Ahojte, viem že na túto tému tu toho bolo asi milion..ale aj tak si neviem rady. S bývalým sme rozídení vyše roka ukončil to on. Stále sa však stretávame, nejaké také sú okolnosti, čiže sa často vídavame. ON je milý kamarátsky, niekedy mi aj napíše či nepotrebujem pomôcť, alebo tak či idem tam či nechcem to..proste len tak..len vždy ked mi takto napíše ja som strašne nervozna, lebo ho ešte stále ľúbim ale on nikdy nepovie nič priamo ..len je taký ako keby vrúcnejší kamarát...
mňa to vždy tak psychick rozhodí že pár dní ani nemôžem spať...trápim sa..ale bojím sa, že ak ho donútiťm priamo povedať či áno alebo nie..navždy ho stratím..stále si vravím dám mu čas počkám čo povie...ale nikdy sa to k ničomu priamemu neposúva... :(
bývalý chce byť kamarát
Ten chalan ma asi nejake pocity viny a preto sa takto sprava, lenze
Tebe to jednoznacne ublizuje, tak mu na rovinu povedz, nech Ta uz
nekontaktuje, ze Ti to nerobi dobre a nemusis riesit ziadne FB. Ak je
aspon trochu normalny, tak to pochopi a nebude Ti robit medvediu
sluzbu. Ake proste.
neviem111111 ti dobre napisala poradila
A mozno to uplne utnutie a prerusenie kontaktov prospeje vam obom. Lebo on tiez vyzera ze nevie co chce - ani ryba ani rak. Rozide sa s tebou on, ale aj tak akoby sa nevedel odputat, odist uplne, kontaktuje ta, pripomina sa ti, pomaha ti
Takze bud alebo. Mozno mu svitne a ak nie, uvedomis si, ze nema vyznam cakat dufat snivat, ale pohnut sa zivotom dalej
niekedy sa treba vykaslat na to, ci mate spolocnych znamych a co si kto pomysli a mysliet na seba a na to, aby ti bolo dobre. mozes si ho bud zablokovat uplne, vtedy vobec neuvidi tvoj profil, akoby si sa zrusila. a mozes si zablokovat aj priamo v spravach, ale to si vsimne tiez, kedze mu potom nepojde pisat ti spravy.
@neviem111111 to vistihol/la uplne presne :)
neviete či je na FB nejaká funkcia ako by som mu už nemohla odpísať? ked si ho bloknem to asi uvidí čo? ide o to že nemám nikdy silu neodpísať ked mi napíše :( a potom sa len trápim....A nedokážem si ho vyhodiť z priatelov lebo.no...je to také hlúpe že máme veľa spoločných známych a tak...
cistavoda, drz sa :) preboli to, uvidis. len niekomu to trva dlhsie. treba hladat cloveka, ktory s tebou tuzi byt, a nie cakat na takeho, ktory o to nema zaujem.
Presne tak, ak s nim chces byt kamoska, bud. Ale ak ti on dal jasne najavo, ze je len tvoj kamarat, tak to bud akceptuj, alebo ak to ma zozierat, tak s nim prerus kontakt.
Dakujem lidi..asi som to potrebovala počuť..môj mozog si totiž stále nahováral nejaké veci....niekedy objektívny pohľad pomôže :)
vdak...
sama si si odpovedala... chce byt kamarat, nie tvoj frajer.. ak s nim kamaratka byt nevies a trapis sa, tak s nim utni kontakt.