Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podraz

Príspevok v téme: Podraz
HelenaH

Uz som za tym spravila hrubu ciaru, ale aj tak ma zaujima nazor vas, ludi. Ako by ste sa zachovali vy ku osobe, s ktorou dlhodobo zdielate vsetky utrapy, starosti, radosti...zverujete sa so vsetkym>spadaju tam aj dost intimne veci, osobne tajomstva a veci o ktorych bezne nekecate s kamaratkou len tak< Kazdy vikend sme sa stretli, ked bol cas a bud u mna, alebo u nej sa konali take vykeciavace vecery, kde sa preberalo dopodrobna vsetko.. Teraz vsak mam pocit, ze som sa dlho zverovala nespravnej osobe. Verila som jej ako kamaratke, dovernicke, ale vyslo najavo, ze ona si to celu dobu nenechavala pre seba, za chrbtom ma aj doslova ohovarala a celu dobu na mna donasala este dalsej svojej kamaratke a znamym... s tou kamaratkou jej sa ja velmi nemusim, ale ona jej hovorila vsetko dopodrobna s cim som sa jej kedy zdoverila .dost ma to sklamalo, ona tvrdi, ze nic zle neurobila ved nic na tom nie je a este ja som ta zla ze mi to vadi. Je to normalne? Ako by ste sa k tomu postavili?

emera222

stalo sa mi to už tiež viackrát, pritom toho veľa nenarozprávam :) je to sklamanie, poučila som sa a teraz sa už bavím len o nepodstatných veciach ;)

a_dr1a

Helen. Angel-Demon to mozno napisala tvrdsie, ale pravdivo. Zena zene nemoze verit. Uz vo svojej podstate ako keby kazda v sebe videla konkurenciu, je tam plus velka zavist. Ziarlivost. Aj ked mozno nie je co zavidiet, zena si uz nieco najde a vymysli) Je velmi malo zien, ktorym mozes skutocne verit. Muzi su v tomto uplne ini. Ich svet a pravidla su mi blizsie. Tam je iba jedine riziko, ze to moze zajst aj niekde inde.
A co teraz?
Odstrihni sa, prerus s tymi osobami uplne kontakt, ak sa ti aj ta dotycna ozve ai-ignoruj, prip. odpovedz len na nevyhnutne, nedavaj najavo akekolvek emocie, cim-skor ukonci a dovi dopo. Nema vyznam robit insie. Vsak ona pozna predsa tvoj nazor stanovisko, dala si jej najavo sklamanie rozhorcenie rozarovanie ai. A vidis ze to nema efekt. Skor naopak.
Uz nic nezmenis. Slova tajomstva ai sa uz nedaju vziat prec. Nevycitaj, nevyjadruj svoje sklamanie ai. Iba by si dala najavo ze ta to trapi zranuje, ze sa ta to dotyka. Jatrili by ti iba rany dalej. Takto ked to nebudes riesit a budes to ignorovat, este sa tomu zasmejes ai - tym skor to upadne do zabudnutia. Prestane to byt pre ne zaujimave, koniec senzacie....
Uz ta malo varovat to - ako ona chladne nezucastnene ignorantsky reagovala na tvoje trapenie a zranenie. Doslova ta odfajcila. Vtedy ti uz mala zablikat v hlave kontrolka. Teraz s tym uz nic nenarobis.
Ak budes mat akekolvek taketo v buducnosti, zver sa radsej zvieratu ci psychologovi. Zviera je neme a psycholog musi zachovavat mlcanlivost. Je to mozno smutne, ale tazko najdes niekoho ako si ty sama ai. Pre teba je mlcanlivost zdielanie empatia ai prirodzene, no sama si sa na tejto skusenosti presvedcila, ze to takto nie je u kazdeho.
Zliz a osetri si sama rany. Mozno si ponadavaj postazuj si. Ulav si. Poplac. Ver, aj toto ta posilni. No vstan a pod dalej. Pouc sa. A ludi obcas nechaj prejst skuskami, nechaj podstupit nastraham casu ai. Kym si niekoho pustime ku sebe blizsie ci hlbsie.

srdiecko001

Ono niekedy je človek primoc naivný, lebo s niektorými kamarátmi treba odtial potial, môžeš mať kamošku na trávenie voľneho času, na klepy atd. ale to ci niekomu vykeciaš aj pomaly ten najmenši detail zo svojho života tak na to si treba dat veľky pozor! Medzi ludmi je to bohužial tak, že dnes už nemôžeš dôverovať ani vlastnému tieňu.

HelenaH

Toto bola taka moja jedina kamaratka, mala som ju rada,verila som jej. Ked ju nechal chlap pomahala som jej, prebrali sme vsetko..plakala som snou, opila sa snou,sla na vylet..volala jej pisala, povzbudzovala ju..ked nechal moj mna, povedala len ze mam srat na neho a nech o nom viac nehovorim a bola som vybavena.
Ano ta jej znama sa preriekla, ze vie vselico, co sme robili o vikendoch, kde sme boli co sme jedli, pili,plus vie o mne vsetko, vsetky moje veci,tajnosti, o ktorych som sa zverovala len tej znamej. O tej kamaratke mi tiez hovorila vzdy veci, ktore by si podla mna mala nechat pre seba, nie vsetko posuvat. Ale ona sa este urazila a osocuje ma, ze ona nic neurobila a ja som paranoidna nakoniec.

ANGEL-DEMON

bože ženy su take šľahnuté... vieščo najdi si chlapa kamoša najlepsie nejakeho čo ma už čo to odžité, že ti aj poradí, napriklad nejaky rozvedený 40tnik...

lebo ženy otras...a ja si neviem predstaviť ako sa to k tebe dostalo ze ona to posuva dalej,.. ? či tie dotyčné za tebou došli a povedali ti čo o tebe hovorí..? či ako...? no proste neznašam ženske , robim s chlapmi a aj ked sa vo chvili navzajom povadíme za niečo , pošleme sa do pekiel a kade tade o minútu sa už rehoceme a nič sa nedeje..
ako minule ked kolega na mna hovoril pred kolegami, ze sa mu pači ze som uprimna no a mame takeho šibnuteho kolegu nazvyme ho Marek o ktorom to každy vie... a ja som sa na neho otočila že
"ja poviem tebe že Marek je debil, ale aj jemu do očí poviem že je debil " :-D tak sme sa dobre zasmiali a neuráža sa nikto..

ženy su falošne suky...
do oči ti bude uprimne kukať a pekne reči a za chrbtom ťa ojebe na každom rohu...