city potrebovat nebude.Bude ich dostavat od nej.Takze ty mu neodpisuj.Nemusis ho blokovat.Proste mu nepis.Alebo len jednym slovom.Ako sa mas?Dobre.Co si robila?Nic.Nerozoberaj temu.Nepytaj sa jeho ako sa ma on a co robil.Kamaratov mozte mat spolocnych.No a?Musis sa odstrihnut.Nepojde to lahko,ale musis.Mysli na seba a nie na neho.Nech place.Plakat mal ked ta opustil.
no vsak nech na teba hadze vyraz akykolvek, to ti uz moze byt jedno. je ti dolezitejsie aby sa necitil ublizeny on alebo to, aby si sa dala dokopy po rozchode a mala dobre ty? keby nebol totalne sebecky a nahladeny len na seba, tak by sam velice lahko pochopil, ze ked ho stales lubis, takyto kontakt ti ublizuje.
Ahojte...včera som nad tým všetkým uvažovala a myslím že máte pravdu..áno stále ked sa mi viackrát ozval dúfala som..ono ja som mu už viackrát aj po rozchode vysvetlila že kamarátstvo ma zraňuje....ale zakaždým sa rozplakal a povedal že to je strašné...že ako sa teraz môžeme tváriť že sa nepoznáme keď sme si boli takí blízki, že on to nevie pochopiť zakaždým sa po tejto vete predo mnou rozplakal..ja somd ostala silné pocity viny ako keby som mu ubližovala tak som sa snažila byť k nemu milá a tak...ale ničí mi to nervy.....stálee som dúfala že jedného dňa povie že....ale ono to stále skončí pri tomto...a ja sa nemôžem odpútať..kebyže si ho vymažem z FB na druhý deň ako sa stretneme hodí na mňa brutálny výraz ako som mohla a ako som mu tak ublížila...niekedy sa mi zdá že ma tak točí na motúziku...nechce ma pustiť aby som mohla slobodne ísť...ale prečo ked zároveň ma ani nechce?
Aha, teraz lepsie citam... tak Ty si vlastne este dufajuca.
No, tak, ci onak, ak sa rozisiel, asi na to mal nejaky dovod,
takze takto pekne krasne, ako som pisal nizsie si overis,
ci to bude konecna. A uisti ho, ze ak budes nieco potrebovat,
tak sa ozves sama.