Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyzeram prilis mlado

Príspevok v téme: Vyzeram prilis mlado
Janka33

Zdravim, mam problem so svojim vyzorom. Mam 21 rokov, ale vyzeram na 15. Citim sa kvoli tomu dost hlupo, ked sa aj s kamaratkami idem zabavit, vyzeram ako nejaka ich mladsia sestra, co nema co v klube pre dospelych hladat. Bojim sa, ze je to nejaka porucha v mojom dospievani. Nechcem svoj vyzor riesit extremnym makeupim, ci velkou zmenou vlasov. Prosim poradte mi, ak ste sa s niecim takym stretli.

765

Pane bože ved bud rada :) ja zase vyzeram o 20 rokov staršie. Ze ides do klubu a oni si nieco pomyslia no a čo? To co si myslia ostatní ta nema co trapit. Ach boze kiezby sa tak kazdy staral o sebe tak by o kazdeho bolo postarané. A vlasy nemusis menit staci len ziskat objem pripadne si ich natocit alebo si len trosku vyraznejsie namalovat oči :)
A nemozem nespomenut moju oblubenu spevacku Avril Lavigne. Tá ma 32 a vyzerá na 18 :)

Ipsik

Keď to nejako predsa len neporiešiš make-upom, tak sa to asi nebude dať nijako poriešiť:-) Logika nepustí. Každý chce byť mladý (forever young) a ty si mladá, tak chceš byť stará?
Ono je to všetko v tej dnešnej dobe riadne domotané. Tak mne tipujú, že som starší od mojej mami o min. desať rokov, ale mne zase tipujú, že mám tak 30. Čiže som starší od vlastnej, biologickej mami. Posledne sa ma pýtala, či by som nechcel byť jej otcom. No, neviem.
Radšej s ňou po lekároch nechodím. Zase by povedali: áh, otecko s dcérkou si prišli po prášky:-) Však mi drbne na 2 fázy:-)

MiskaP

Ahoj, tiež som na tom podobne. Mám 25 rokov a tipujú mi možno 16, max. 18 - 19. Niekedy mi to aj vadilo ale už to beriem ako výhodu, veď keď budem mať 40 a budú mi tipovať 30 tak to poteší :D
Zistila som že pôsobím trochu staršie keď sa oblečiem elegantnejšie, prípadne skús iný účes, vyššie topánky ak si nízka, niekto pôsobí staršie s okuliarmi .. viac s tým asi nespravíš