Je to vo vztahu prirodzene?

Príspevok v téme: Je to vo vztahu prirodzene?
lancey

Ahojte, chcem sa spytat ako je to vo vasom vztahu. Nejake skusenosti..ako ma vlastne zdravy vztah vyzerat.. je napr. normalne, ze moj priatel nic doma nerobi, zijeme v byte a on vobec neriesi, ani umyvanie, upratovanie, varenie...nic v domacnosti nerobi? Viem, ze by to mala byt povacsinou zenka praca, ale z nejakeho neznameho dovodu ma to stve..ta jeho lenivost..co mam robit?

Sucina11

Ja nechápem ženy co sa len sťažujú kade tade po stránkach že im chlapi nic nerobia v domácnosti nepomáhajú s domácimi prácami, nerešpektujú vaš trápny nezmyselny rozpis prac. A ignorujú vase silné omočne výlevy, miesto toho písania aka ste znížená,mas pocit slúžky ,atd ľútostive paranoje, a hlavne nezmyselne predstavy o tom ako by to malo byt podla zeny ktora je pravdepodobne viac lenivá brzda ,a radsej to hodi na chlapa ze ti nepomáha.... Atd..

Keby si to úsilie co si vynaložila za klávesnicou na výlevy aka si chudinka,Vynaložila na tie prace ktoré by ta tak ci tak pockali ,by si mala vsetko uz davno vsetko luxusne vyluxovane, bez zbytočneho seba -ľutovania co nikoho po pravde nezaujíma .
(Co čakáš ze ked sa tu po sťažujes ze si to tvoj chlap prečíta a zacne vsetko robit a ty budeš môcť v pokoji bez stresu ze pride a najde ta ako sa vyvaluješ po tom kľudne bezstarostne bez výčitiek zhnit na ženskú lenivu neschopnosť!!!!

bfcc

Ja zas nechápem tie ženy, ktorú sú s takými DEBILMI !!

To si myslíte že ich môžete zmeniť alebo čo? Ja to fakt nechápem ako dokáže žena trpieť takého debila... a to sám som chlap, ale proste takýchto mužov nechápem, by som ich najradšej prefackal.

Mesačný princ

lancey - ono to funguje asi tak. Ak je človek do niečoho nútený, tak to väčšinou bojkotuje ale ak to robí s radosťou, tak je to o inom.

Už len to, že by som priateľku prekvapil a pomohol jej s tými prácami by mi prinieslo zadosťučinenie a super pocit :) Ale to som ja. Nie každý to takto vníma. Ale ak mám niekoho rád, tak sa snažím o to, aby som mu tú radosť spravil aj bez toho, aby ma o to musel prosiť či ma vydierať.

lancey

Hadam, ze nechcem ostat sama. Pozna ma a dovolim si tvrdit, ze ma lubi.. asi tak :D a tiez samozrejme aj ja mam chyby, tak preto sa snazim riesit a nie hned sudit

Mesačný princ

lancey - nič v zlom ale ak sa ti vzťah nepáči tak to rieš. Ak sa v ňom cítiš hlúpo, nerovnocenne a netešíš sa z toho, tak načo si v niečom takom dobrovoľne?

lancey

no v tom pripade sa so mnou asi rozide, lebo sex u nas to je hlavne, najma prenho.. :D ale skusim co sa bude dat, dakujem