Uz som za tym spravila hrubu ciaru, ale aj tak ma zaujima nazor vas, ludi. Ako by ste sa zachovali vy ku osobe, s ktorou dlhodobo zdielate vsetky utrapy, starosti, radosti...zverujete sa so vsetkym>spadaju tam aj dost intimne veci, osobne tajomstva a veci o ktorych bezne nekecate s kamaratkou len tak< Kazdy vikend sme sa stretli, ked bol cas a bud u mna, alebo u nej sa konali take vykeciavace vecery, kde sa preberalo dopodrobna vsetko.. Teraz vsak mam pocit, ze som sa dlho zverovala nespravnej osobe. Verila som jej ako kamaratke, dovernicke, ale vyslo najavo, ze ona si to celu dobu nenechavala pre seba, za chrbtom ma aj doslova ohovarala a celu dobu na mna donasala este dalsej svojej kamaratke a znamym... s tou kamaratkou jej sa ja velmi nemusim, ale ona jej hovorila vsetko dopodrobna s cim som sa jej kedy zdoverila .dost ma to sklamalo, ona tvrdi, ze nic zle neurobila ved nic na tom nie je a este ja som ta zla ze mi to vadi. Je to normalne? Ako by ste sa k tomu postavili?
Podraz
princ, aj so stenou mozes. ale s kvetinacom to bude lepsie.
ten citat je pekny, :)
skutočne treba rozlišovať ľudí, ale stane sa, že ak niekomu dôverujeme (trebárs aj rodine) a zdôveríme sa, toho druhého to akoby niekde tlačilo alebo čo, a vytáre to, že "ale nikomu nepovedz" a ten ďalší to povie ďalej a tiež povie to isté "ale nikomu to nepovedz" a zrazu sa divíte, že o tom vie celá rodina...niektorí ľudia, len čakajú na nové infošky, ktoré by mohli ďalej šíriť, lebo o čom by asi tak klebetili...som počula na to taký vtip, že keď sa chceš niekomu zdôveriť, porozprávaj to manželovi, ten to nikomu nepovie, lebo ťa aj tak nepočúva :) a kto nemá tak doma do kvetináča :)
Ženy mi dùfam prepáčia a chlapom ide aj tak len o jedno.
Väčšinou ženy neodlišujú koho pozdraviť len zo slušnosti a koho si môžem pozvať domov.Vzťah žena_muž.Sklamaná žena z raneným srdcom nechce žiadneho chlapa vidieť lebo:
Chlapi sù všetci rovnaký vystačìm si aj sama atď.Potom sa uztvoria ale ak zavrem pred zlým uzavrel som aj možnost dobrèho styku.Myslím že podobne to funguje aj pri stretávanì z rovnakým pohlavím.Každý človek sa potrebuje niekomu zdôveriť niekomu sa postažovať potešiť sa radovať sa !Ak by som žil na pustom ostrove a ml by som všetko ale naozaj všetko chvìľu by ma to aj bavilo ale potom .........
Preto ludì treba rozlišovať.Su taký ktorých stačì len pozdraviť a nechceme mat s nimi nič spoločného .potom sù taký z ktorými posedìme aj pri kávičke či pive ale nevešáme im na nos nase intýmnosti .A koho si zavoláme domov a rozdelíme sa sním o večeru poprípade zdielame lóže je tiež na zváženie.Nemusì byť priateľ ten kto nám pritakáva a dáva nám vždy za pravdu !Môže to byť vlk v ovčom rùchu.Ako zistìm že je to vlk? Stup mu na otlak keď sa neozve Beé nebude to kamoška ovečka.
ja mam staršieho kamoša 40+ no a s tým riešim všetko, on mi napise či si zasexoval,.. ja jemu :-D a tak.. ked som potrebovala pomohol mi...
ked niečo neviem opýtam sa jeho a poradí...
žena? tá ma problem odpisať aj na poondanu spravu na fb ktora je zadarmo... a väčšinou "ona nevie..." ked sa jej niečo pýtam...
minule to sa podržte!!
mi volá , tesne predtým ako som mala ist do práce a chystala som sa, či nemožem prísť von nedaleko mojho bytu leži ožran ...ona nevie telefonne čislo zachranku, ze ci by som ja neprisla von a nezavolala ja.. apropo zdravotná sestra .... tak som jej vymenovala telefonne cisla .. a vzapätí sa ma pyta zas.... asi 5X som jej povedala.. kym som z nej dostala informacie a že hybe sa tak reku volaj policiu nech si ho riešia... och.. rozum mi zastal...
na intímne veci, osobné tajomstvá si zriaď denníček a vypíš sa tam. Ak máš problém odhadnúť ľudí a až po nejakom čase, po rokoch si niekoho pustiť k telu, je to to najlepšie čo môžeš urobiť. Ja som si napríklad zvykla o mojich trápeniach nehovoriť VôBEC. Naopak, bavím sa o tom čo ma potešilo, čo pekné som zažila, čo ma nadchlo, čo by som chcela skúsiť..
Mimochodom, na margo žien, mne sa takéto čosi so ženami ešte nestalo - že by vytárali moje alebo ja ich osobné, intímne veci. Proste s priateľmi sa o súkromí druhých (čo prítomní nie su) nebavíme.
dnes nemožeš nikomu veriť.... ja si už tiež vačšinu vecí nechávam len pre seba lebo ma veľa ľudí podrazilo...
HelenaH hmm ak toto je nejaky Problem tak typujem ze tie tvoje ostatne problemy boli podobneho typu... a teda typujem ze si ju unavovala tymyto blbostami.. to ze to vykecala je asi povaha. Vela ludi si nevie nic nechat pre seba. Napr aj Cernak vykecaval vsade okolo koho kde zavrazdil.
ja by som ti poradil riesit normalne veci a neobtazovat ludi svojimi malichernymi problemami
chlapi len vyzeraju, ze neklebetia, mozno mnohi naozaj nie, ale taki, co sa radi bavia s babami, su aj klebetni
jednemu som tiez takto sadla na lep, ktoviekde to vsetko roznasal, videla som to na reakciach kamaratok. aj on mne vzdy do detailov vravel o druhych. a takisto, ked som ja potrebovala, ho nebolo. a este si myslim, ze bol len falosny pritakavac.
nevadi, das si uz pozor, nevyzvonis vsetko. a este, ludia radi aj prekrucuju vsetko a domotaju, to, co im vravis, chapu inak, po svojom.
Nič dôverne jej už viac nehovor a o tých témach sa s ňou už viac nebav. Postupne na to zabudnú. A keď nezabudnú, tak nech si to dajú vytlačiť a nech sa s tým dajú vyfotiť. Mne to dokonca aj povedia, tak sa nejako bránim, aj keď v princípe mi je to jedno.