Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyzeram prilis mlado

Príspevok v téme: Vyzeram prilis mlado
Janka33

Zdravim, mam problem so svojim vyzorom. Mam 21 rokov, ale vyzeram na 15. Citim sa kvoli tomu dost hlupo, ked sa aj s kamaratkami idem zabavit, vyzeram ako nejaka ich mladsia sestra, co nema co v klube pre dospelych hladat. Bojim sa, ze je to nejaka porucha v mojom dospievani. Nechcem svoj vyzor riesit extremnym makeupim, ci velkou zmenou vlasov. Prosim poradte mi, ak ste sa s niecim takym stretli.

ofg

Ja mam 26 a tiež vyzeram dost mlado takze niektori ludia sa chovaju ku mne dost drzo kvoli tomu ale na svete je vela ludi co vyzeraju mlado hlavne v azijskych krajinach je to dost bežné, to len beloši vyzeraju vacsinou ako stare ropuchy :)

vysvetlim ti

Nestara-nemlada
To, že ti ľudia hovoria "pani", neznamená, že ťa považujú za nejakú starú babu... Proste ti tým prejavujú úctu (ako dospelej osobe), veď "slečna" je oslovenie pre žiačku strednej školy... jasné že v 26 ti povedia "pani", nechápem, čo sa ti na tom nepáči ???

trololooo

tak ty si nie len vyzorovo nevyzreta ale aj rozumovo, chudatko decko si este hlupucke... nechapem co ti na tom moze vadit a ani aka je pointa tvojho prispevku? sa nudis tak zakladas chobotiny? co ti tu mame na to povedat? chod si skladat lego este alebo babiky obliekat, ked toto je tvoj jediny problem ;) ja mam 25 a stale odo mna pytaju obciansky lebo som este aj nizka a vobec mi to neprekaza a ani ma v zivote nenapadlo kvoli tomu zakladat forum

Nestara-nemlada

Dievča,tebe možem len ticho závidieť,ja mám 26rokov,donedavna mi neznámi ľudia hovorili slečna a teraz akoby sa dohodli len pani,pani,pani,ale ja to nenavidím,cítim sa ešte mlada a nie zrela starena,vidím sa na fotkach a v zrkadle a vidím tam ešte mlade dievča.Potom tých ľudí nechápem a dokážu mi tým pokaziť celý deň.Váž si to že máš mladícky vzhľad,je to skor vyhoda.

Phoenix

Ty si trdlo...keď Tvoje kamarátky budú mať 30, budú musieť na seba nahádzať 5 kilo mejkapu, aby sa na nich vôbec niekto pozrel. Ty keď budeš v 30-tke vypadať na 20, tak Ťa budú chlapi obletovať ako včely kvet...

mesiac slnko

to je super, že vyzeraš mladšie, bodaj by aj dalej. aj iní by chceli. nerieš, ešte si v rozvoji. ked su iní hlupi nevsímaj si ich

Martinnn

Stále lepšie vyzerať mlado ako staro, ja tiež som vyzeral dosť mlado, a najväčšia sranda, keď ma pýtali v obchode občianku, a ja som im ju ukázal s titulom Ing. ...

A ono, nezdravá životospráva dokáže dosť pridať na veku, ale to výrazne neodporúčam :-)

Lary

Ano niekedy môže byť na prekážku ak pôsobìme mladšìmi ako v skutočnosti sme,ale len v prípade keď ludia neakceptujù 18 ročných ako človeka ktorý vie byť zodpovedný má svoj názor a je rovnocenný človeku ktorý mà o desať či dvadsať rokov viac.Keď som mal 16-až dvadsať rokov možno ešte o čosi dlhšie tak či už rodičia alebo rovesníci našich rodičov učitelia proste staršia generácia nàs mala za hovná že sme mladí neskùsený proste vždy mi vadilo ak nado mna niekto povyšoval len preto že je skôr narodený.To ma prinùtilo brať život zodpovedne byť rozvážnejšìm ako by sa odomňa očakávalo proste ukázaț im a dokázať sebe že sa mýlia.Naozaj doba tak pokročila že mlady človek dokáže ovela viac ako generácia pred nìm.Samozrejme ak sa snažì atđ lebo z možnosťami v tejto dobe treba pracovať lebo ak ich človek len využìva tak zakrpatie.Využi svoj (handycap) " profituj z neho snaž sa byť vyššie ako sa od teba na prvý poh"ad očakáva.PS: horšie je keď sa 28-či 38 -ročný človek správa ako by mal 18 alebo aj menej.Teraz nechcem uraziť násť ročných lebo najdu sa aj v takom veku rozumne dietky.

Lallka

Veľmi dobré poznám. Mám 28 a vyzerám na 18. Nepýtajú sa ma, kde pracujem, ale kde študujem a či už budem maturovať. Uhm ... :D A to najväčší gól, ked náhodou idem kupovať alkohol, obyčajnú fľašu vína a oni sa ma opýtajú či už bolo 18 a dožadujú sa OP. Už prirodzene pretáčam očami, že to bolo pred desiatimi rokmi a počúvam ospravedlnenia. Vadí to, ale človek si zvykne. Prehnaný makeup bude mať opačný efekt. V tejto dobe sme už zvyknutí, že 12ky s kilom upu chcú vyzerať na dvadsiatky a pôsobia lacno.
Decentne líčenie, oblečenie tiež vie urobiť svoje a určite aj tie učesy dokážu divy. Všetko s mierou ale!

ANGEL-DEMON

ja mam 28 a ked to poviem ludom tak na mňa vypleštia oči... skoro každý mi tipuje 22,... mam v práci kolegynu a pýtala som a jej na vek,.. ona že "tipni si" tak som jej tipla reku 25, 28 ? a ona že 22 rokov má...
a pritom uprimne vyzerá vedla mna akoby bola odo mna starsia.. akoby ona mala 28 a ja 22 :-D
bud rada že vyzeráš mlado....